.Make me whole again

רעוּת

New member
.Make me whole again

כי נועה מנהלת מזניחה ונוטשת. והיא לא אוהבת אותי יותר בכלל. אז עכשיו כולכם תסבלו
ואוי למי שלא עונה, אני במצברוח קרבי, תיזהרו
אה, כן, וכרגיל בחרתי שיר אופטימי ושמח. תהנו
אוהבים לאפות
? מתנחמים באוכל
? מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? there must be something here? מרגישים שלמים? מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? מִמה/ מִמי אתם בורחים? הזמן מרפא
? אם לא, אז מה כן? שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? הצטערתם על זה אח"כ?
ושאלת בונוס לא קשורה: גררו לכם פעם את האוטו
? סורי נועה, הייתי חייבת

shiray

New member
איך דווקא עכשיו אני מתעוררת ב8 בלחץ?!?!

אוהבים לאפות ? האמת שעד לא מזמן ממש לא, אבל הכנתי עוגה ממש טעימה יום אחד לקורס ודי בא לי שוב. מתנחמים באוכל ? לפעמים, אבל רק באיכותי. לא ממש יורדת לזנות מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? את המרחק שלי מהם לפעמים מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? באמת שלא קראתי את השאלה הזאת קודם. וכן, אני נוטה להרחיק אנשים ממני מהמון סיבות- אם אני חושבת שהם לא באמת מכירים אותי, יותר קל לי להרחיק מהלסביר איך אני שונה... אם אני מבינה שכל מה שהם עושים זה פוגעים בי, גם אם הם לא שמים לב... הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? זה בדר"כ הדדי, אבל יש לי נטיה להיות זו שמודה בזה. במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? משתנה. לפעמים פותחת את הקלפים קודם, לפעמים מנסה להוריד את כל המסכות מההתחלה... לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? למישהו שלא מכיר אותי שחושב שהוא כן there must be something here? מקווה מרגישים שלמים? לא לגמרי. אבל הנתיב חיובי מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? וואי בואו לא נכנס לזה מִמה/ מִמי אתם בורחים? חוץ מהסילבסטר המגעיל הזה?! (ותודה לחונך שלי שסידר שלא נעבוד באותו יום ושאני אהיה בקבוצה שלו) הזמן מרפא ? תלוי מה. פצעים שטחיים כן, גם אם בזמנו הם נראו יותר גדולים, אבל הפצעים האמיתיים משאירים צלקות... אם לא, אז מה כן? השלמה, השאלה איך מגיעים אליה שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? אני כמעט תמיד בצד הזורק, אבל בדר"כ זה די הדדי. הצטערתם על זה אח"כ? לא ממש. כי זה היה נכון אז.

רעוּת

New member
נו אנשים, תתעוררו כבר../images/Emo46.gifואחכ אומרים שמת פה../images/Emo46.gif

אוהבים לאפות ? לא. עדיף שאני לא אתקרב למטבח
מתנחמים באוכל ? לא ממש. במילא אין מה לאכול בבית הזה
מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? די הרבה, נראה לי מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? נו זה חלק מהחרדת נטישה
אם לא נקשרים, זה לא כואב אחכ כשהם נוטשים |דדאינסייד| הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? אהא במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? את המרוקאיות שבי
ואת החוסר יכולת להיפתח. לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? לאהבה. או משהו כזה. there must be something here? אולי מרגישים שלמים? לא מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? אני חושבת שאני כבר לא יכולה באמת להיות. אבל זה בסדר. מִמה/ מִמי אתם בורחים? מלהרגיש |דדאינסייד| הזמן מרפא ? יש דברים שכן ויש דברים שלא. באופן כללי, אני די שונאת שאומרים לי את זה. אז פעם הבאה שסבא ימות או משו כזה, תלכו על "שלא תדעי עוד צער" או משהו
למרות שגם על זה אני עלולה להגיב בציניות
אם לא, אז מה כן? למה נראה לכם ששאלתי
enlighten me
שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? לא יודעת אם שברתי את הלב, אבל כן זרקתי מספר פעמים. הצטערתם על זה אח"כ? אולי ממש אח"כ, אבל בטווח הארוך לא.

