mad alice

• פותח הנושא ent
  • פורסם בתאריך

מיכאל ג

New member
יש דווקא משהו נחמד

בנושא שהוא "סטנדרט" שכל אחד יכול לתת לו את הטוויסט הפרטי שלו. זה כמו שכל סופר אימה חייב לכתוב לפחות ספר ערפדים אחד. או כמו קאוורים של להקות רוק לשירים ידועים.

Hubert Hubert

New member
נכון.

הבעיה היא בדיוק בזה שלא נתנו פה טוויסט פרטי, לצייר את אליס כפסיכית עם סכין זה נושא שחוק ומאוס, כמו שכבר אמרתי. הציור הזה לא נותן לי שום דבר שלא ראיתי כבר במאות ציורים אחרים, ובמשחק מחשב, ותיכף בסרט שמרלין מנסון מביים (או משהו).

limilu

New member
זה באמת הספר הכי אדיר שנכתב אי פעם!

limilu

New member
כנראה,

אבל זה אחד מהטובים [דרך המראה בעצם הרבה יותר טוב
]. רק ניסיתי להדגיש את הנקודה.

elad_t

New member
מגניב

אבל לפי דעתי זה יראה יותר טוב אם תקדיש קצת פחות חשיבות לכל קו בפנים או בכף היד למשל, נדמה כאילו עצמות הלחיים ושרירים קטנים מקבלים את אותה החשיבות כמו קו מתאר של רגל או משהו גדול אחר בציור.

ent

New member
לא נמאס לי

:) אני אוהב נורא את הסיפור ויש הרבה אפשרויות חוץ מגוטי אפל בקשר לתווי פנים זה בערך הסגנון אני מחספס את הדמויות ככה.

ent

New member
שיט

באמת? חיפשתי בגוגל וככה היה כתוב שם...ניסיתי:)

scalla

New member
כמה הערות טכניות...

אם תעלה טיפה למעלה את הפה שלה זה יהיה יותר נכון וגם יותר יפה. הראש של החתול מימין למעלה ברקע נראה לא כל כך יפה כשהו ככה לא מלוטש, תוכל בעזרת trace paths להפוך אותו לווקטורי תוך שניה ולעשות משהו הרבה יותר נקי. לטעמי הטקסטורה של הסכין והדם לא מוסיפה הרבה לפחות כשהיא מונחת ככה. אם נגיד תעשה שהיא באה בפרספקטיבה אז היה יכול הלהיות הרבה יותר מעניינת לטעמי. בכל מקרה, ציור נחמד.

ent

New member
וואלה אני אנסה

את הטרייס פאטס הזה אם אני אמצא אותו:) . בקשר לטקסטורה של הסכינים ,בפרספקטיבה אתה מתכוון להניח אותם בזוית? ואם כן איך אני מבצע את זה בפוטושופ?

scalla

New member
אפשרי...

האפשרות שתמיד הכי נראת טוב זה לצייר אותם. אפשר גם להניח אותם בזווית ולמתוח אותם שיראו כפרספקטיבה, אבל זה לא הכי נראה טוב. בעניין הטרייסינג פת'ס, כשאתה מסמן במרקווי טול, מג'יק טול, לאסו טול וכו שטח (אני דווקא מעדיף להעזר יותר בcolor range ואחרי זה לשפץ, במקרה הזה), אתה עובר לכלי arrow ויש לך trace paths באפשרויות כשאתה לוחץ לחצן ימני. גם אתה יכול לעבור לתפריט הפת'ס ויש לך שם כפתור.

ent

New member
../images/Emo12.gifהסתבכתי קצת

סימנתי את החתול ולאחר מכן מה שמצאתי זה רק ליצור work path אבל איפה הכלי arrow

scalla

New member
תלחץ על A, וזה החץ השחור בכלים

אהה ומסתבר שטעיתי קוראים לזה באמת work path

מיכאל ג

New member
אני אוהב את הסגנון של אליס

כן, אלטרנ-אליס זה נושא שחוק, אבל אני אוהב את הקו שלך. למה החתול לא זוכה לשדרוג דומה? נראה כאילו הוא בא ישר מהסט של הסרט של דיסני.

ent

New member
אכן החתול

דיי מועתק מסרט ..אולי כי אני ממש אוהב את הסרט של דיסני. חשבתי לעשות גרסא פרטית של חתול משוגע משלי ויותר מעניין ...ברגעים כאלה העצלנות תוקפת וחבל שכך. אולי פעם הבאה.

למעלה