Mשעמם לכם?

Mשעמם לכם?

סחם סחם, אני משדר ברדיו כרגע עם סט חביב כהכנה לקראת התכנית הגדולה ביום שני שאני מתכנן (פרטים בקרוב). מומלץ לבעליי איי די אס אל להיכנס למרות שגם בעלי 56 קיי שלא מורידים כלום יכולים. בכל אופן אני ממש ממליץ להאזין =) http://192.117.234.81:8000/listen.pls בבקשה רק לחצו פה או פה או אולי גם פה וזהו.

QuayJin

New member
אין לי וינאמפ

או ריל פלייר יש לי רק וינדווס מדיה פלייר אפשר שם?

בבקשה...

תדליק winamp CTRL+l או אלט+L אחד מהם ואז תגזור 192.117.234.81:8000 ואני רוצה גם להוסיף שיש ביקוש די גדול, 10 מאזינים. הרשימה די מאולתרת - ביום שני הולכת להיות תוכנית גדולה של שעתיים עם שדרנות וקטעים =). תודה רבה שוב שוב לאיתי על השרת המצויין שסוחב כמו נרגילה טובה =) שאלות אליי או במירק או באיי סי קיו על שירים שאהבתם שירים שלא אהבתם וכו´...

סורי סורי

לכל המאזינים המחשב שלי נתקע ונאלצתי לאתחל... לכן אני כבר מעדיף לסיים את השידור שלי היום ואם אהבתם אפילו קצת את השידור היום, תפנו לעצמכם את השעתיים בין 10-12 בלילה ביום שני הבא, לפני המעבדה תוכנית היפהופ של שעתיים עם פלייליסט מושקע באמת + שדרנות (עם 2 שדרנים אורחים) והסברים + דחקות וסבבה =) אז מי שרוצה גם להעביר את הזמן בסבבה גם ללמוד על היפהופ ולהכיר שירים חדשים ממליץ מאוד להקשיב לתוכנית. ד.א כבוד לכל ה12 אנשים שהקשיבו לשידור שלי כמות כזאת פשוט עושה לך יותר חשק ומוטיבציה לשדר =) ביום שני אני מקווה שיהיה אף יותר. כבוד גם לאיתי על השרת (שוב =)

Elem3N7

New member
סבבה אחי =)

אני עכשיו ישדר קצת לפני שאני הולך לישון.. אז אתם מוזמנים :) יפה עשיתה שעה שתיים של מוסיקה, אחלה שירים יאללה אני מחכה כבר ליום שני בקוצר רוח :)

למעלה