MagicKingdom

hahaol

New member
MagicKingdom

דרושים כתבים וכתבות (לא משנה בני כמה) שיכתבו על נושאים כגון: מיסטיקה, מאגיה, כישוף וכדומה, לאתר המיסטיקה והמאגיה החדש: MagicKingdom! יש לנו כבר מספר לא מבוטל של כתבים אך אנו צריכים עוד כתבים כיוון שהאתר גדל במהירות... כל מי שיש לו ידע בנושא וכישרון בכתיבה (ומוכן לתרום מעט מזמנו - יכול להיות שיקבל תמורה בעתיד) שיפנה אלינו! מי שסתם רוצה לראות אתר שהולך להיות הדבר החם הבא באתרי המיסטיקה והמאגיה ברשת הישראלית, שיכנס עכשיו ל- MagicKingdom! מי שרוצה לפתוח פורום בנושא כלשהו המתקשר לנושאי המיסטיקה, המאגיה והכישוף, או מי שחושב שהוא מתאים לנהל פורום כזה (באתר MagicKingdom) - גם הוא מוזמן לפנות אלינו! שלכם, הנהלת האתר

EshedI

New member
אני אכתוב משהו

אבל בינתיים אני לא נותן עוד פרטים

hahaol

New member
אפשר לקבל עוד פרטים?

מה הכוונה לא נותן עוד פרטים?

EshedI

New member
אוקיי

היהי סיימתי לכתוב זה נקרא "לשבור את המיתוס - פירושי חלומות" למי אני יכול לשלוח את זה?

KEiN

New member
תפרט קצת על התוכן- בבקשה??

מה העמדה שלך בכתוב??

EshedI

New member
אהמ..

אני חושב שזה די ברור אני "שובר את המיתוס" של פירוש חלומות ומביא בכתוב את הדרך הנכונה והבריאה לפרש אותם (כל אדם לעצמו ולא סמלים ושטויות אחרות) צריך לקרוא כדי להבין

KEiN

New member
אהה- לא הבנתי לאיזה מיתוס את מתכוון

ורק שתדע- כל מיתוס מתבסס על מיקרה מציאותי. תתחשב בעובדה!

EshedI

New member
המיתוס

המיתוס הוא שאפשר לפרש חלומות בעזרת מאגר של סמלים שיש לכל אחד מהם משמעות למה מיתוס? כי זה שפעם פירשו חלום ובמקרה הוא התגשם (אהמ.. ולדעתי האנשים עבדו קשה כדי להגשים את הנבואות האלה) לא אומר שזאת הדרך הנכונה לפרש חלומות המאמר מסביר לעומק למה אני מתכוון

KEiN

New member
אני לא מבין את ה"תווית" המעצבנת הזא

ת פירוש חלומות זה לא חייב להיות לראות את העתיד (אני אישית לא מאמין בראיית העתיד). פירוש חלומות זה כמו שפסיכולוג מנתח פליטות-פה או שואל אותך "מה לדעתך הכתם צבע הזה אומר?". ויש סמלים מקובלים שכל אדם חש בהם!!! יש ! יש ! יש ! (אוליי יש כמה יוצאי-דופן, אבל תמיד יש). יש סמלים מקובלים כמו שיש אותם בכל ענף אחר של הפסיכולוגיה!

EshedI

New member
באמת?

איך בדיוק נחשים מסמלים כוח? ואם יש לי פוביה מנחשים?

KEiN

New member
למה בדיוק יש לך פוביה מהם??

כי יש להם כח! גם אם אין לך פוביה.. למה אלפיי אנשים בחרבי העולם סוגדים אותה- כי יש לה כח- היא סמל לכח! בייחוד כשהנחש נ (ארסי) מסתובב לך על הרגל בלי לעקוץ- זה אומר שהנחש לצידך. May the force be with u boy babye

EshedI

New member
הממ

אז אתה רוצה להגיד לי שאתה מצדיק אנשים שסוגדים לנחש? לנחש??? ליצור?? לפסל?? אם ככה, אני מבין איך אתה מאמין בסמלים בחלומות

KEiN

New member
אוי! לא הבנתי אותי בכלל!

אני אומר שנחש זו חייה עוצמתית! יש לה כח. בין עם אתה פוחד ממנה (פוביה)ובין אם אתה מעריץ אותה תמיד היא תצתייר כחייה בעלת כח. הנחש- החיה הזאת שהורידה את אדם וחווה מגן עדן, החייה שבשניה יכולה לשלוח אותך לעולם הבא. אין לי שום יחס ודעה על נחשים- אני רק אומר שכולם רואים בה כחייה בעלת כח- לכן היא מסמלת כח בחלום!

