Mahvishno Orchastra

The West Star

New member
Mahvishno Orchastra

רכשתי את "ציפורים של אש" מכיוון ששמעתי שהוא האלבום הכי מגניב שלהם. ומשמיעה שעכשיו שמעתי, הוא די מעצבן. מישהו יכול לעודד אותי? או לחילופין: מה אתם חושבים? איזה אלבום הכי מעניין לדעתכם?

JohnPaul

New member
הייתי ממליץ להתחיל עם הראשון שלהם.

מנסיון. אני לא יכול להשוות בין השניים כי שניהם מעולים, אבל מומלץ יותר להתחיל עם הראשון, שהוא יותר ידידותי לאוזן. בשני יש הרבה יותר סינתיסייזרים... ברביעי (את השלישי לא שמעתי :() יש תזמורת פילהרמונית והלהקה מתחלפת (רק מקלפלין נשאר). מצטרפים ותיקי זאפה ז'אן לוק פונטי (שלא צריך להציג אותו) והקלידן ג'ורג' דיוק, ואת האלבום הפיק ג'ורג' מרטין (חיפושיות הקצב).

The West Star

New member
שמעתי גם את הראשון, ולא נראה לי טוב

אהבתי את השני, וחשבתי שאולי בשלישי הם כבר הבינו לאן הכל הולך. כנראה שלא.

The West Star

New member
טעות כנראה

המ.. הראשון לפי מה שהבנתי זה משהו עם emerald Valley השני זה משהו עם flme והשלישי זה "ציפורי אש" נכון? אז את הראשון לא אהבתי ממש.

יניבש16

New member
בוא נעשה סדר

1. the inner mounting flame לא שמעתי 2. birds of fire המון רגעים טובים וגרוב שמפקד עליו בעיקר בילי קובהם בתיפוף מדהים, אך גם המון רגעים מרגיזים כמו שאמרת, בעיקר בגלל שימוש מעצבן ועלוב בסינטים. 3. between nothingness and eternity לא שמעתי 4. apocalypse הפייבוריט שלי. ההלחנה של מקלפלין בשיאה פה, כל הנגנים מדהימים ואין סאונדים מרגיזים. מומלץ

יניבש16

New member
ועוד משהו

לפי דעתי מקלפלין מפספס קצת בקטע של שילוב של ג'אז-פיוז'ן-מוסיקה קלאסית. הוא מיישם את זה בצורה של פרק קלאסי, פרק פאנק-פיוז'ן, פרק רוק, פרק קלאסי שוב, במקום למזג את כל ההשפעות יחד. אפשר לשמוע דוגמא טובה של מיזוג מוצלח של כל הסגנונות האלה באלבום of queues and cuers של נאשיונל הלת'.

MajorWinters

New member
זה בדיוק הNP שלי(../images/Emo99.gif)

האלבום שאני מגדיר - האלבום השני בטיבו בהסטוריה של המין האנושי! NP - Squarer for a Maud

The West Star

New member
את flame שמעתי

והוא הרבה יותר מעניין ונגיד "מסודר" מ"ציפורם של אש" בציפורים של אש משהו לא בסדר, פשוט יש קטעים שפשוט בא להקיא מאיך שהם עשו אותם, מיותרים לגמרה.

epitaph

New member
the inner mounting flame

מאוד מומלץ, אם בפעם הבאה שניפגש עדיין לא תשמע אותו אז אני כבר אדאג להביא לך אותו.

zambush

New member
תזמורת מהוישנו ../images/Emo73.gif

"ציפורים של אש" הוא אכן האלבום הכי מגניב שלהם. נכון הוא טיפה מעצבן בהתחלה אבל זה רק בגלל שהוא לא כל כך מובן וממש לא שיגרתי, ביחס למה שאני שמעתי לפני כן באותו הסגנון - "תחזית מזג האויר", אל דמיולה, צ'יק קוראה, בראנד אקס וכאלה תן לזה נסיון... זה שווה את זה או שזה קשקוש. וקשקוש זה מ-מ-ש לא.

למעלה