m.j king of pop

bmjackson

New member
m.j king of pop

אתם יודעים.... כול הזמן יורדים עליי כי אני מריץ של מייקל ואומרים לי שאני הומו וכו.. אני באמת לא מבין אנשים הם חושבים שזה שאתה אוהב את מייקל גקסון זה עושה אותך הומו.... שאלתי הרבה אנשים מה הם חושבים על מייקל גקסון ולא חברים שלי סתם כל מיני אנשים כמו את המורה שלי והשרת של הבית ספר שלי ואת השומר של בית ספר ועוד כמה אנישים חוץ מאחת המורות שלי שאמרה שמייקל לפי דעתה הוא דבר יוצא דופן מהבחינה הטובה ... היא התכוונה שהוא הבן אדם הכי מוכשר וטוב לב שהיה בכל המילניום הזה וגם שיהיה במיליום הבא.... כל שאר האנשים אמרו לי שמייקל נדוש ושלא מגיע לא להיות זמר יותר או שכדי שהוא יצא לגמלאות ומהר הרבה אמרו לי שכדי שהוא יהנה ממה שהוא עשה בעמר עם הדיסק dangerous ו-thriller ושיהנה מהרווחים שיש לו מהדיסקים האלו במקום שינסה להוציא עוד דיסק או לנסות להתחרות במוסיקה המודרנית נימוקים למה.....משום שמייקל הוא אדם שתקוע במקום הוא אינו חושב כמו בן אדם הגיוני הוא תקוע בשלו שאפשר לעשות שלום עולמי ושכולם יהיה יחדיו בלי הבדלים של דת גזע ומין .... אבל לפי דעתם של האנשים ששאלתי זה לא יקרה .. לפחות לא בתווך של ה- 200000 שנים הבאות הם אומרים שהשירים שלו מבוססים על התורה הזאת של "שלום עולמי" דבר שיצא מהאמנה של רוב האנשים כבר מלפני מלחמת העולם השני... אנשים אמרו לי שמייקל יכול להצליח בשנים האלו עם הוא יוציא דיסק טוב שיכלול שירים קצביים יתר עם קליפים עם הרבה תנועה וריקוד חד יותר.. לרוב האנשים ששאלתי לא היה אכפת נאיך שמייקל נראה זה לא מה שהפריע להם... שאלתי גם:"מה פגע לפי דעתכם בתדמית של מייקל?" התשובות היו : חלקם הגדול אמרו הפרשה של הילד הקטן שהעשימו את מייקל בהטרדה מינית של ילד קטן(מה שהתברר בסוף כלא נכון) פגע בתדמיתו... שמועות זדוניות שנפל לא האף באמצע הופעה... ועוד שמועות שפגעו בו.... מסכנות: 1)אל תאמינו למילה ממה שאומרים בטלווזיה או בעיתונים או ברדיו התקשורת עויינת!!!!!!!!!!! 2)יש לנו חרא של עולם..עולם שלא יכול לראות בן אדם טוב לב מצליח בלי להפיל אותו בכל מיני דרכים ויש המון המון המון דרכים להפיל בן אדם מייקל !!! אתה הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם אני אוהב את המוזיקה את הגאוניות שבמוסיקה שלך את הסגנון ריקוד המאופיין רק לך ואני אוהב את האשיות הטובה שלך אתה בן אדם מיוחד!! ישר כוח!!!!

פשששש ../images/Emo23.gif

מרגש
המסקנות כאלה נכונות חבל"ז

HU Man

New member
תגובות של אנשים...

בדר"כ כששואלים אותי איזה מוזיקה אני שומע, ואני עונה "מייקל ג´קסון", השאלה שבאה מייד אחרי "יו.. איך אהבתי את השיר YYY" או "תגיד, איך קוראים לקליפ שבו יש ZZZ" (פעם אחת זה אפילו היה "איך קוראים לקליפ עם ההוא על כיסא הגלגלים".. משום מה לקח לי כמה ימים להבין במה מדובר
) הומו? NEVER. להיפך. ברוב המכריע של המקרים התגובה היא חיובית. ואם התגובה הראשונית אינה חיובית, אז מסתבר לאחר מכן שפשוט חושבים שאני צוחק. מוזר
. אז נכון שצוחקים עליו מידי פעם, ואין שום דבר רע בזה. לצחוק אפשר ורצוי על כל דבר, אבל מכאן ועד חרא של עולם... זו הגזמה. העיתונות, לעומת זאת, מעצם טבעה תמיד תחפש את הכותרות, ואת הנפילות. מזה היא מתקיימת, מזה היא חיה. לא יכולה להיות עיתונאות אחרת. היית קורא כתבה שבכותרתה כתוב "אמינם שוב מקום ראשון" או שהיית קורא את זו שבה כתוב "אמינם מכה את אשתו וילדיו" (ללא קשר לאם הדבר נכון או לא)? בסה"כ אנשים (או לפחות רובם
) לא טפשים. אפילו בימים אלה אחרי שמסיימים להעביר את הבדיחות הרגילות על פיטר פן מנברלנד שמנסה להעיף ילדים דרך החלון, אומרים שבסה"כ מה שמייקל עשה היה שפוי לחלוטין. נכון, אסור להאמין למה שכתוב בכל המקומות (אהמ רונן
), אבל רצוי להשאר ערים, ולבדוק דברים בעצמנו.

למעלה