Lyrics!

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(בקשר לאולסטאר) אבל גם cotton eye joe של rednex נחמד... :]

GallaxY

New member
מתחברת לטראנס בעיקר

לכל סוגיו המגוונים.. מקלאב ועד פסיי... כידוע בטראנס אין הרבה מילים.. אבל בטראקים שאני עושה אני גם שרה.. אז אני חייבת להגיד שהמילים שאני הכי מתחברת אליהם זה המילים שלי.. פשוט בגלל שאני שרה אותם מסיבה כלשהי... חח לא יודעת איך להסביר :)

beatman

Member
את העלת כבר טראקים שבהם את שרה

?

bariska

New member
אני שומע הרבה שנסון בזמן אחרון

וגם מתחבר למאטל וקצת לדאנס יש שירים בהחלט נחמדים..וטרנסים וכל השטיות האלה עושים לי חור בראש
זאת לא מוזיקה זה בום בום בום..וכך איזה 7 שעות

Drunk Bullet

New member
...Here we go

Blind Guardian - Another Holy War אחד השירים הראשונים מתחום המטאל, שהתחלתי לשמוע - די קל להתחבר לשיר הזה. Cranberries - Zombie לא צריך להסביר שום דבר.. Draconian- דום מטאל, השירים שאני הכי מתחבר אליהם, ליריקה די דכאונית/אבדנית, אבל עמוקה.. Draconian - Daylight Misery Draconian - Death, Come Near Me Draconian - The Abhorrent Rays גם מבחינת המילים וגם מבחינת המוזיקה, שיר אדיר. Draconian - The Cry Of Silence אחד הטובים של Draconian. Embraced - Nighttime Drama - בלאק מטאל, ליריקה די מעודדת Evergrey - As I Lie Here Bleeding יצירת אומנות מכל בחינה, מוזיקה, מילים- שיר ענק. Evergrey - A Touch Of Blessing עוד יצירת אומנות מהלהקה שדפקה ברז למטאליסט 2004
שוב דום מטאל.. Katatonia - Gateways Of Bereavement אחד השירים הטובים ביותר שאי פעם שמעתי, דום כמו שדום צריך להיות. יצירת אומנות. Katatonia - Teargas עוד אחד מהשירים הטובים ביותר של הלהקה, מילים מיוחדות. Katatonia - The Future Of Speech ועוד שיר עצוב במיוחד. ועוד דום.. Lacrimas Profundere - Autumn Morning Lacrimas Profundere - Helplessness Metallica - For Whom The Bell Tolls Metallica - Fade To Black Metallica - One November's Doom - Torn November's Doom - Dark Fields for Brilliance שילוב יפה בין גראולים לקול נשי.. November's Doom - The Lifeless Silhouette Paradise Lost - Dying Freedom Paradise Lost - Erased גם המוזיקה וגם המילים ברמה גבוהה. Paradise Lost - I See Your Face Paradise Lost - Mystify אחד הטובים ביותר Paradise Lost - No Celebration Rammstein - Adios Rammstein - Seemann אחד הטובים שלהם, לדעתי. וכמובן יש את רוב שירי Любэ וКино (במיוחד הישנים).. יצא הרבה..

goblinit12

New member
אין לי כח לרשום את כל מה שאני חושבת

אבל הנה רשימה מאוד מצומצמת: Pink Floyd -Comftably Numb אני חושבת שהסולו של הגיטרה בסוף זה הסולו הכי טוב שנעשה. Pink Floyd- Shine On You Crazy Diamond כל השיר הוא המנגינה (נעימה) הכי יפה ששמעתי בחיים שלי KINO -Grupa Krovi אני מאוד אוהבת את הסולו של הגיטרה בסוף KINO-Mi Vse Soshli S Uma אני מאוד מתחברת למילים וזהו!

SpyKid

New member
אוקיי ../images/Emo26.gif

מנגינה: beatles - in my life המנגינה אחרי הבית שאחרי הפזמון (אני לא מצליחה לזהות את כלי הנגינה...) פשוט מדהימה!!! simple plan - vacation גם המילים נחמדות (אפשר להזדהות איתן...) אבל אני אוהבת את הגיטרות בהתחלה... ליריקה: Avril Lavigne - fall to pieces Avril Lavigne - he wasn't (בשיר הזה גם המנגינה...) Avril lavigne - find yourself (אני בטח מתבלבלת בשם השיר...) beatles - can't buy me love כל-כך נכון... beatles - all you need is love

SpyKid

New member
ואני פשוט מתה על שירים מהירים

ושמחים בסגנון אולסטאר וכו'...

למעלה