וואו רעות, טריגר!!?!<<

אוהבים לאפות ?
לא מתנחמים באוכל ?
:/ לא מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים?
נראה לך שאני באמת אענה על זה ככה?! :(( מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה?
כן. גאד למה אני עונה על זה בכלל אם אני לא מסוגלת
הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם?
חחחחחחחחחחחחח. במבט לאחור, מה הייתם משנים שם?
חחחחחחחח. לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע?
כי הייתי יותר מדי אביילבל יותר מדי פעמים? there must be something here?
רעות, תמותי. מרגישים שלמים?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים?
חחחחחחחחחחח. מִמה/ מִמי אתם בורחים?
חחחחחח. הזמן מרפא ?
הלוואי. אם לא, אז מה כן?
בטח לא האוכל שאמא שלי דוחפת לי. שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)?
:///// הצטערתם על זה אח"כ?
:////

lifahead

New member
יאלה שיחייה....

אוהבים לאפות ? כן..:} מתנחמים באוכל ?לא מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? הרבה מאוד דברים שאני לא אומרת מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? לפעמים אני מנסה אבל לא. הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? לא במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? אני מזה בנאדם קל..זה אף פעם לא אשמתי... לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? כי אני לא באותו מקום there must be something here? אני מקווה... מרגישים שלמים? לא. אבל מי כן..? מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? אבא חחח סתם.. אנייודעת..טרו לאב מִמה/ מִמי אתם בורחים? מהזמן הזמן מרפא ? הזמן קפוא אם לא, אז מה כן? אקמול חעחעחע!! שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? לא.. הצטערתם על זה אח"כ?

noosh

New member
It's not going to stop

למה לחכות למחר אם אפשר עכשיו. שלא תגידי שאני לא אוהבת אותך!! אוהבים לאפות? כן!!! מאוד. זה תרפיה. מתנחמים באוכל ? ט', מישהו?
מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? הרבה דברים שיש סיבה שאני מסתירה. לפעמים זה כי אני פשוט לא יודעת להגיד. מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? כן, בהחלט. כי אני לא יכולה לתת להם להכנס. הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? חחחח. (אפילו שזה בכלל לא עניין של "אשמה", או צד אחד בלבד). במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? את התגובות שלי, אולי, או איך שהייתי. אבל אי אפשר באמת להגיד את זה, זה כלכך תלוי בדברים אחרים בין היתר. אני לא יודעת, אי אפשר להגיד דברים כאלה בדיעבד. לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? לעצמי, לאנשים חדשים, למשפחה, לקשרים עמוקים מדי, למוזיקה, למילים. there must be something here? כן, חייב להיות משהו. מרגישים שלמים? לא מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? אני לא יודעת לשים על זה את האצבע. מִמה/ מִמי אתם בורחים? ממחשבות, משירים, מלהתמודד, מלהגיד הזמן מרפא? הזמן מקהה. אם זה מרפא, אני לא יודעת. פשוט כשדברים דהויים קל לנו יותר לשכוח, אבל זה לא באמת לשכוח. וזה לא באמת מרפא. אם לא, אז מה כן? שחרור, השלמה. סלחנות. שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? סוג של, אני משערת. כן. הצטערתם על זה אח"כ? הצטערתי על זה גם תוך כדי. אם הכוונה היא בלהרגיש שעשיתי טעות, אז לא, אני לא חושבת, רק שלפעמים זה גרם לאנשים לצאת מהחיים שלי ולא באמת רציתי שזה יקרה. ושאלת הבונוס - לא גררו לי את האוטו. פשוט החנו לי אותו בחניון ממש יקר.

So take me far away now, and hold me close.

