Lyrics!

E K O

New member
Lyrics!

אחד הדברים שמאפיינים בני אדם לרוב [לפחות בחברה הישארלית] זה המוזיקה שהם שומעים, עכשיו, אני לא אתחיל לחרבש שרשור הלהקות שאתם אוהבים כי זה כבר נושא טחון, חשבתי יותר על המילים של השירים [לחלופין - סולואים של כלי נגינה אם בא לכם - תבינו בהמשך] האם יש מילים באיזה שיר [או שירים], או לחלופין סולואים שאתם מתחברים אליהם? שאתם שומעים אותם אתם מרגישים חם בפנים? אצלי זה ככה - כלי נגינה: ACDC - Highway to Hell - לקראת הסוף, קטע ממש יפה של גיטרה שם Megadeth - Rust in Peace - התיפוף הענק בהתחלה Blue Oyster Cult - Don't fear the Reaper - כל השיר ענק מילים Aerosmith - Cryin' Aerosmith - Dream on [אלה, נא לשמור על שפיות =]] Black Sabbath - Paranoid Black Sabbath - Iron Man Beegees - Stayin' Alive The Who - Behind blue eyes כמובן שיש עוד מלא =] אבל זוהי רק דוגמא [מקווה שהנושא לא מסובך מדי, כי הצלחתי לבלבל אפילו את עצמי פעמיים ^_^] אני לא אעלב אם אף אחד לא יגיב ויסקלו אותי באבנים בגלל חוסר ההתעניינות הנראה לעין ב'דיון' זה, כי אני לא מי יודע מה אלוף ביצירת דיונים ^.^

Tulipss

New member
לא מסכים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אל תנסה להגדיר אנשים על פי המוזיקה שהם מקשיבים, על כל אחד "שתפגע בול" ישנו חלקו השני שתטעה בקמ... ומה עם מישהו ששומע הכל, הוא מיכלאנג'לו ,דה וינצ'י ? מוזיקה היא מוזיקה.. כל אחד שומע מה שהוא רוצה ועושה לו טוב או רע או סתם רקע. זה לא מפתח לאישיות שלו ,לדעתי.. ואת זה אני כותב בתור אחד שאוזניו סבלו אחת יותר מידי.. ואפילו מ"הכל" אז בוא נשאיר את המוזיקה נפלאה כמו שהיא בלי הצורך לאפיין ולחרוץ דיני אנשים , זו דעתי בנושא.. כעת לנושא לכשעצמו- ישנם יותר מידי שירים שאני זוכר בעל פה (עם המנגינה) וגם בלי... ולכן נראה לי שצמצום הרשימה יהיה אבל , אולי בכל זאת אנסההההה קצת.......... ההתחלה של time וכמובן כל פסיק בו echoes הסולו בstairway בסוף, החליל בהתחלה וכולו מכל כיוון ההתחלה של since into the void- black sabbath אם כבר הזכרת את ironman ,חובה חובה חובה,להקשיב לגרסת הכיסוי של the cardigans ,הלהקה השבדית המעולה הזאת, שעשתה גרסאות כיסוי לעוד כמה שירים של sabbath , ואיכשהו היא נותנת להם משהו נוסף, מן רכות טורפת.. sabbra cadabra אולי בעצם כל הדיסק החמישי (sabbath bloody sabbath) ואי אפשר כמובן בלי השלישי המצויין master of reality מהדיסק הראשון- nib ,warning uriah heep- הדיסק השני- salisbury על כלל חלקיו july morning, pilgrim,firefly הדיסק- demons and wizards והדיסק the magician's birthday a stroke of luck-garbage wicked ways my lover's box you look so fine please sister-the cardigans הדיסק האחרון שלהם פשוט , פשוט, פשוט, טובבבבבבבבבבבב לא שכחתי את achilles last stand how many more time dazed... הדיסק הראשון של king crimson ושני שירים- masterpieces!!! child in time april deep purple.....................................................
יום טוב !

E K O

New member
Not my intention

אמרתי [או התכוונתי להגיד] שאנחנו בחברה ש*בה* מגדירים אנשים ככה - אתה שומע מטאל? פריק מזרחית זה הסוג שלך? ערס פופ? פקאצה.... אז התכוונתי יותר לזה =] תודה רבה על התגובה הארוכה והמושקעת ^.^ וואי, שכחתי לגמרי את Uriah Heep ועכשיו גם הזכרתי לעצמי את Steppen Wolf ועוד מלא אחרים, די קשה לבחור את ההכי טובים.... =]

אני שומעת הרבה פופ אז מה אני

פאקצה???????. אני חולה על מוזיקה שחורה גם אז מה אני אולי ערסית???? או מה????

beatman

Member
לא הבנת

ערסים זה מוזיקה מזרחית ומוסיקה שחורה זה כולם בערך.

beatman

Member
מוזר,למשל בשנים האחרונות לא שמתי

לב שערסים מתחברים לשחורה.

