mad alice

• פותח הנושא ent
  • פורסם בתאריך

ent

New member
mad alice

הצביעה לא סופית עדיין.. אממ יש לי מחלה לאליס ושאר הדמויות מהסיפור ,הן כלכך כיפיות ונותנות השראה.

אסף 212

New member
יצא מגניב :)

מאוד אהבתי ,מזכיר טיפה את הסדרה Aeon Flux ב MTV בזמנו. ד.א. תוריד את המלבן השחור למטה דחוף מהעבודה

Hubert Hubert

New member
ובדרך גם תבהיר את הסכינים ברקע.

או לפחות תרחיק את אלה שנוגעים בדמות. אגב, לא נמאס כבר מלעשות גרסאות גותיות-אפלות-מאגניבות לאליס? די, קלטנו, ספר פסיכודלי ולואיס קרול היה פדופיל וכל הבולשיט הזה, אבל חלאס! מיצינו!

מיכאל ג

New member
גם האיורים המקוריים

של טניאל נחשבים בתור גרסאות גותיות אפלות מגניבות?

Hubert Hubert

New member
לא יודע ולא ממש אכפת לי.

נמאס לי מזה שכל ילד אימו עם עיפרון חושב ש"אליס בארץ הפלאות" זה הספר הכי אדיר שאי פעם נכתב, וכולם מציירים פחות או יותר את אותו הדבר. די כבר, מיצינו את הקטע באמריקן מקגי אליס, אפשר להמשיך הלאה (בכלל כל הטרנד של גרסאות גותיות ואפלות לאגדות ילדים נמאס כבר מזמן)(ועכשיו יבוא השמוק שיגיד שהאגדות המקוריות באמת היו אפלות ושכיפה אדומה מתה בסוף ובת הים הקטנה הפכה לקצף גלים. זה לא הופך את הנושא לפחות מאוס ושחוק).

ent

New member
../images/Emo46.gifלא חייב להיות בוטה

ולהרעיף עלבונות ככה ...הציורים מובאים כאן לביקורת מבחינה טכנית אתה לא יכול להגיד לאנשים מה לצייר ...וגם אם זה שחוק ומאוס זאת דרך טובה להתאמן ואפשר לנסח את התגובה בלשון נקיה.

אסף 212

New member
תגיד לי משהו שאני לא יודע ../images/Emo13.gif

זה ידוע מזמן הקטע הזה

הקומונות פתוחות בשבילכם

לא טוב לכם, "דוחה" לכם כאן - אתם מוזמנים ללכת ולהפסיק ללכלך.

אני רואה שהתחלנו לסנן תגובות

מענין איזה עוד תגובות סיננת ומחקתה שלא נראו לך?

תגובות לא רלוונטיות שהפריעו לשירשור

הביקרות על העבודה הנ"ל, או שעוברות על אחד מחוקי תקנון תפוז. במקרה שלך אלה היו שניהם.

scalla

New member
דווקא אני בעד הסינון

אני לא יודע מה ספציפית אתה כתבת ... אבל בגדול טוב שזה נעשה.

Hubert Hubert

New member
סליחה, איור מורכב גם מטכניקה וגם

מתוכן, בשום מקום בפורום לא כתוב שהמטרה היחידה שלו היא לתת ביקורת טכנית וזהו. נכון שקצת הגזמתי עם הניסוח שלי אבל זה משהו שיושב לי בפנים כבר הרבה זמן והרגשתי שמישהו צריך סוף סוף לומר את זה.

ent

New member
בבקשה

כל דבר אפשר להגיד בצורה מכובדת, אני מסכים שיש מקום לכל ביקורת גם על תוכן ,אבל יש דרך להגיד אותה.

מיכאל ג

New member
רבאק, זה בכלל לא עלבון!

זו דעה אישית של מישהו על נושא מסוים. לא כל דבר צריך לקחת אישית. אנשים נעלבים מהר מדי בימינו.

scalla

New member
אני לא יכנס לגבי איך צריך להתבטא...

ולדעות על זה וכו' ... אני רק רוצה להגיד שיהיה לי עצוב אם זה יהפוך לפורום בשביל הערות טכניות בלבד.

למעלה