Madonnas disco ball pary 29/1

raz the 1

New member
Madonnas disco ball pary 29/1

היי לכולם, יום שישי הקרוב באשמורת מתקיים ערב מדונה..נון סטופ להיטי מדונה... אבל הפעם באמת נון סטופ.. (למי שמכיר את ערבי הדיסקו בול) בקיצור, אני מאוד אשמח להכיר אנשים מהפורום.. כי לא יוצא לי כ"כ להכיר במסיבות מדונה אחרות.. וכאן זה יהיה קטן יחסית... בכל מקרה מי שהיה פעם שעברה וזכה לחוש את הסנסציה שהלכה שם בזמן שרקדו.. בקיצר היה ממש אבל ממש כיף!! ושוב, יהיה נון סטופ מדונה לא כמו בשאר המסיבות שמבטיחים שיהיה ובסוף 2 שירים.. אה, ויהיה גם הופעה של חובי סטאר (מיותר אבל אל אני הבעלים שם חח). אשמח לפגוש שם חבר'ה מכאן..... raz your paradise boy!!

DBTK

New member
ראיתי מודעה על המסיבה הזו

הייתי במסיבה יום חמישי האחרון והיו פזורים שם המודעות למסיבת מדונה. האמת שרציתי לשמור את זה, אבל בסוף זרקתי. אז מה אתם אומרים? יש כאן רצון של חברי הפורום להגיע? אני מקווה שבאמת מדובר בנון סטופ להיטים ושירים שלה, כי למשל במסיבת לא מדונה היו 3 שירים שלה - שאת אחד מהם אני הזמנתי במיוחד חחח

pippin66

New member
פרטים מדוייקים על המסיבה

המסיבה לא באשמורת היא בבלוק ובגלל זה זה לא יהיה כזה קטן... ויהיו הרבה שירי מדונה, הרוב המוחלט יהיה מדונה.

raz the 1

New member
נכון.. טעיתי זה בבלוק..

אני לא אוהב מסיבות מדונה בבלוק כי הם לא שמים הרבה מדונה... הם שמים כל איזה 3 שירים...חשבתי באשמורת.. סורי.......

pippin66

New member
מבטיח לך שיהיה יותר משלוש שירי מדונה ../images/Emo13.gif

זאת מסיבה מעולה. בנסיון אישי

raz the 1

New member
כן אני מסכים שזו מסיבה מעולה

אבל היה שלב פעם שעברה שהדי ג'י חזר על השירים.. הוא שם 3 פעמים לייק אווירג'ין ופמעיים די אנדר דיי.. נו באמת.. חסר למדונה שירים.. גם ביקשתי מה די ג'י שישים ביט גוז איון.. הוא אפילו לא ידע מה זה..... (נרא הלי בכלל זאת הייתה די ג'יית חח) בכל מקרה, אם ניפגש כמה אנשים פה מהפורום שם זה יהיה מגנננייב....

X Offender

New member
תלוי אני לא בטוח בא

וגם כמה זה עולה? יותר מ 30 שקל אני לא משלם

למעלה