Luo Dexiu בטאיפה

• פותח הנושא Safu
  • פורסם בתאריך

Safu

New member
Luo Dexiu בטאיפה

שלום שלום, אני מתאמן בשינגיי בפארק הירקון, ותקוע עם עבודה משעממת בטאיוואן לחודש הקרוב. אני רוצה ללכת לבקר את Luo Dexiu, שנחשב לאחד המורים הטובים באיזור לשינגיי ובגואה. האם למישהו כאן יש במקרה אימייל או טלפון או כתובת של בית הספר בו הוא מלמד, או דרך אחרת ליצור איתו קשר? תודה תודה, אסף

Lagrangian

New member
לואו מלמד ב..

Chang Kai-Shek memorial hall (אם אני זוכר את האיות נכון), באיזור המבנה של הקונצרטים, אם אני לא טועה.. אני חושב שזו יציאה 5 בתחנה של CKS ב MRT.. ימים שלישי, חמישי, שישי ושבת החל משעה 20:00.. כדאי שתדבר עם זאב (פוקס) כדי ליצור קשר ולקבל עוד פרטים..

Safu

New member
יו! ממש תודה :)

מצאתי טאיוואני שתרגם לי את האתר שלו וכמעט נסעתי היום, רק שנתקעתי במפעל. כנראה ששבוע הבא אני אסע לשם. אני אמסור לו דרישת שלום מהפורום ואם יצאו תמונות מוצלחות אז גם.. תודה רבה וחג שמח! אסף

../images/Emo63.gifשני ראיונות עם האיש../images/Emo26.gif

מצ"ב קישורים לשני ראיונות עם האיש. נסה ליצור קשר עם Zeev Foux תלמידו של Luo Dexiu או עם fa jing תלמידו של זאב.

Safu

New member
גם תודה!

הראיון המתורגם מאלף ורק גורם לי לרצות יותר לפגוש את האיש. והקישור הראשון לא עבד לי. שוב תודה

Zeev Foux

New member
אשמח להעביר לך פרטים נוספים

וחוצמזה, באמצע יוני (15-17) הוא אפילו יעביר סדנה פתוחה בארץ! פרטים בהמשך. זאב

Safu

New member
שוב תודה, זאב

הקישורים שפרטת עזרו מאוד, הלכתי לכמה שיעורים אצלו והיה בהחלט מעשיר. המינוס היחיד הוא שהסינית שלי ממש לא משהו ובאנגלית עושה רושם שהוא מפרט הרבה פחות (אלא אם כן לוקח עשר דקות של מלל בסינית כדי להגיד "אוקי, שוב") יש גם משהו נעים בלהתאמן בבניין סיני מסורתי יפהפה עם אנשים שמעיפים אחד את השני באוויר מסביב. הייתי עובר לגור שם, אם היתה לי איזושהי סיבה לעשות את זה..

למעלה