גמני לא..הם שומעים רק מזרחית

לרוב.. למרות שחברשלי גם שומע מזרחית..והוא לא ערס.. אז לאדעת.. תלוי גם בבנאד עצמו..מה הוא משדר...לא רק מה הוא שומע..

Janem

New member
ואז באה השאלה ה"גאונית"

ואם אני שומע את שלושתם?

Kingeh

New member
וואו.. אני לא יודע איפה להתחיל...

mathew's band- weapon אחד השירים הטובים my immortal השיר גיוס שלי.. לא יעזור כלום. G&R- dont cry קלאסיקה.... soad-forest soad- arials soad- rollete soad- chop suey Aerosmith-Armagedon theme (just kidding Ela... dont wanna miss a thing) למרות שזה לא שיר שלהם limp bizkit behind blue eyes אני יותר מתחבר אליו מלשיר המקורי של "המי".. ויש עוד כל כך הרבה יפים וטובים... אני יכול לתת לכם שיר יפני מעולה shan grila שיר ממש חמוד ויפה. והוא די פופ... כן, אני שומע גם j-pop ו j-Rock ולפעמים גם j-Punk...

AeroSlash

New member
Oh Well.....

[This is going to be long] אני מתחברת להמון שירים של המון הרכבים ובודדים. נתחיל מזה שאירוסמית' מדברים אלי ממש בהרבה שירים מעצם העובדה שלא כל שיר שלהם, ויותר נכון כמעט ואין להם שירים שמדברים על אהבה וקיטשיות שלא כמו אצל בון ג'ובי שצריך לחפור בשביל למצוא שיר שלא מערב אהבה. זה למה אני אוהבת את שניהם, גיוון
. בקיצור
Aerosmith - Amazing - אין על הליריקה של השיר הזה, גדולה מהחיים ובעיקר הרקע של השיר. Aerosmith - Blind man - בעיקר הפזמון. Aerosmith - Cryin' - אין מה לעשות. השיר שהכניס אותי לתקופה הכי יפה של החיים שלי - אירוסמית'. Aerosmith - Dream on - אין מצב שאני מוותרת על זה. Aerosmith - Fly away from here - כולנו רוצים לעשות את זה מדי פעם. Aerosmith - Hole in my soul Aerosmith - Pink - אין מצב שהשיר הזה לא מעודד אותי ולא משנה באיזה דכאון אני נמצאת. ובעיקרון כל שיר של אירוסמית' מדבר אליי זה פשוט תלוי באיזו תקופה אני נמצאת. יש גם 3 שירים של "אריה" שמאוד מאוד קשורים אליי. Angelskaya Pil - כי בן אדם מאוד קרוב אלי היה מעורב בקקי שעליו מדבר השיר. Bespechni Angel - כי זה פשוט שיר מרגש. Oskolok Lda - כי פעם בתקופה מסויימת זה מאוד עזר לי להבין משהו. Bee Gees - How deep is your love - תמיד
. Bon Jovi - Always -
. Bon Jovi - Dry Country - א. כי השיר סוף סוף לא מדבר על אהבה. ב. כי הסולו רצחני. Bon Jovi - I want you - כי זה מרגש. בא לי לבכות מזה לפעמים. יש עוד כמה אבל בעיקרון כולם באותו נושא אז אין טעם לכתוב פה. Eagles - Hotel - כי אין שיר טוב יותר להתעורר איתו
. Edguy - Wash away the poison - פשוט ככה. Guns N' Roses - November Rain GNR - Don't Cry GNR - Knockin' on heavens door [אגב, יש לי זה קאבר בעברית] GNR - Patience הסולו של Sweet Child - יש מה להגיד עליו בכלל?!
וכמובן - Civil War. Zeppelin - Stairway to heaven. Metallica - Nothing else matters כמובן
. Poison - Life goes on - זה עזר לי לצאת פעם מטראומה די משמעותית. Scorpions - Obssesion. Skid Row - Wasted time - הנושא של השיר הוא כמו של Angelskaya Pil של "אריה" אז החיבור הוא מאותן הסיבות. Skid Row - I remember you [יש שם גיטרה אקוסטית יפה]. Skid Row - We are the youth gone wild אני מתחברת למליון ואחד דברים בו זמנית. אף פעם לא משעמם בפליי ליסט שלי
.

Drunk Bullet

New member
../images/Emo35.gif

Hotel California זה שיר שאת נהנית להתעורר איתו?
אם הייתי שומע אותו בבוקר, בכלל לא הייתי קם מהמיטה... שיר ענק ללא ספק, אבל אותי הוא משום מה מדכא.

AeroSlash

New member
מדכא?

חס! זה שיר מה זה טוב לקום איתו.. אם תתעלם לשניה מהליריקה תראה שהמנגינה שלו דווקא מתאימה לבוקר..

Vrock

New member
בהחלט.

להרבה שירים יש השפעה כזאת עליי. למשל-לשירים העצובים של ליובה. לשירים של שלמה ארצי לפעמים. ויש עוד ועוד. הרבה שירים יכולים לשנות לי את המצב רוח. והשיר הכי אפר שאני מכיר זה אולסטאר של סמאשמאות'.

למעלה