דורון...... אתה לא מעודכן...
I Ice machinE New member 16/10/05 #24 כדברי הפייטן: אצליייייי הכל בסדר אני נהנה מהצורב DVD החדש שקניתי
G greenzg New member 16/10/05 #10 הוא גם גרם לך לכתוב בפורום הזה לאחר משהו כמו שנתיים- אז יש לו עוד הישג עזוב אותך משטויות, אולי אתה צודק אבל היות שלא תוכל להוכיח (וגם אם כן) עדיין זה לא פשע כזה גדול
הוא גם גרם לך לכתוב בפורום הזה לאחר משהו כמו שנתיים- אז יש לו עוד הישג עזוב אותך משטויות, אולי אתה צודק אבל היות שלא תוכל להוכיח (וגם אם כן) עדיין זה לא פשע כזה גדול
D DGL242 New member 16/10/05 #14 אייס אתה טוען שהוא תרגם אותו ?, אז בכלל מגיע לו תודה כפולה ומכופלת. מה זה משנה מי תרגם אותו, גם ליריקה שלקוחה מתוך לינק לכל מיני שירים שהיו להיטי מועדונים תורגמו ע"י אנשים שלקחו יוזמה, אז איפה הבעיה?
אייס אתה טוען שהוא תרגם אותו ?, אז בכלל מגיע לו תודה כפולה ומכופלת. מה זה משנה מי תרגם אותו, גם ליריקה שלקוחה מתוך לינק לכל מיני שירים שהיו להיטי מועדונים תורגמו ע"י אנשים שלקחו יוזמה, אז איפה הבעיה?
G greenzg New member 16/10/05 #16 הוא בטח לא תירגם כיוון שהוא הביא לינק מאתר של יטלו-דיסקו הוא טוען שיש לו ממזמן את המילים ופשוט חיכה שיבקשו ממנו (בקיצור יתחננו) ואז יפרסם
הוא בטח לא תירגם כיוון שהוא הביא לינק מאתר של יטלו-דיסקו הוא טוען שיש לו ממזמן את המילים ופשוט חיכה שיבקשו ממנו (בקיצור יתחננו) ואז יפרסם
S sandbird4 New member 16/10/05 #22 איפה המילים של הגירסה הספרדית? אם כבר אז לך עם זה עד הסוף. לא עושים חצי עבודה ובורחים.
D DGL242 New member 16/10/05 #25 צ'ארלס קח פרוייקט ותמצא לי את הגרסה של Lucia ל La Isla Bonita שים לב קוראים לזה DMC Liverpool Rap Version. שלא תביא לי את מדונה
צ'ארלס קח פרוייקט ותמצא לי את הגרסה של Lucia ל La Isla Bonita שים לב קוראים לזה DMC Liverpool Rap Version. שלא תביא לי את מדונה
I Ice machinE New member 16/10/05 #28 אתה מתכוון שהמילים באתר שהוא הביא זה לא המילים הנכונות? http://www.gurulandia.it/eng/disco_ita_80_song.asp?id_song=205
אתה מתכוון שהמילים באתר שהוא הביא זה לא המילים הנכונות? http://www.gurulandia.it/eng/disco_ita_80_song.asp?id_song=205
D DGL242 New member 16/10/05 #30 אלה המילים אבל ישנה גרסה שונה שכוללת את אותה הליריקה פלוס ראפ. Do You wanna dance Bonita common____N.Y City and Hong Kong
אלה המילים אבל ישנה גרסה שונה שכוללת את אותה הליריקה פלוס ראפ. Do You wanna dance Bonita common____N.Y City and Hong Kong
D DGL242 New member 16/10/05 #32 או זה שיר ../images/Emo26.gif את המילים כתב ילד בכיתה א', אלה שעורי בית.
S sandbird4 New member 17/10/05 #40 יש טעות במילים לפחות אחת שחוזרת על עצמה: Marinero sea?!?!?!? SEA?!?!?!? מה זה ים? אני לא בטוח איך כותבים את זה אבל הכוונה לכן בספרדית ולא לים
יש טעות במילים לפחות אחת שחוזרת על עצמה: Marinero sea?!?!?!? SEA?!?!?!? מה זה ים? אני לא בטוח איך כותבים את זה אבל הכוונה לכן בספרדית ולא לים