ma daathem al ha yozma shel Eli Lah

YAAD21

New member
ma daathem al ha yozma shel Eli Lah

av? http://news.msn.co.il/news/Internal/Health/200702/20070205122218.htm

כותרת נוראית, אני מזועזעת

מצרפת קישור קצת יותר נוח. היוזמה שלעצמה נראית לי נחמדה, הוא לא כופה כלום על אף אחד ומדבר על הורדה בדרך בריאה. אבל הכותרת הנוראית של כותב הכתבה והתמונה שהם שמו ממש לא לעניין. ממש ממש לא לעניין.

../images/Emo45.gifגם אני חושבת כמוך

לדעתי מטרה נעלה מאוד, למרות שלא כל תושבי חיפה מאזינים לרדיו, אבל כהתחלה זה מצויין (עם עוד טיפה פרסום טוב ונכון זה ישיג את המטרה שלו. לגבי הכותרת והתמונה----> פשוט מזעזע! אין לי מילים אחרות לתאר את מה שאני חושבת על זה. כל החברים החיפאים, בואו נראה אתכם עוד חודש

עופר 123

New member
כמו תמיד - הבריאות היא רק תירוץ

לרדת על שמנים. התוכנית של יונה יהב מעניינת, הדיווח של MSN - מראה למה הם מדשדשים בסקרי הגלישה. זו לא הפעם הראשונה ש- MSN מתייחסים בזלזול לשמנים, ועוד יותר - בזלזול לפניות שלנו אליהם: עד היום לא נתקבלה מהם תשובה למכתב הזה. עליבות הכתיבה והנפש של עורכי MSN.
עופר

אתם יודעים....

בדיוק על דברים כאלו אני מתעצבנת. יש מעין "עליהום" לגבי שמנים ואני נתקלת לצערי בהרבה כתבות מסוג שאומר עד כמה שומן הוא רע. זה לא מדויק וזה מעצבן אותי (תסלחו לי על הנימה הלוחמנית, קמתי עצבנית היום...). מישהו קרא את הכתבה מלפני חודש שדיברה על כך שהשמנים אחראיים לפגיעה במערכת האקולוגית? זה כבר ממש הפך להיות ציד מכשפות כמו לפני מאות שנים. בכתבה נטען כי בגלל שאנשים שמנים נוסעים במכוניות, למכונית קשה יותר לסחוב ולכן היא צורכת יותר דלק- יותר צריכת משאבים טבעיים, יותר אדים רעילים שפוגעים באוזון. הם גם אוכלים יותר- שוב, יותר צריכת משאבים טבעיים. בכתבה נוספת גם נטען ששמנים הם יותר טיפשים מאנשים "רגילים". אז עכשיו, לא רק שאנחנו לא מושכים אסתטית, מסכנים את בריאותנו וסתם עצלנים- עכשיו אנחנו גם טיפשים שהורסים את הכלכלה העולמית ומכלים את משאבי הטבע המעטים שעוד נותרו על כדור הארץ. מה תגידו על זה? לא יודעת מה איתכם- אבל כול הדיבורים הללו גורמים לי להיות רעבה. אני הולכת לכלות עוד משאב טבע חשוב ויקר ערך- שוקולד

EastGirl83

New member
תהני - זה הכי חשוב ../images/Emo8.gif

אנשים מחפשים את האשמה אצל אחרים, כאשר במקום להתסכל פנימה ולראות את הבעיה מבפנים... הם מעדיפים לדחוק ולהאשים את האחר. בקשר לכתבה בMSN אני בטוחה שמי שכתב את הכותרת ושם את התמונה לידה, בטוחה שהוא בעצמו חסר ביטחון ומעדיף להקטין אחרים על מנת לרומם את עצמו, על חשבון אחרים. שיהיה לו לבריאות, כי בקצב הזה ממש לא תהיה לו בריאות טובה. אבל מצד שני, כל אחד בוחר את דרכו.

geta

New member
תכלס לאנשים קל לתת ביקורת..כנסו

לאנשים קל לתת ביקורת על אנשים אחרים כי זה גורם להם להרגיש טוב עם עצמם ולהרגיש שהם כאילו יותר טובים.... וזה ממש ממש כחה אפילו שזה לא נשמע הגיוני,וזה בהרבה מקרים לא בנודע,זה בהרבה מקרים בתת מודע של הבנאדם שנותן ביקורת ''בונה'' עלק........... וזה בעיקר מתבטא בזה שאנשים נותנים עצות לבנאדם שמן ומייצעים לרזות כי אכפת להם ממנו והם רוצים את טובתו,(עלקקק) ואז כשהבנאדם מרזה זה לא מספיק ,הם אומרים וואי רזיתת כל הכבוד,תמשיך ,ונותנים לך עצות לאיך להמשיך להרזות.... ואני אומרת את זה מנסיון כשאני הגעתי לחצי הדרך וכבר הורדתי 20 קילו ,אנשים אמרו וואוו כל הכבודד ממש רזיתת תמשיכי כחה אל תתיאשי וכל הזמן ניסו ל''לעזור'' ו'לתת'' עצות ולהתערב לי בעניינים האישיים,בגלל שעלק הם רוצים לעזור לי...וזה ממש כחהה.... אנשים נורא אוהבים להעיר לאנשים שמנים ולבקר את אורח החיים שלהם ולהגיד להם זה מה שאתה אוכל?כחה אתה חיי?אתה חייב להתחיל לקחת אחריות על עצמך,ובתכלס מה הם יותר טובים?הם אוכלים נכון ובריא ושומרים על אורח חיים בריא?ממש לא,זה פשוט גורם להם לחהרגיש טבו אם עצמם שהם נותנים הערות ''בונות'' לאנשים שמנים זה משלה אותם שהם בסדר והם חיים נכון וטוב יותר... וזה נשמע מוגזם נכון אני יודעת,אבל תכלס זה ממש לא כי זה קיים אצלא נשים בתת מודע

למעלה