lucky bob תגיד אתה מהוד השרון?
L Lucky Bob New member 5/5/02 #4 פחחח... מיליון וזהו.. ../images/Emo13.gif אל תגזים, אני כולה בן 16.. אמנם אני מנגן 12 שנה או משהו, מגיל 4... בערך, קשה קצת לזכור.. אז קיבלתי את המערכת הראשונה שלי.. אבל למדתי סך הכל אולי קצת יותר משנה, ועכשיו קצת הפסקתי, לטובת הלימודים, בגרויות וזה.. למה?
פחחח... מיליון וזהו.. ../images/Emo13.gif אל תגזים, אני כולה בן 16.. אמנם אני מנגן 12 שנה או משהו, מגיל 4... בערך, קשה קצת לזכור.. אז קיבלתי את המערכת הראשונה שלי.. אבל למדתי סך הכל אולי קצת יותר משנה, ועכשיו קצת הפסקתי, לטובת הלימודים, בגרויות וזה.. למה?
H HelloweeN New member 6/5/02 #12 אתה כותב הודעות ריקות !!! אין מה לקרוא בהן !! לא רק שהן ריקות, הן כם בלי שום קשר הגיוני למשהו!
H HelloweeN New member 6/5/02 #14 השרשור הזה והשירשור לפני 2 עמודים, כשדניאל פירסם תמונות של חלילית, אז בסוף. אם כבר שואלים משהו, אז תענה כמו בנאדם, ואל תשאיר "רמזים" - הודעות חסרות תכלית ותוכן.
השרשור הזה והשירשור לפני 2 עמודים, כשדניאל פירסם תמונות של חלילית, אז בסוף. אם כבר שואלים משהו, אז תענה כמו בנאדם, ואל תשאיר "רמזים" - הודעות חסרות תכלית ותוכן.
A a time to die New member 6/5/02 #17 חחחחחחחח אתה סתם אפס שחושב שמותר לו להעיר לכל אחד אתה אבל ממש סתם אפס
P Petrucci-jr New member 6/5/02 #18 חחח נוו באמת ? לא אמרתי תמושג מה אתה אפס מאז שהייתי בין 11 (בלי לפגוע באחד מחברי הפורום לא אומר מי זה מממ מי פה בן 11 סתם.. ) תן חיבוק... מממ מענין איך הוא יגיב על ההודעה הזאת...
חחח נוו באמת ? לא אמרתי תמושג מה אתה אפס מאז שהייתי בין 11 (בלי לפגוע באחד מחברי הפורום לא אומר מי זה מממ מי פה בן 11 סתם.. ) תן חיבוק... מממ מענין איך הוא יגיב על ההודעה הזאת...
K Kodak997 New member 6/5/02 #19 דייייייי זה פורום תופים פה, בואו נפסיק את השירשור הזה כי צריכה להיות פה אווירה ידידותית, ולא ריבים טפשיים. לאון, תהיה גבר ואל תגיב לשירשור הזה.
דייייייי זה פורום תופים פה, בואו נפסיק את השירשור הזה כי צריכה להיות פה אווירה ידידותית, ולא ריבים טפשיים. לאון, תהיה גבר ואל תגיב לשירשור הזה.
P Petrucci-jr New member 6/5/02 #20 אני לא מתופף אבל... אני מסכים איתך במאה אחוז.. הסיבה שאני פה היא כי כולם פה כלכך אחלה...