אוהבים לאפות? לא במיוחד. מתנחמים באוכל? לא. מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? תלוי בפני מי. מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? כן. אני לא בנאדם מזמין. הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? כן. במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? לא מחכה עד שזה הפך מאוחר מדי. לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? כי צה"ל וכי לא. there must be something here?המ, כן? מרגישים שלמים? אין לי מושג. מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? מישהו שיהיה שם. מִמה/ מִמי אתם בורחים? אני לא. הזמן מרפא ? אם רוצים מספיק. אם לא, אז מה כן? קורסים של צהל. שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? להיות בצד הזורק ולשבור למישהו לב לאו דוקא בא ביחד, אבל כן וכן. הצטערתם על זה אח"כ? בשורה התחתונה, לא. (אני כמו רעות
) זהו, מרוצה?

רעוּת

New member
אם להיות מדויקים יותר,

כשהיא אומרת "כמו רעות" היא מתכוונת ל: Reut אומר/ת: לא היה נעים לי לכתוב בשאלון שאני תמיד זאת שזורקת, ומה שאני מרגישה אחכ זה בעיקר הקלה
גל היא דד אינסייד

Moreiro

New member
בייקריאדה[?]

אוהבים לאפות ? אם הייתי יודעת לאפות, הייתי אוהבת את זה. מתנחמים באוכל ? אוכל, בין אם צריך נחמה ובין אם לא
מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? את מה שאני יודעת שלא אצליח לנסח מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? כן. לא יודעת, באמת שלא יודעת. אני יכולה לדבר עם מישהו כל יום במשך חודשים ואז פתאום לא לדבר שבועיים, אפילו שינסה ליצור קשר. וזה חרא, זה ממש חרא, כי בסופו של דבר לא נשארים כמעט אנשים להרחיק. הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? כן במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? הייתי נותנת מעצמי יותר, ובזמן. שאלו שני דברים שקשה לי לעשות קצת ועד ישכלתי אז כבר הלך קאפוט. לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? לכלום. ואני אמורה להיות אז זה קצת באסה. there must be something here? כוסעמק. ידעתי שמסוכן להכנס לכאן. כן, פאק. מרגישים שלמים? לא מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? שאלה טובה. נראה לי שקצת יותר מעצמי, דווקא. איכשהו. מִמה/ מִמי אתם בורחים? מהשלמה, משכחה, מזכרון. הזמן מרפא ? לא. רק מחביא יותר בפנים. אם לא, אז מה כן? וודקה? שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? לא, וכן. הצטערתם על זה אח"כ? לא

Moreiro

New member
אני משתדלת..../images/Emo10.gif

לא היה לי זמן למחשב כבר איזה...פפף...שלושה שבועות! וזה המון!

rfranko

New member
רק בגלל שזו את [טורי לא רעות]

אוהבים לאפות ? ממ....
ברור מתנחמים באוכל ? משתדלת כמה שפחות...
מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? עולם ומלואו מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? כי לפעמים אחרים לוקחים מאיתנו יותר אנרגיות מאשר שהם נותנים הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? כן
וככה! במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? מ... קצת יותר סבלנות לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? למה את לא? there must be something here? ברור!!! מרגישים שלמים? עדיין לא מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? %^#%^%^&&*&)@# מִמה/ מִמי אתם בורחים? מאמא ממבי הזמן מרפא ? כן, וטוב שככה אם לא, אז מה כן? כבר אמרתי שכן, וגם שוקולד עוזר שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? לצערי כן
הצטערתם על זה אח"כ? מממ... איפשהו כן... אבל הזמן בטח ריפא וזה ושאלת בונוס לא קשורה: גררו לכם פעם את האוטו ? כן! וזה היה נוראי להתרוצץ בכל ת"א להבין אם הוא גרור ולאן או אולי גנוב זוועה

