Ludacris - Word Of Mouf

Ludacris - Word Of Mouf

נראה לי שאני הראשון שיש לו את הדיסק הזה: 01 - Coming 2 America 02 - Rollout (My Business) 03 - Go 2 Sleep Ft I-20 Lil Wilson 3-6 Mafia 04 - Cry Babies (Oh No) Ft Scarface 05 - She Said Ft Fate Wilson 06 - Howhere (Skit) 07 - Area Codes Ft Nate Dogg 08 - Growing Pains Ft Fate Wilson Keon Bryce 09 - Greatest Hits (Skit) 10 - Move Bitch Ft Mystikal I-20 11 - Stop Lying (Skit) 12 - Saturday (Oooh! Oooh!) Ft Sleepy Brown 13 - Keep It On The Hush Ft Jazze Pha 14 - Word Of Mouf (Freestyle) Ft 4-Ize 15 - Get The Fuck Back Ft Shawnna I-20 Fate Wilson 16 - Freaky Thangs Ft Twista Jagged Edge 17 - Cold Outside 18 - Bonus Track Block Lockdown Ft I-20

ReAl g

New member
פששש גבר אני גאה בך!$$$$$$

אבל יש לי אותו ליפני יומיים!

לא עדיף שאולי במקום

לריב למי יש את הדיסק קודם תרשמו מה דעתכם על הדיסק אישית זה לא הכי מעניין אותי כי אני ממש לא מת על לודאקריס אבל בכל זאת זה יהיה יותר מעניין ונכון לרשום את זה מאשר למי היה קודם

לא שמעתי את הדיסק, אבל

אני מקווה שהתכנים בו גבוהים יותר מהשיר Area Codes, שבוצע אגב לפסקול הסרט Rush Hour 2, שעת שיא2. עמית

מה אתה מישחק אותה?

אולי יהיה לך את הדיסק הזה עוד יומים!! תראו אפילו באתר www.bestbuy.com שהדיסק אמור לצאת למכירה רק עוד שבועיים בערך

HaWk34

New member
יו איזה מעצבנים

מר קאנטרי גראמר תה אומר לו שהוא משחק אותה אבל אתה פה זה המתלהב שתבין שמתי שכתוב שהאלבום יוצא זה לא אומר שזה מתי שיהיה אותו לכולם לי אישית יש גם את הדיסק הזה ולא מהיום לא מתאמול ולא מעוד יומיים! אז עשה טובה... ששששששש תודה

למעלה