MAC או איל מקיאז'?

MAC או איל מקיאז'?

שלום, יש לי שאלה... איזה מוצרים יותר טובים לדעתכן? MAC או איל מקיאז'? יש לי איפור של איל מקיאז', אך קיבלתי המלצות על MAC ולכן אני מתלבטת האם לנסות מוצרים של MAC או שההבדל לא רציני... ושאלה נוספת - יש לי מייק אפ של איל מקיאז' (מייק אפ קרם). לאחר שאני שמה אותו אני שמה לב שבמקומות מסוימים זה נראה כמו פירורים פירורים... מישהי יודעת למה? אולי עדיף לי לקנות נוזלי? האם הנוזלי מחזיק יום שלם? תודה לעונות!!!

Abibas Original

New member
המייקאפ המוצק של א"מ זוועתי.

הוא יושב טוב על עור שהוא ממש חלק וקצת שמן, אבל כל פגם הכי קטן בעור הוא מבליט- אם זה פצעונים, קילופים (אפילו הדקים ביותר, שמייקאפ אחר לא מדגיש בכלל). חלק מהמוצרים של א"מ באמת מעולים אבל בכל הקשור למייקאפים אני נואשתי מהם. בקשר לשאלה- איזה מוצרים יותר טובים לדעתכם מאק או א"מ, שאלה קצת כללית ולא נכונה, אין חברה שכל המוצרים שלה יותר טובים מכל המוצרים של חברה אחרת, תמיד יש מוצרים טובים יותר וטובים פחות, ויש כאלו שבכלל מעולים לאחד וגרועים לשני.

1Unicorn1

New member
שלום אירית

לאיל מקיאג' יש מוצרים טובים, וכך גם עם מאק (שם אני אוהבת את ה-כ-ל). אם את מחפשת מייק אפ, הייתי ממליצה לך לקנות במאק, כי שם יש מבחר מאד גדול של מייקאפים מבחינת מרקמים, סוגים וצבעים. בכל מקרה, במאק יש לך גם יותר מבחר בכל דבר. בהחלט הייתי ממליצה על ביקור במאק.

r e d o n e

New member
יש בעזריאלי וברמת אביב

סניפים וגם קניון רננים אבל זה כבר יותר רחוק

למעלה