Madonna and Gender Trouble

Nirvana0

New member
לקריאה....

כאן למה הקישורים לא מצליחים לי בתפוז

Nirvana0

New member
צ'ציו זה בשבילך - הדיווה מדונה

מספקת תמיד כותרות ומחקרים.

ro99

New member
תסלחי לי, אבל...

אין לי זמן/כוח לקרוא את זה. לא חסרים אנשים שמסוגלים להפליץ מגילות על כל אישה עם חוש עסקים מפותח שלא יודעת לשיר (או לשחק...) ולראות בה השתקפויות של העולם כולו. אצל מדונה ה-bottom line הוא הכסף. לא נביאה, לא מהפכנית, לא בטיח. בסך הכל בטטה שאוכלת את המקדונלדס של ה-spirituality שקוראים לו קבלה, שהמציאה את עצמה מחדש בתור אשת אצולה אנגלית (פחחחחחחחחחח) - how revolutionary is that?... אז זהו. יותר זמן מזה לא אקדיש לה.

ciccio

New member
אני חייב להסכים

קודם כל, כתוב שם המון וזה בשפת ערלים. אחר כל, מדונה סבבי בבי ואם היא מגיעה לפה בסיבוב הופעות אני קרוב לוודאי אלך, אבל אני לא יודע כמה היא דורשת ניתוח מעמיק, סך הכל אני נהנה ממנה בצורה השיטחית ביותר, כמוני, שיטחי וטיפשי.

ciccio

New member
נצל"וש בלונד

אמנדה ליר יצאה בטענה נרגנת שמדונה מעתיקה ממנה את הלוק... צודקת האמנדה
לא מתעסקים עם טרנסיות, אבל לאסתר אין גבולות

ro99

New member
בהחלט

הלוק האחרון שלה גנוב כמו שאר הלוקים ממשהי יותר מוכשרת. ואיך נעשים הומו-אייקון אקסטרודינייר מבלי לגנוב מאייקונית אמיתית?
אין כמו אמנדה!

ro99

New member
How cool are you? ממש לא קשור!

אבל אהבתי... אז תסבלו גם אתם.

ciccio

New member
מה זה השטויות האלו?

שטי, אם אתה עדיין פה, זה כל כך בשבילך.

Nirvana0

New member
תגידי רו, מה ייייששש לך

נגד הדיווה
מדונה. בכללי מסכימה איתך, אבל אני חייבת לומר לך, שכשהיא יצאה עם השיר papa don't preach, היא לפי מיטב זכרוני (אל תסמכי עליו מאוד, כי מ-ה ז-ה צעירה, שיחקתי אז עדיין ברחוב) היא הוגדרה בטלוויזיה והעיתונות כמהפכנית והמעיזה שבנשים (אחרי מונרו) שבתקופה ההיא, ונדמה לי אחריה היתה סמנתה פוקס בהופעה חד-פעמית (את זה אני זוכרת, כי קניתי חולצה שלה עם הבזזים בחוץ ואימא שלי קיבלה שווץ, ואני כמה פליקות:) ואני לא מהמעריצות של הדיווה בכלל, אבל שומרת לה לטובה את היציאה הזו. ממה שזכור לי בתקופה ההיא את מירב ההערצה ממני קיבל דווקא ג'ימי סאמרוויל, אז לא ידעתי למה, היום..........no comments והשאר היסטוריה. ו... דרך אגב, אני סולחת לך

ro99

New member
בעיתונות כותבים הרבה שטויות

במיוחד אם צבאות ה-PR של הכוכב הנ"ל האכיל אותם את זה מילה במילה, כך שאין צורך להתאמץ. ולא יודעת אם ידוע לך, אבל סמנטה פוקס היא אחת משלנו. בחוץ לגמרי כיום וחייה עם אמא של כל הבוצ'ות.
סמנטה תמיד היתה בתקן של Page 3 girl שזה לא בדיוק מהפכני - יותר בלונדינית מקצועית. כיום היא קצת אחרת - נראית פחות או יותר אותו הדבר, עדיין לא איינשטיין, אבל קצת התבגרה. נחמדה בעצם, ועם חוש הומור. [ותזכרי גם שראית את כל זה לא רק דרך פילטר של עוללות רכה בשנים, אלא גם דרך פילטר של המדיה הישראלית. לפעמים אני רואה איך מציגים תופעות לא ישראליות (במיוחד בשטחים שאת מזכירה) במדיה הישראלית וצריך לשפוך עלי אח"כ מים קרים בכדי שארגע מצחוקים היסטרים.]

Nirvana0

New member
ואלאק סמנתה ../images/Emo68.gif

אז את אומרת הכתובת היתה על הקיר

למעלה