תכלס לאנשים קל לתת ביקורת..כנסו
לאנשים קל לתת ביקורת על אנשים אחרים כי זה גורם להם להרגיש טוב עם עצמם ולהרגיש שהם כאילו יותר טובים.... וזה ממש ממש כחה אפילו שזה לא נשמע הגיוני,וזה בהרבה מקרים לא בנודע,זה בהרבה מקרים בתת מודע של הבנאדם שנותן ביקורת ''בונה'' עלק........... וזה בעיקר מתבטא בזה שאנשים נותנים עצות לבנאדם שמן ומייצעים לרזות כי אכפת להם ממנו והם רוצים את טובתו,(עלקקק) ואז כשהבנאדם מרזה זה לא מספיק ,הם אומרים וואי רזיתת כל הכבוד,תמשיך ,ונותנים לך עצות לאיך להמשיך להרזות.... ואני אומרת את זה מנסיון כשאני הגעתי לחצי הדרך וכבר הורדתי 20 קילו ,אנשים אמרו וואוו כל הכבודד ממש רזיתת תמשיכי כחה אל תתיאשי וכל הזמן ניסו ל''לעזור'' ו'לתת'' עצות ולהתערב לי בעניינים האישיים,בגלל שעלק הם רוצים לעזור לי...וזה ממש כחהה.... אנשים נורא אוהבים להעיר לאנשים שמנים ולבקר את אורח החיים שלהם ולהגיד להם זה מה שאתה אוכל?כחה אתה חיי?אתה חייב להתחיל לקחת אחריות על עצמך,ובתכלס מה הם יותר טובים?הם אוכלים נכון ובריא ושומרים על אורח חיים בריא?ממש לא,זה פשוט גורם להם לחהרגיש טבו אם עצמם שהם נותנים הערות ''בונות'' לאנשים שמנים זה משלה אותם שהם בסדר והם חיים נכון וטוב יותר... וזה נשמע מוגזם נכון אני יודעת,אבל תכלס זה ממש לא כי זה קיים אצלא נשים בתת מודע