make fair trade!

steelwater

New member
make fair trade!

סוף סוף קראתי על זה ונכנסתי לאתר ועדיין לא הבנתי בדיוק מה הקטע אבל זה חשוב... אז על החוברת שהייתה לי שקראתי הייתה תמונה של מישהו וזה היה נראה לי כמו כריס מטרין וזה היה נראה גם הגיוני בגלל המעורבות והאובססיה של קולדפליי עם הנושא! אבל אל הייתי בטוחה לגמרי כי לא רואים את כל הפרצוף שלו, אבל נכנסתי לאתר וראיתי שזה באמת הוא... זה פרוייקט כזה שמפורסמים מצטלמים ששופכים עליהם דברים וכתוב למעלה "?Ever felt dump on" שזה כאילו ששמים זין על החקלאים במדינות העולם השלישי. אז הנה התמונות של כריס, התמונה האחרונה היא התמונה שהייתה על החוברת שהייתה לי. והנה האתר כדי שתקראו מה זה בדיוק הקטע עם המפורסמים ובכלל על סחר הוגן ושתראו את התמונות, שאגב הן ממש יפות!

lol lypop

New member
ממממ במופע חתמתי

על העצומה. ואני יודעת שזה ממש לא הפואנטה אבל איזה חתיך כריס בתמונה הזאת

lol lypop

New member
i was, i was

it was really GREAT!! AMAZING!!! i wrote a post about it if you want to read the whole story

MarishA M

New member
אממ נו כה זה ידוע..

לעומרי יש חולצה של מייק פייר טרייד...הנה כמו בתמונה..גם אני רוצה!!!!!

sf59

New member
כל הכבוד,יש גם קטע וידאו עם כריס

מעניין אם אנחנו יכולים להשפיע.

aviGODFATHER

New member
גם טום יורק (רדיוהד) עשה את זה...

סולן רדיוהד גם השתתף בדבר הזה
אווווף אני עצבני רצח

aviGODFATHER

New member
כי העבירו את חבר שלי לכיתה אחרת...

בגלל שהוא וחבר אחר שלי הביאו מכות לילד אחר שאפילו אני רציתי להביא לו מכות (ואני לא בן אדם אלים). ורק אותו העבירו, את החבר השני ואת הילד שחטף מכות לא העבירו

aviGODFATHER

New member
סיפור ארוך... אז אני אספר בקצרה

הכל התחיל לפני קצת יותר משנתיים (בתחילת כיתה י' - היום אני בי"ב) שהילד המעצבן, ואני לא רוצה לרשום שמות אמיתיים אז נקרא לו ר', רב עם חבר שלי א' (באותה תקופה הוא עדיין לא היה חבר שלי) ואז התחיל הסכסוך כי ל-א' היו המון חברים ול-ר' כמעט ולא... ו-ר' תמיד היה מלשין להנהלה על כל דבר שהיו עושים לו (וזה שהוא האחיין של המנהלת בטח לא הזיק לו). ככה עברו שנתיים יחסית נקיים (היתקלויות פה ושם אבל לא משהו רציני). מפה לשם אני וא' כבר נהיינו חברים טובים וכולנו היינו קבוצה של 7 ילדים שלא סובלים את ר', אבל היה שקט ובלי היתקלויות רציניות. כמובן שזה לא העסיק אותנו במיוחד - אנחנו שונאים אותו וזהו... עד שלפני בערך חודש אני וחבר שלי, שנקרא לו ח', שלחנו פתק בשמו של ר' לילדה נ' וסתם התחלנו שיחה (עכשיו שתבינו, זה משהו שאנחנו עושים הרבה ואפילו לי עשו את זה עשרות פעמים - זה בצחוק). ר' קלט את העניין והלשין למחנכת, והחבר'ה לא אהבו את העניין והסכסוך נפתח מחדש... יומיים אחרי זה, ר' החליט לשבת במקום של א2' (מישהו שונה מא' ממקודם), שגם היה מהחבר'ה שלא סבלו את ר'. א2' ביקש ממנו לקום והוא לא קם. א2' אמר למורה שיקים אותו וכשהוא קם הוא דחף את ג' (עוד אחד מהחבר'ה - וזה שהעבירו כיתה). ג' כמובן החזיר לו דחיפה ו-ר' הוציא גז מדמיע וריסס את שניהם (א2' ו-ג') בעיניים. כמובן שעכשיו הם עצבניים עוד יותר ושניהם פוצצו אותו במכות (
). וכשאני אומר מכות הם ממש הפכו אותו ל-
, והוא פונה מהבצפר ע"י אמבבולנס. ר' הגיש תלונה במשטרה וא2' וג' ישבו במעצר בית 5 ימים. כמובן שר' עיוות את כל הסיפור וניסה אפילו להגיד שהוא לא ריסס אותם בכלל אלא המיכל התפוצץ מהמכות שהביאו לו (שזה כמובן לא הגיוני כי הוא חטף את המכות אחרי הריסוס, וא2' וג' היו בשני כיוונים שונים ככה שגם אם זה היה מתפוצץ זה לא היה מגיע בדיוק לעיניים של שניהם, וזה בכל זאת גז מדמיע - יש לזה נצרה וכאלה...). הוא גם אמר שהם סתם התנפלו עליו בלי שום סיבה... בשביל לעזור לא2' ול-ג', אני וא' (א' הראשון) הלכנו להעיד במשטרה כי שנינו ראינו בדיוק מה קרה... בינתיים, את א2' ואת ר' החזירו לבצפר. את ר' אפילו החזירו לכיתה (למרות שחצי מהכיתה רוצה לפחלץ אותו ולחצי לשני לא אכפת בכלל ממנו). ג' לעומתם סולק מהבצפר. כמובן שג' ערער והיום החזירו לו תשובה שמחזירים אותו אבל לכיתה אחרת.
רציתי בקצרה אבל יצאה לי חפירה (ועכשיו גם חרוז, בפורום של תפוז). הקיצר, אנחנו נעשה בלאגנים עד שיחזירו אותו לכיתה - לא הגיוני שידפקו אותו יותר מהשניים האחרים. ומיותר לציין שג' אחד החברים הכי טובים שלי, אחרת זה לא היה כ"כ מעניין אותי. גמר חתימה טובה

steelwater

New member
זה לא טוב!

אלימות זה לא הפתרון! זה ממש מסוכן, זה היה יכול להיגמר בהרבה יותר נורא מזה, זה היה יכול להיגמר אפילו ברצח!

למעלה