היא ניסתה...
B Beautiful Scar New member 3/7/06 #33 לא, סתם רציתי להביא לך צומי חח + אבל אתה עדין נחמד *מבאסת אותך*
T The legendary DuDe New member 3/7/06 #37 תעשי לי טובה, אני לא צריך צומי. ואני בנאדם נחמד, זה ידוע, כדי לבאס אותי תצטרכי משהו יותררררר חזקקקקקקקקקק שידפוקקקקקקקקקקק ת'ראשששששששששששששששששששששששששש ויזרוםםםםםםםםםם בדםםםםםםםםםםםםםםם למה שנתת עכשיו היה חלש כמו התחת.
תעשי לי טובה, אני לא צריך צומי. ואני בנאדם נחמד, זה ידוע, כדי לבאס אותי תצטרכי משהו יותררררר חזקקקקקקקקקק שידפוקקקקקקקקקקק ת'ראשששששששששששששששששששששששששש ויזרוםםםםםםםםםם בדםםםםםםםםםםםםםםם למה שנתת עכשיו היה חלש כמו התחת.
I Itay Simons New member 3/7/06 #38 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~10 נקודות לג'ים~ XDDDDDDDDDDDDDDD!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~10 נקודות לג'ים~ XDDDDDDDDDDDDDDD!!
T The legendary DuDe New member 3/7/06 #41 אני לא אגיד שאני מת לך על התחת ואני יודע שניסית לסחוט את זה! יווו קאטאני אתה מחר בעזריאלי?
S Shusho New member 4/7/06 #47 ורד! את גם מחר בעזריאלי?../images/Emo2.gif טוב אני רוצה להגיד שלום, איך אמצא אותך?]:
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/7/06 #57 ככה בסביבות 7 בערב, בדיוק היית על המדרגות הנעות... כנראה לא שמעת אותי או משהו.
M Musta Susi New member 3/7/06 #43 ../images/Emo45.gifמשהו יותר חזק מTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ומDEFTOOOOOOOOOOONES ומSLIPKNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
../images/Emo45.gifמשהו יותר חזק מTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ומDEFTOOOOOOOOOOONES ומSLIPKNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111