EshedI

New member
עובדה:

עובדה שאני לא חושב שהיא חיה בעלת כוח... זה אומר שהיא תופיע אצלי גם כסמל של כוח בחלום? התת-מודע שלי כל-כך מתוחכם וכל כך חריף שהוא יכול לפעול נגד האמונות שלי ולהצפין כוונות בחלום? לא חושב... יכולה לשלוח אותי לעולם הבא עם השיניים שלה? גם כרישים, נמרים, אריות וכו´ הורידה את אדם וחווה מגן עדן? זאת אשמת חווה. היא גרמה לאדם לאכול מפרי עץ הדעת. באגדת גן עדן הנחש מסמל ערמומיות ורוע, ולא כוח. (אלוהים כאילו לוקח לו את הכוח שהיה לו כשהוא לוקח לו את הרגליים).

KEiN

New member
If its a war U want, its war u´ll

get! איזה חתיכת בולשיט! "עובדה שאני לא חושב שהיא חיה בעלת כוח"- אוי אתה כלכך אינפנטיל- ברור שאתה מנסה לשמור על כשירות המאמר שלך- שכביכול שגוי בחלקו. חלק מהיותינו בניי אדם זה הפחד מהמוות (אני בטוח שאתה חושב על המוות לפחות פעם ביומיים כמו כל אדם נורמאלי). אל תגיד לי שאתה לא מפחד מנחשים- ועובדה שאתה לא תנסה לטפוס קוברה, ואם אתה מפחד מהם, אז זה בטח כי יש להם את הכח להרוג אותך בשניה (לא שיניה-שניה- יחידת זמן). "גם כרישים, נמרים, אריות וכו´"- לא אמרתי שלא! חשבתי שאנחנו מדברים על נחשים, לא?- אבל עובדה שיש נמרים מעולפים- וכרישים מטיבעם לא תוקפים בני אדם (אבל אני לא יכנס לזה)- ולכן הם יכולים להופיע בעוד כמה צורות אחרות בחלום. "זאת אשמת חווה"- כן, כן שיעור שלישי, בתנ"ך כיתה י´. אני לא מדבר על הפירוש של ראש"י (ואגב יש עוד פירושים שאומרים שהנחש אכן הייתה חייה שזחלה על גזע עץ הדעת ואכלה מהתפוח בלי למות-ובכך גרמה לחווה לחשוב שהיא לא תמות) אני מדבר על הסיפור בפעם הראשונה שאתה שומע אותו!- על מה שהוטמן אצלך מאחורה מאחורה במוח כשהיית ילד פיצפון (אולי אתה אפילו לו זוכר את זה-אבל הסיפור הזה הוא סתם דוגמה שאפשר לוותר עליה- כי יש ילדים נוצרים או משהו כזה... "אלוהים כאילו לוקח לו את הכוח שהיה לו כשהוא לוקח לו את הרגליים"- עובדה שעדיין יש לו כח לא פחות קטן- להרוג והרבה! ובקשר אליי- תמיד יהיה מישהו שיקום נגדך- אז אל תיקח אותנו ברצינות- חוץ מהפעמים שאנחנו רצינים.

EshedI

New member
אהה חחחח

מצטער, אבל בינתיים כל פירוש של חלום של ראיתי היה התאמה של החלום לפירוש ולא להיפך כמו שצריך להיות, וזה אומר משהו. אינפנטיל? כי אני לא חושב כמוך? ולדעתי, הפחד של בני אדם הוא לא מהמוות, אלא מאיבוד החיים, כי אפילו אנשים שמאמינים בחיים אחרי המוות לא רוצים לאבד את החיים הנוכחיים שלהם. לא לתפוס קוברה? תתפלא שיש אנשים שעושים את זה, וגם את הקוברות מאלפים. ואם אותו בן אדם חולם עם קוברה? אז זה מסמל עוצמה או חבר, או קריירה? ודרך אגב, גם נחשים לא תוקפים בני אדם מטבעם. בשיעורי תנ"ך אף פעם לא הקשבתי. אני לא חושב שיש מה להקשיב לאגדות, אבל לפי מה שאמרת, הנחש צריך להיות סמל לפיטוי ולשקר לא? אז בוא אני אגיד לך משהו, אנחנו חולמים על דברים, כי למדנו עליהם בצורה כזאת או אחרת. ואם נחשים הם באמת סימן לעוצמה, אז איך זה שהנמיות אוכלות אותם? אולי הנמיות הם סמל לעוצמה? וטוב שהזכרת נוצרים. אם נוצרי חולם על ישו, מה זה מסמל? עוצמה? גאולה? סלחנות? אוטופיה? אני לא חושב שתת-המודע שלנו עושה שמיניות באוויר כדי לתכנן עם כל שאר המוחות בכדה"א סמלים לחלומות שלנו. ובקשר אליך, באמת שאין רגשות טינה או משהוא זה פורום ואלה הם סוג השירשורים שבאמת הופכים אותו לפורום טוב.

