MירוציM כאן! ......

prince01

New member
MירוציM כאן! ......

בשבילכם הודעה חדשה! יאללה בואו נמשיך הלאה.. בדרך הארוכה לגביע ה2 וה3 והלאה. *סקר3* מי מבין 4 הבאים הכי אהוב עליכם? 1. פיני בלילי 2. בן לוז 3. כפיר אודי 4. רמי חליס בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהנו ........... . . . . . . .

prince01

New member
אתם מכירים את הביטוי המטומטם:

"מה נסגר?" .... זה ביטוי אידיוט שמתאים בול לנושא! נראה לי שאני משחק לבד עם ענת, איפה כל האלופים ומחזיקי התואר כאן? לאן נעלמתם? ממה אתם מתביישים? רוצים גביע? אם תמשיכו כך תשכחו מזה!.. חבל! הפסד שלכם! בינתיים ענת עושה בית-ספר לכווולם כאן! קחו דוגמא! *תוצאות* 1. לימור-
+
(|דוד|) 2. ענת -
3. שחף -
+
4. איתי-
+
5. דורון
6. ירון-

prince01

New member
מירוץ 48 ........... ../images/Emo78.gif

תנסו להתעורר ולהמשיך במסע החימוש והכיבוש אחר הגביע ה2 ! האם אתם באים לטיים-אאוט מחר? 1. כן, בסבבה. 2. תלוי בהורים, או בהסעה. 3. לא, אין לי זמן וכוח. 4. אני מעדיף לראות בטלוויזיה. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!! תהנו ................ . . .

prince01

New member
פשששש.... לימור שיחקת אותה!

נראה לי שאת היחידה מכולם (אולי גם איתי) כאן בפורום שנוסעת! אני מאחל לך הנאה גדולה, תעשי חיים, ונקווה שזה יהיה בלתי-נשכח! אני מקפיא את המירוצים מהיום בשעה 20:00 עד יום ו´ . זה לא אומר שלפני השעה הזאת אין מירוצים. רמז: אני כבר היום מפעיל את כל מספר המירוצים עד ל49, יום ו´ מירוץ היובל! - מירוץ Live ... תפנו! עוד היום המירוץ האחרון (49) ....................... יפה ענת, שיוויון אדיר!! עם לימור!! איזה יופי!! איזה success !! *תוצאות* 1. לימור-
+
(
) 2. ענת -
+
3. שחף -
+
4. איתי-
+
5. דורון
6. ירון-

XSuperKi11erX

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gifאני לא נוסע

וואלה איזה כיף לחיפה
יאללה הפועל מלחמה עולה אולה

pentagon89

New member
מה איזה כיך לחיפה?

מה אכפת לכם מהם?? שימו *** עליהם!!! במשחק נגד חיפה כל מי שיכול שיביא גליל כמו של הרוסיות בסופרמרקט.. אפשר לקנות כאלה באופיס דיפו.. אבל צריכים להחביא את זה כי המשטרה לא מרשה..

prince01

New member
תחביאו בביצים ....(סליחה על האיחור)

מירוץ 49 מתחיל והצוות של ניהול והרצת התחרות של המירוצים מאחל הנאה וטיסה מצויינת לאנגליה בלי הפרעות. לבקשתכם, מירוצים לא יתקיימו בכלל עד יום ו´ !!! כמה כסף אתם מוכנים להוציא מהכיס עבור הפועל השנה(משחקים,דגלים,טיסות..)? 1. 200 ומטה
2. 200 עד 500
3. 500 +
4. אלפי שקלים!!!
בהצלחה לכווולם במירוץ האחרון לפני היובל בו יהיו כוכבים רבים במירוץ Live

prince01

New member
ה-ת-ע-ו-ר-ר-ו-ת כאן . . .

איתי לאחר הרדמות קלה מתכונן להציג מועמדות מפחידה ומאיימת על לקיחת הגביע השני, ותאמינו לי הגביע השני נותן כל מיני אפשרויות מינהל שאין לאף אחד בתחרות, מי שיקח את הגביע יקבל כל מיני אופציות לניהול או בחירה שינתנו רק לו! הוא יוכל אפילו לפרוש מהתחרות ולהיות מנהל שני, הוא יוכל להריץ מירוצים ולנהל תחרויות תמיד! ... בהצלחה להפועל במשחקה בסיבוב השני מול לידס יונייטד האנגלית! אני איתך בנשמה אהובתי חיים שלי!!! ...............................................................................
....
....
....
...
............
....
....
........
........
...
........
............
....
........
........
...
........
....
....
................
........
...
........
....
....
....
........
...

prince01

New member
אגב, אני הכנתי את ה"הפועל"(לבבות)!

יפה????? לקח לי רבע שעה!

ה ע ק ר ב

New member
חסר שחקן חשוב בסקר הזה!!

סלים טועמה סלים בשבילי אתה אלוהים!! טועמה אוו אוו טועמה אוו אוו אווו סלים טועמה סלים שואה לכל הגזענים!!!

prince01

New member
חבר´ה ...... בקשה ממני:

תתחילו להביא לי את השעות הפנויות שלכם ביום שישי הקרוב. אני רוצה להפעיל את המירוץ Live שיקנה לכם אפשרות והזדמנות אדירה לזכות בקלות בעזרת ידע בסיסי על השדים האדומים ב5 כוכבים!!!! תכניסו טוב-טוב לראש!
,
,
,
,
!!!! 5 כוכבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקלות!!!! אני מחכה לשעות............. (בינתיים קיבלתי מאיתי את השעה 16:30. זה נוח לכם?)

prince01

New member
בבקשה תנו לי שעות.

המירוץ יהיה בצ´אט שנקבע. נראה לי שבנענע.... (הישן)

למעלה