MACD ו STOCHASTIC

מצב
הנושא נעול.

א-ר

New member
MACD ו STOCHASTIC

MACD ו STOCHASTIC מלבד קניות/מכירות יתר ו divergence, שווה להשתמש גם (רק ככלי משלים) בתבניות ובעיקר בקווי מגמה/תמיכה/התנגדות. מצ``ב דוגמה מ NVDA.

ואנחנו מקוים שמלבד להראות

MACD ו STOCHASTIC מלבד קניות/מכירות יתר ו divergence, שווה להשתמש גם (רק ככלי משלים) בתבניות ובעיקר בקווי מגמה/תמיכה/התנגדות. מצ``ב דוגמה מ NVDA.
ואנחנו מקוים שמלבד להראות לנו את הגרף פה היו לך גם את הביצים לקנות בדצמבר ולהכפיל במרץ.

יא ירון

אף אחד לא חייב לתת פה דין וחשבון מה עשה ומה לא!
יא ירון אני התכונתי שלי לא היו את הביצים לא בדצמבר ולא במרץ גם אילו הייתי רואה את כל ה divergences בעולם כשזה נגד המגמה הראשית של דב במלא תאוצתו אלא אם היה לי מידע פנימי. (אחרת הייתי גם קונה את הפלא השמיני של העולם - תרו - כשהמליצו על המניה לפני כחצי שנה בבארונ`ס).

א-ר

New member
praeceptor primoris - יש לי

יא ירון אני התכונתי שלי לא היו את הביצים לא בדצמבר ולא במרץ גם אילו הייתי רואה את כל ה divergences בעולם כשזה נגד המגמה הראשית של דב במלא תאוצתו אלא אם היה לי מידע פנימי. (אחרת הייתי גם קונה את הפלא השמיני של העולם - תרו - כשהמליצו על המניה לפני כחצי שנה בבארונ`ס).
praeceptor primoris - יש לי חדשות בשבילך ! את הפלא השמיני של העולם (כפי שאתה מציין) - תרו, אני חושב שאני הייתי אחד מהיחידים שקנה אותה באמצע אפריל 2000 ובכמויות נאות במחיר 9.25-8.75 דולר. וזה היה כשכל העולם עשה קפיצת באנג`י בנאסד``ק. כשעזבתי את הפירמה שעבדתי בה לפני כחצי שנה, הנייר עוד היה בפרוטפוליו. וזה עוד לפני ההמלצות המשודרגות של מריל לגבי מחיר היעד, ולפני הנפקת האג``ח וההמלצות. אז תבוא ותגיד, בטח הוא מתעסק ב OPM, אז הכל על הזין שלו, אז אני יהיה כן ויגיד לך שיש משהו במה שאתה אומר, אך בכל זאת גם בפירמות (ובמיוחד בגדולות) אתה לא יכול לעשות ככל העולה על דעתך, ובסופו של דבר אתה צריך לתת דין וחשבון למשקיעים. מצד שני, אתה יכול להרים טלפון ללאון, שיספר לך על כל מני טריידים שהינו עושים (כשהיה אפשר על פי החוק) בזמנו, שמי שהיה מסתכל מהצד היה חושב שאיבדנו איזה בורג או שניים. אבל כל זה היסטוריה. אתה לא תמצא פעם אחת, שהמלצתי על נייר זה או אחר, ואף לא סיפור אחד על טרייד שאני מעורב בו מעבר לכיווני שוק, ויותר מזה אני גם לא ישים פה צארט של נייר כזה, זה פשוט בילתי אפשרי מבחינתי!!! ביום שאני יפרוש, יתלה את הרישיון ויסחור לעצמי, לא יהיה לי הבעיה לשתף את כל מי שרק ירצה לשמוע, מה אני קונה, מה אני מוכר ומתי. כל הצארטים של הניירות בחו``ל שאני משרבט עליהם ושם במוזיאון הזה, זה רק בשביל לשתף אחרים ברעיונות לשימוש בכלים שונים ובאפשרויות מסחר. קביש ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה