m.r.i

moribat

New member
m.r.i

שאלה- איך, למרות המצב הכספי והערמות הקשיים של קופות החולים ( במקרה זה הכללית ) בכל זאת מצליחים לקבל התחייבות לביצוע אמ אר איי? בעלי קיבל מכתב מהרופא המטפל בו ( לא רופא של הקופה, סגן מנהל מחלקה בתל השומר ) ובו בקשה לביצוע בדיקה זו.נענינו בשלילה בפעם הראשונה, ושוב קיבלנו ממנו מכתב המבקש מהקופה לערוך בדיקה זו, כדי לדעת מה הגורם להחמרה באפילפסיה שלו.איך עוקפים את התנגדות הקופה?

qt1

New member
moribat מי לא מאשר?

מה שלומך? מזמן לא שמענו ממך... המזכירות של קופ"ח לא מאשרת? את יודעת אם העבירו את זה למשר"פ? יום טוב

moribat

New member
רופא מנהלי או משהו כזה.

רופאת המשפחה (שהיא פשוט נהדרת) העבירה מכתב משלה.רופא מחוזי או רופא מנהלי, שנמצא אחת לשבוע בסניף הקופה דחה את הבקשה.קיבלנו מכתב שני הממליץ על הבקשה, והפעם החלטנו לדעת מראש מה לעשות כדי לא לקבל תשובה שלילית. אגב, אני יומיום פה בפורום (עד הרגע שאני חייבת לצאת לעבודה ) מתעדכנת מה קורה, למרות היותי שקטה.....

qt1

New member
אני מנסה לברר עבורך דרך המרפאה

שלי. אני על הקו כבר אני אכתוב לך מה אומרים לי.

qt1

New member
פני לפניות הציבור בקופ"ח

אם לא אישרו את הפניה בערעור פני לפניות הציבור של שרותי בריאות כללית. אין לי מספרי טלפון במרכז. יש לי מספרי טלפון בצפון תבקשי את המספר באזור מגורייך. 04-8568568 לבקש את פניות הציבור , או פני ל 114 שרותי בריאות כללית. עם ההפניה הייתם אמורים לגשת לרופא המשפחה. רופא המשפחה היה אמור לתת לכם אישור כדי שתפנו למשרד המרפאה. משרד המרפאה שולח בקשה למנפ"ר-מוקד ניתוב הפניות רפואיות(כך זה בצפון) המנפ"ר מאשר ובמידה ולא פנו לפניות הציבור בקופ"ח. בהצלחה ועדכני

hashy

New member
מה שמסרו לי זה שעדיף מראש שההפניה

תגיע מנוירולוג של קופ"הח, ז"א, לגשת אליו עפ ההפניה של הרופא מתל-השומר ושהוא יכתוב את הבקשה ויעביר למנפ"ר - [כי לדעתם יש יותר משקל במנפ"ר והם יכולים לא לקבל את הסירוב במנפ"ר ולבקש בכל זאת לקבל את הבדיקה] זה יחסוך זמן ומאמץ, בהצלחה

hashy

New member
יום ב' 6:30 בבוקר אני עולה על../images/Emo160.gif

עד מוצ"ש הבא
את יום א' אני בטח אעביר בשינה [הנחיתה ב 5:30] אז אני מקווה לבוא לאמר שלום ביום ב' בבוקר... מתחילה לארוז לאיטי. חוצמזה, אני מרגישה טוב, הבדיקות בקשר לצד ימין והחלפת תרופות יהיו בסוף החודש ותחילת חודש הבא. שלחתי היום איזה 40 פקסים בקשר לעבודה, מקווה שיצא מזה משהו.. ויש לי ריאיון ביום א' בבוקר בקשר לשיווק של מרכז חוגים ותרבות. אגב, קיבלתי טלפון היום מכתבת "לאישה" שהכתבה קצת מתעכבת - אז לכל המחכים - אני אודיע לכם לפני..
לכולם, קיוטי -
על האיכפתיות

qt1

New member
איזה כייף לך ....פראג Baby../images/Emo8.gif

מרשה לי לקנא? הבדיקות אצל ד"ר שילר האשי? בקשר לעבודה אני סומכת עליך
בקשר לכתבה, נאלצתי לבקש מאוסנת לבטל את הצד שלי בה, לכן היא כנראה תפנה אל מישהו מהפורום או אל מישהו דרך אי"ל או פרופ' נויפלד, עשיתי לה קצת עבודה אבל היא לא כעסה עלי והבינה. בטח שאכפת לי האשי יקרה , אני רוצה לקרוא שאת כבר בסדר עם צד ימין ושהכל מתקתק בחיים שלך. וואי איך אני מקנאה בך על הטיול
תעשי חיים ותחזרי עם רישומים חיוביים , אני מתה לנסוע לשם פעם.

hashy

New member
בטח מרשה לך לקנא זה חלק מהחיים

חוצמזה - בקרוב אצלך... בדיקות - 30/6 - ישלי בדיקה של עצב השמיעה. 1/7 - EEG בשינה ועירנות. שבוע אחרי - שוב הנוירולוגית, הזמנת MRI והחלפת תרופות (אני מקווה) אגב, איך הולך עם החלפת התרופות שלך [אני מתכוונת לקלונקס המגעילה}8-]? ד"ש לרוני

qt1

New member
אין יותר Clonex ../images/Emo51.gif לאל../images/Emo24.gif

החליפו לי ללמיקטל , מסתבר שכל השנים סתם נטלתי Clonex , יו האשי גם רזיתי, את זוכרת כמה מלאה הייתי? אז זהו שעכשיו אני מסתובבת בבגדים רחבים ונעים לי. למרות שיש שטוענים שאני בכלל לא הייתי מלאה, ההרזיה אגב, מאוד מהירה, פתאום התאבון יורד פלאים ואת מתעוררת ממצב של שינה-ממש כך, מדהים
הלילות שלי שלווים יותר ואני הרבה יותר ערנית
בדיקה חוזרת בעוד 3 חודשים אלא אם חלילה תתפתח פריחה. אגב, אמרו לי גם איזה סוג אפי יש לי , מוקדית! לא ידעתי כל השנים, חשבתי שאפילפסיה זה אותו הדבר אצל כולם ורק בפורום גיליתי שלא היא
, את יודעת איזה יש לך?מי כאן מהכותבים יודע איזה סוג אפי יש לו?(ומוכן לשתף כמובן
) שבת שלום לכולם

חייםלוי

Member
מנהל
זה טוב שהחלפת. לסבול שנים בגלל

תרופה ברררר. אגב לא נראית לי מלאה בכלל. אני מקווה שלא יהיו תופעות לוואי מהלמיקטל - את צריכה לפרוח בלי "פריחה" הבאה מתרופה. אין לי מושג איזה אפילפסיה יש לי.

qt1

New member
../images/Emo9.gifבמפגש פורום הרגשתי שמנה../images/Emo10.gif

באופן כללי אני סוחבת איתי הפרעות אכילה ודימוי עצמי באדמה מגיל ההתבגרות , מקווה שזה ישתנה בשנים הקרובות , כבר עייפתי מהמלחמות שלי עם עצמי... תודה נשמה , אתה מותק חיים
תגיד? תוכל לצרף את הקובץ שתרגמת? אני לא מוצאת אותו אצלי, רק אם בא לך כמובן, זה שכתוב בו על תופעות לוואי של תרופות. חיבוק

hashy

New member
גם אני מהטוענים ל'לא היית שמנה' אבל

אני זוכרת כמה זה הפריע לך... אני מבינה אם כך שהורידו הכל - גם את הדפלפט? - איזה יופי... אני מקווה שגם לי ההחלפה תעשה טוב. עד היום האפי שלי הוגדרה שמיוקלונית אבל ביקשתי מהנוירולוגית לעשות איבחון מחדש ובגלל זה ה EEG. מה גם שיש כל כך הרבה תתי סוגים [למשל באחד האתרים שמותק הצמידה דיברו על אפי שמתגברת לפני מחזור - וזה בטוח המצב אצלי והפרעות של תאורה ותמונות חוזרות - אז זה סוג אחר והאיבחון הכללי... רשימת שמות.... אני נשארת עם אפי ודי בינתיים...
ראיתם את הריאיון שהיה השבוע עם המטופלת דיאליזה על הצגה שהיא מעלה? קוראים להצגה ליזה-ליזה [כך היא קוראת לדיאליזה] שלא נדע מצרות היא עברה 3!! השתלות כיליה שלא הצליחו [מערכת חיסונית חזקה מדי] ועכשיו היא מטופלת בדיאליזה שלוש פעמים בשבוע לכל החיים...היא מדהימה, מלאת חיים ופעלתנית - עושה המון.. זה היה יופי לראות את החיות שבה ואיך היא מתייחסת לדברים אגב חיים, חשבת שאולי כדאי אחרי כל כך הרבה זמן לבדוק אם אתה לא יכול להוריד כבר את התרופות?

qt1

New member
את יודעת , האפילפטולוג שהחליף

לי את התרופות אמר לי אחרי ששאל המון שאלות איזה סוג יש לי ושלח אותי לmri הוא אמר שהוא שולח את כל מי שיש לו אפילפסיה מוקדית לבדיקה הזו למרות שלטענתו ברוב המקרים לא רואים שום דבר. מה המשמעות של מיוקלונית? בכלל, כמה סוגים יש? של אפילפסיה? מישהו אולי יודע? לא ראיתי את הראיון , איפה זה מופיע? בזמן האחרון אני לא קוראת עיתונים ובטלוויזיה אני צופה רק בbbc prime ובערוץ 3 בימי ראשון ב'שבתות וחגים' , נורא משעמם לי לראות טלוויזיה או לקרוא עיתון , ביחוד עכשיו בשבוע הספר הצפתי את עצמי בספרים חבל"ז וגם הגיעו ספרים שהזמנתי מהספריה (חדשים) אז כייף לי

למעלה