MacBook

CharmedRulez

New member
MacBook

היי כולם, אני ממש לפני רכישת MacBook קטן ויפה (הלבן, הקטן יותר מבחינת HD). לפני כן, רציתי לשאול רק כמה שאלות מהותיות שישלימו את ההתלבטות: 1. חשובה לי נורא היכולת לצפות בסרטים (ואולי גם סדרות) דרך המחשב, רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו המדיה פלייר של ווינדווס שתומכת בזה? כאילו, לא כזאת שצריך להוריד במיוחד (קודקים אין לי בעיה להוריד אני מניח).... 2. האם יש תמיכת אינטרנט בישראל בימינו למאק ? אם אני אתקשר לספקית האינטרנט שלי, תהיה לי תמיכה בהגדרת הרשת והכל? 3. MacBook מגיע עם צורב DVD? האם זה נכון? (ואולי זו שאלה קצת מגוחכת אבל-) יש תמיכה בכל סוגי הדיסקים (כנל לגבי Disk on Key וכאלה..) ? תודה רבה לעונים.
 

Mellancoholic

New member
לפי הסדר

1. קוויקטיים, vlc - וחווית הצפייה שלך תשתפר עוד לאין ערוך בעזרת פרונט רואו. 2. חברות האינטרנט בארץ מספקות תמיכה... לא מספקת למחשבי מקינטוש, לפחות בפעם האחת שנזקקתי לעזרתם. המזל הגדול הוא שאתה לא צריך אותן. אם אתה מחובר דרך הכבלים ללא נתב (ראוטר), יש להתקשר לספקית שלך ולבקש חיבור ללא חייגן. בד"כ זה לוקח כשלושה ימים. אח"כ זה פשוט לחבר ולגלוש. בכל תצורה אחרת אתה פשוט לא צריך להגדיר כמעט כלום. אם אתה מחובר דרך הכבלים עם נתב, צריך להגדיר שהנתב יבצע את החיוג - הגדרה פשוטה שלרוב נמצאת בחוברת ההפעלה של הנתב. אם אתה מחובר דרך בזק, גם בחיבור ישיר למודם וגם בחיבור דרך נתב, אין לך שום בעיה - חבר ותיהנה. כמובן שהמקבוק מגיע עם יציאת רשת ועם כרטיס אלחוטי. 3. אאל"ט לדגם שאתה מדבר עליו אין צורב דיוידי. יש תמיכה ב dok, כמובן.
 

menchi

New member
כמה תשובות

1. אני אישית הורדתי VLC כי יותר נוח לי לראות בזה אבל אני לא יודע מה יש בלאפורד 2. בקשר לתמיכה... דבר ראשון קח בחשבון שרוב הנציגים לא ראו מקינטוש בחיים שלהם. כל פעם שנופל עלי מישהו עם מקינטוש הוא מופתע שאני יודע מה לעשות. אבל מה שכן ברמת העקרון בשביל לחבר אותך והגדרות בסיסיות יש תמיכה (וגם ברשתות יש אבל זה כבר תלוי איפה). 3. תסתכל במפרט שלו לגבי עם מה הוא בא. תמיכה ב disk on key אני מניח שיש אלא אם זה משהו מאד מיוחד. לא יצא לי להתקל באחד שלא עבד לי.
 
למעלה