Lucca יא מעפן... לטענתו של האח בלוז (כאן), ישב לך ילד על הזנב למשך כמה הקפות, כשהוא מצויד בזונגשיין.
כRובי New member 4/6/07 #1 Lucca יא מעפן... לטענתו של האח בלוז (כאן), ישב לך ילד על הזנב למשך כמה הקפות, כשהוא מצויד בזונגשיין.
T TheNightDevil™ New member 4/6/07 #4 אתה יודע מה, כרובי... כשראיתי את Lucca בחתונה של שי-דני רציתי לומר לו, אך התחרטתי ברגע האחרון. עכשיו לא נותרה ברירה אלא לומר את שעל ליבי... Lucca... הזדקנת גבר !
אתה יודע מה, כרובי... כשראיתי את Lucca בחתונה של שי-דני רציתי לומר לו, אך התחרטתי ברגע האחרון. עכשיו לא נותרה ברירה אלא לומר את שעל ליבי... Lucca... הזדקנת גבר !
ה הרושמת New member 4/6/07 #5 לפחות יש להם על מה לרכב../images/Emo10.gif וזאת לא הייתה הרמה להורדה כרובי ושאף אחד לא יעיז להוציא הגה או כידון מהפה!!!!!!!!!
לפחות יש להם על מה לרכב../images/Emo10.gif וזאת לא הייתה הרמה להורדה כרובי ושאף אחד לא יעיז להוציא הגה או כידון מהפה!!!!!!!!!
ש שחרלרט New member 5/6/07 #8 תגידי לי מה נהייה איתך???? אין לך על מה לרכב,את רוצה שרימו אותך.......כפרה יש קבוצות תיכה בשביל מצבים כמו שלך מטמי מיצטער זה היה מיתבקש )
תגידי לי מה נהייה איתך???? אין לך על מה לרכב,את רוצה שרימו אותך.......כפרה יש קבוצות תיכה בשביל מצבים כמו שלך מטמי מיצטער זה היה מיתבקש )
ה הרושמת New member 5/6/07 #17 התחלתי לדאוג לשלומך עם כל שגיאות הכתיב האלה פעם הבאה קודם תנשום אחר כך כתכוב
1 111SM New member 5/6/07 #11 מעניין איך כל החבר'ה שרוכבים כמו כוסיות שבריריות במסלול/חיים אמיתיים התעוררו לחיים על גבי הפורום כאילו שמחים לעיד או סתם מקנאים .... אביב שחושב שמגיע לשחר לרט ולגרובי בלוק פס אחד טוב ואז עוד אחד .....!!!
מעניין איך כל החבר'ה שרוכבים כמו כוסיות שבריריות במסלול/חיים אמיתיים התעוררו לחיים על גבי הפורום כאילו שמחים לעיד או סתם מקנאים .... אביב שחושב שמגיע לשחר לרט ולגרובי בלוק פס אחד טוב ואז עוד אחד .....!!!
ש שחרלרט New member 5/6/07 #10 כרובי שמת לב הוא נהייה שקט,לא מגיב. אז אוווווווווווווווווווווווווו שהוא באמת קיבל בראש אוווווווווווווווווווווו שהוא למד למרמר,ומחכה לנו בפינה....
כרובי שמת לב הוא נהייה שקט,לא מגיב. אז אוווווווווווווווווווווווווו שהוא באמת קיבל בראש אוווווווווווווווווווווו שהוא למד למרמר,ומחכה לנו בפינה....
L Le Duke New member 5/6/07 #16 להיפך. לוקה בא לחזק ויצא מחוזק... מדובר על קצוות שונים של הסקאלה (ושל הגיל). כשם שהאריה לא מוטרד מבעכבר (או שמא מדובר בתאו וזבוב, אני תמיד מתבלבל).
להיפך. לוקה בא לחזק ויצא מחוזק... מדובר על קצוות שונים של הסקאלה (ושל הגיל). כשם שהאריה לא מוטרד מבעכבר (או שמא מדובר בתאו וזבוב, אני תמיד מתבלבל).
1 111SM New member 5/6/07 #18 מדובר בכלל בסוג של יונק דבש וסוג של דוב גריזלי.... נו דוקס אתה שוב מתבלבל כבר דיברנו על זה!