MabThera

interleukin

New member
MabThera

שלום רב, אני בת 34 עם RA פעיל - התקף שנמשך כבר למעלה משנה וחצי ולא נשלט. תגובה חלקית לרמיקייד (5 חודשים) ולאנברל (4 חודשים). כיום על אנברל, mtx 17.5mg prednisone 10mg רופאי שוקלים לעבור לmabthera אך הבהירו לי שהסיכוי שאקבל אותו מהקופה הוא קלוש (למרות שיש לי את כל הביטוחים של קופ"ח מאוחדת) א. הבנתי שיש קבוצת מחקר על התרופה בקופ"ח כללית. האם אפשר לברר מה הקריטריונים להצטרפות למחקר? ב. האם ידוע לך על קופה אחרת שבה סיכויי לקבל אותה גדולים יותר? ג. פרט לסיבה הכלכלית, מדוע שומרים את הmabthera כתרופה האחרונה?? לפי הבנתי אופן הלקיחה פשוט מאוד ותופעות הלוואי נדירות. האם יש מספיק ניסיון איתה??? מודה לך מאוד

interleukin

New member
שאלה נוספת

האם נותנים אימורן לRA?? האם לדעתך כדאי לנסות??

מבטרה

למיטב ידיעתי- את לא מתאימה למחקר המתקיים דרך הכללית- למחקר הזה נכללים רק חולים אשר קיבלו חוסם TNF אחד- מבטרה בינתיים רשום במשרד הבריאות לנכשלי חוסמי TNF - יתכן ובעתיד מיקומו ישתנה- כדאי לנסות להשיג דרך הביטוח השלים של מאוחדת- אני יודעת שניתן להשיג אותה דרך הביטוחים המשלימים של מכבי ולאומית בנוסף, רצוי שתדעי כי בחודש הקרוב, יתחיל באיכילוב מחקר עם תרופה הדומה מאד למבטרה (למעשה מדובר כנראה בצורה משופרת ) - לחולים שנכשלו על חוסמי TNF . אם את מעוניינת בפרטים נוספים- את מוזמנת ליצור קשר לטל. 036973668

interleukin

New member
איך קוראים לתרופה??

יצרתי קשר עם הדסה וקבעתי פגישה אך אני מעוניינת לקרוא קצת על התרופה לפני הפגישה תודה

למעלה