behappy

New member
thought i'd make friends with time

אוהבים לאפות ? פעם מאוד אהבתי אך החיים אילצו אותי לוותר על תחביב זה
אין לי זמן וכשגרים בדירת סטודנטים רוב הסיכויים הם שגם לא יהיו את כל המרכיבים ותמיד יהיה חסר איזה קורט אבקת אפייה או משו
אבל זה ממש ממש כייף לאפות. אני רוצה לחזור לזה ואני גם ממש טובה בזה! מתנחמים באוכל ? פורום הפרעות אכילה זה בהמשך המסדרון
ולא, יש נחמות יותר מתוקות. מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? תיבות פנדורה, מחשבות אקראיות, מספר ענק במשקפיים מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? לפעמים בגלל חוסר יכולת להתמודד הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? כן. הרבה פעמים. במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? מציבה גבולות, שומרת על עצמי יותר, מגדלת פחות קוצים לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? דווקא כן
לאנשים הנכונים!!
there must be something here? לא תמיד. מרגישים שלמים? לא תמיד. כשיש אנדורפינים, או תחושת חופש, הכי הרבה. מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? לרוב זו אני מִמה/ מִמי אתם בורחים? מכאב. ואני נגמלת מהבריחה הזו ברגעים אלה ממש הזמן מרפא ? כן, מאוד אם לא, אז מה כן? גם אהבה, ואנשים שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? כן הצטערתם על זה אח"כ? לא הצטערתי שזרקתי, הצטערתי שזה הכאיב ושאלת בונוס לא קשורה: גררו לכם פעם את האוטו ? לא כי אין לי אוטו אבל אם היה- בטוח במאתיים אחוז שהיו גוררים לי אותו פעם. אני כזו:|:| חוטפת קנסות במעבר חצייה להולכי רגל

פלוטו24

New member
time, thought I made friends with time

אוהבים לאפות ? אני בד"כ שורף. מתנחמים באוכל ? איזו שאלה... מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? אישיות מיוחדת
מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? מקווה שלא. הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? אין דבר כזה קשר שנכשל רק בגלל צד אחד. במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? לא בא לי להיכנס לזה. לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? לעוד מלחמה חס ושלום. there must be something here? מאמין שיש. מרגישים שלמים? מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? הגשמת משאלות. מִמה/ מִמי אתם בורחים? מאנשים לא נעימים. הזמן מרפא ? חלקית. אם לא, אז מה כן? טורי. שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? אכן. הצטערתם על זה אח"כ? לא. גררו לכם פעם את האוטו ? קנס נחשב?
רעות - **סוגד**

FooK MI

New member
../images/Emo210.gif

אוהבים לאפות? כמובן! לא בישלתי או אפיתי דבר כבר בערך שלושה שבועות, מחשש שזה יהיה תבשיל אפידמי, אבל אני אוהב. מתנחמים באוכל? מתנחם ברזוני. מה אתם מסתירים מאחורי העיניים? לא הרבה, אני נוטה להעביר הכל למילים. מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? לעיתים, אם אני מרגיש שאנשים אחרים מכבידים עליי ואני צריך מרחב (או אם הם יצורים). הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? כן. הרבה פעמים. במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? הייתי רוצה להיות נגיש, אבל אני לא חושב שהייתי יכול. לפעמים חבל לי על קשרים שנמוגו אבל אם הם קרסו כי התרחקתי, הם בכל מקרה היו מתפרקים ביום מן הימים. לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? לשינויים. there must be something here? אני כבר לא יודע מרגישים שלמים? מאוד. מה חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? חסרים לי הרבה דברים, אבל עצם העובדה שאני יודע מהם ומסוגל לרדוף אחריהם מוכיח שלא בהם אני תלוי. ממה אתם בורחים? ממבוכה. הזמן מרפא? לא לבדו, אבל צריך גם זמן כדי להחלים. אם לא, אז מה כן? - שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית, הייתם בצד הזורק)? כן הצטערתם על זה אח"כ? לא

למעלה