Madonna - Secret Project Revolution

Madonna - Secret Project Revolution

במשך 8 החודשים האחרונה עמלה מדונה על קמפיין אישי, "הפרויקט הסודי", יחד עם הצלם הנודע, סטיבן קליין. מדונה הרגישה מחויבות ליצור את הפרויקט לאחר שסיירה סביב העולם במסגרת הטור האחרון שלה והיתה עדה למקרי אפליה וחוסר סבלנות. הפרויקט הוא למעשה סרטון בן 17 דקות שמטרתו לקדם שוויון זכויות ולהילחם בגזענות.

"לוחמי חופש יקרים... אנו מוכרחים להילחם על הזכות להיות חופשיים", כתבה מדונה בהצהרה הרשמית של הפרויקט. "אני רוצה להתחיל את מהפכת האהבה. האם אתם איתי?".

הסרטון הוקרן אתמול במספר ערים מרכזיות בעולם, כגון: פריז, ברלין ותל אביב

לצפייה - http://www.youtube.com/watch?v=uXfXrl4K2D4

מה אתם חושבים על הסרטון? שרדתם את כולו? אתם חושבים שהוא מצליח להעביר את מסר האחווה כפי שמדונה שאפה?

חג שמח

(קרדיט לתמונה: קבוצת "מדונה ישראל")

ערן1987

New member
אני שונא לראות קטעי וידאו ארוכים במחשב

בגלל זה נדיר מ-א-ו-ד שאני צופה בקליפים/סרטים ארוכים במחשב, והפעם זה בכלל לא שונה.

אז ריפרפתי ומהרפרוף הזה נראה שמדובר בסרט (?) סופר טרחני שמנסה להעביר מסרים בצורה שלא תהיה ברורה לכל אחד ואחד. הוא לא נגיש במיוחד, וזה בסדר, אבל הוא טרחני ויומרני כל כך שזה מעצבן. שיהיה לה בהצלחה עם זה.

siv30

New member
זה ארוך מידי

צפיתי ב 10 דקות. הוא מושקע ממש בסדרי גודל אחרים מקליפים רגילים אבל מסר צריך לעבור מהר ויעיל ו 17 דקות זה לא מהר ויעיל. ב 10 דקות שצפיתי בהן היא דיברה על הרעות החולות בעולם שום דבר אופרטיבי באמת וחשבתי שזו המטרה של הסרטון, או שטיתי?

ערן1987

New member
אבל זה לא ממש קליפ, יותר סרט קצר

ככה שהגיוני שהיא תרשה לעצמה "למרוח" את הרעיונות שלך לאורך של יותר זמן מאשר בקליפ ממוצע

siv30

New member
חחחח כן איך בעלי אומר

בשלב מסויים היא הצליחה לחרטט את עצמה לדעת LOLLLL

למעלה