KEiN

New member
תשובה...

קודם כל- אתה לוקח דברים שאני אומר ומעוות אותם במסווה של אי הבנה- כאילו אתה אומר דברים שלא אמרתי... הפחד של בני אדם הוא לא מהמוות, אלא מאיבוד החיים- וואט דה...?? מה הקשר למה שאני מדבר עליו?? אוקיי תחליף את המשפט שלך במפשט שלי בהודעה שלי - אותו התוכן נשאר... "לא לתפוס קוברה? תתפלא שיש אנשים שעושים את זה"- הם עושים את זה- אבל זה לא אומר שהם לא מודעים לכח של הנחש... הם רק פיתחו תכניקה לתפוס אותו... "עילוף נחשים" - בדיה וסיפור מעשה (כל ילד יודע שהם לא באמת מעלפים אותם אלא רק משחקים עם מנגנון ההגנה שלהם) ג- למה אתה נדבק וחוטר לתוך הנושאים הקטנים של הנחש?? זוהי לא הפואנטה!!! "הנחש צריך להיות סמל לפיטוי ולשקר לא?"- לא אמרתי שלא- לנחש יש אלף ואחת סימנים - אני מדבר על סימנים נפוצים ביותר- ולסימנים האלא יש גם חיות אחרות שמסמלות אותן... אין שום דבר אבסולוטי, בזה אתה צודק, לא כל המוחות בעולם מתקשרים בין זה לזה במתרה לתאם חלומות. אבל למרות שאנחנו מתיימרים לחשוב על מוחינו כדבר מתוחכם- וכל אחד רוצה להיות יחודי- המח של רובינו מקבל את הסמלים המסויימים באותו פירוש כמו של כל השאר. אתה לא מפחד מנחשים וחלמת על נחש, את חושב לנחש אין כח בכלל, יופי!! תגיד לי את זה בזמן שאני מפרש לך חלום ואני יתחשב בזה. אבל בזמן שאני מפרש חלום לאדם שאני לא מכיר והזמן קצר עליי, אני נאלץ להשתמש בסמלים שברוב (ושים-לב אני משתמש במילה "רוב" ולא "כל") המיקרים נכונים ואפילו מדוייקים... הסמלים לא מושלמים (אבל מי כן)- בטח שהם לא כוללים כל אחד ואחד מבניי האדם והדתות בעולם אבל הם נכונים ברוב הפעמים- בשל החינוך הבסיסי שקיבלנו כל חיינו בעולם שלנו!!! מקווה שהבהרתי את עצמייייי....

EshedI

New member
בדיוק

חינוך זאת הבעיה אדם שגדל בחוות נחשים, שמתעסק כל היום עם נחשים, שנותן להם לזחול עליו ואפילו מאכיל אותם, הוא לא יפחד מהם באותה מידה כמו שסתם מישהו מהרחוב יפחד מהם. אנשים שבאים לפורום פירוש חלומות, בדרך כלל יועים שיש דבר כזה פירושי חלומות. (כל התאוריה כתובה במאמר שלי) הם קוראים על נחשים כסמלים בחלום, וכשהם חולמים, המוח שלהם רוצה להראות להם סימן של עוצמה, אז הוא אומר "עוצמה... עוצמה... אהה! אני זוכר! נחש!" ומופיע נחש בחלום. זה מאוד דומה לרעיון של דמות שמזכירה לך שאתה חולם כדי שיהיה לך חצלול. מבין? זה לא שהמוח אומר "ממה אני מפחד... נחש!" ובקשר לאילוף של נחשים, אז יש כאלה שמגדלים נחשי חנק מאז שהם ממש קטנים, והם נותנים להם לזחול על כל בן אדם בלי שהם יפגעו בו אני לא מדבר איתך על פעלולים או על ההודים האלה שמנגנים והנחש כאילו רוקד.

KEiN

New member
נכון! רק בקשר לנחשים...

אתה כל הזמן אומר- "מפחד מנחשים"- אתה לא חייב לפחד מנחשים כדיי לדעת שיש להם כח. אתה יכול לדעת שיש להם כח ובכל זאת לתת להם להסתובב על גופך- למרות הכרתך בכוחם.

EshedI

New member
KEiN

קיבלתי באי מייל הודעה על ההודעה הפרטית שלך, אבל בגלל הבעיות של תפוז אני לא רואה אותה במסרים האישיים. תצתרך לשלוח לי הודעה בICQ אם יש לך... מצטער

למעלה