magic:the gathering-נזקקים קלפים

• פותח הנושא im0
  • פורסם בתאריך

im0

New member
magic:the gathering-נזקקים קלפים

אני זקוק למישהו שיוכל למכור לי במחירים סבירים (עד 32 ש"ח אני חושב) באזור חיפה את ארבעת הקלפים הבאים(הם כתובים מתחת לשם הסדרה שלהם): Guildpact: Skarrg, the Rage Pits - זוהר Stomping Ground - זוהר Scourge: רגיל - Forgotten Ancient 9TH Edition: רגיל - Verdant Force בבקשה שכל הקלפים יהיו במצב near mint\mint. אם יש לכם חלק מהם תשלחו לי הודעה כאן ובפרטי כדי שאני אדע ונוכל ליצור קשר.

im0

New member
הוספה ששחכתי לכתוב:

שחכתי לכתוב את Plated Slagwurm מ-MIRRODIN. סה"כ אני מסכים לשלם 45 שקל להכול (אולי אפילו קצת יותר).

im0

New member
ההודעה המלאה וזהו:

אני אשלם סה"כ 48 ש"ח בשביל הבאים(אולי אפילו קצת יותר כסף): 9th edition: Kird Ape Verdant Force Mirrodin: Plated Slagwurm Scourge: Forgotten Ancient Guildpact: Stomping Ground Skarrg, the Rage Pits *בבקשה ששני הקלפים מGUILDPACT יהיו זוהרים ולא רגילים. *בבקשה שכל הקלפים יהיו במצב MINT או NEAR MINT. *נא ליצור איתי קשר כאן או בפרטי. *אני צריך שימכרו לי באזור חיפה ולא רחוק משם.

JuffoWup

New member
המחירים בעייתיים

9th edition: Kird Ape =0.95 Verdant Force=6.95 Mirrodin: Plated Slagwurm =2.50 Scourge: Forgotten Ancient=4.95 Guildpact (Foiled): Stomping Ground =39.95 Skarrg, the Rage Pits =2.95 סה"כ- 58.25 דולר. שער הדולר 4.69 (נכון לשעת כתיבת ההודעה). מחיר בשקלים: 273.19, נעגל ל-273. זה באמת נראה לך הגיוני לדרוש פחות מרבע מהמחיר על הקלפים האלה? שלא לדבר שאלו קלפים מהוצאות יחסית חדשות, כך שהסיכוי שתמצא מישהו שעורך "מכירת חיסול" עקב יציאתו מהעסק הוא די נמוך. ועל אותו עקרון, אני מציע 25 שקל ל-Black Lotus במצב Mint. המחירים באדיבות האתר: http://www.cardkingdom.com

im0

New member
273?

מי הפריאר שקונה 6 קלפים ב273 שקל?אפילו 58 שקל (אם זה לא היה דולר)?

JuffoWup

New member
אל תשאל אותי

כשסיפרתי לחבר שלי שמבין בנושא על המחירים שאתה מציע הוא התפקע מצחוק. השאלה האמיתית, דרך אגב, הוא מי מוכן לשלם יותר מ-1500 דולר לקלף, כלומר Black Lotus. כשאני הייתי משחק הוא היה שווה רק 300 או 200 דולר. אולי כדאי שתחליף תמורת הקלפים האלו שאתה מחפש בטורניר או משהו?

lordsot

New member
פרואים קונים בהרבה יותר מזה.

אתה מבין זה כך: הפרו משקיעה כסף בכלפים> הפרו מנצח בטורניר> הפרו מקבל פרס> הפרו משקיעה את הפרס בכלפים. ברור?

JuffoWup

New member
אחד מענפי היצוא העיקריים שלה

יחד עם בננות ובגדי-ים.

למעלה