LT עוזב את סן דיאגו

Yo-man

New member
LT עוזב את סן דיאגו

לפי התוכנית "מסביב לבאזר" כל הפאנל הסכים שאין לו את זה יותר.

s t i f f l e r

New member
אני לא ממש מסכים איתם

גם את וורנר קברו לפני שהגיע לקארדינלס, וגם ריקי וויליאמס לראשונה מאז 2003 עבר את ה-1200 יארד(ונתן העונה השנייה הכי טובה בקריירה מבחינת יארדים לנשיאה). אם נשווה את המיקום וכמות היארדים של סן דיאגו ב-4 השנים האחרונות נראה שב-2005 הם דורגו 2 עם 161 יארד בריצה למשחק(ממוצע 4.9 לנשיאה), ב-2007 הם דורגו 7 עם 127.4 יארד בריצה(4.2), ב-2008 הם דורגו 20 עם עם 107.9 יארד בריצה(4.1) והשנה הם דורגו 31 עם 88.9 יארד בריצה(3.3). בשנתיים האחרונות הרץ הנוסף לצידו של LDT היה ספרולס, בשנתיים לפני הרץ המסייע היה מייקל טרנר, אז אני מסכים שהתפוקה של LDT יורדת עם הגיל, אבל היא יורדת הרבה יותר בגלל הפרטנר לחוליית הרצים, זה בא לידי ביטוי גם בנסיונות הנשיאה, בשנתיים של טומלינסון-טרנר הקבוצה ניסתה לרוץ בממוצע 5 פעמים יותר למשחק(500 נסיונות ריצה בקירוב לעונה, לעומת 420 עם ספרולס). אני לא חושב שטומלינסון איבד את זה, אני כן חושב שהוא צריך שינוי אווירה ופרטנר אחר לחוליית הרצים.

arielgreisas

New member
ההבדל הוא שריקי ווליאמס לא היה פצוע

הוא פשוט לא שיחק בגלל השעיות שונות. אפשר אפילו לומר שאותן השעיות הצליחו להאריך את "זמן המדף" שלו לגיל מאוחר יותר. קורט וורנר הוא לא ממש דוגמא כי הוא ק"ב. זה ידוע שראנינג בקס אחרי גיל 30 מתחילים להיות לא אפקטיבים וטומלינסון, לצערי, לא שונה מזה. אני מאמין שהוא יצליח למצוא קבוצה אחרת, אבל הגיוני שזה יהיה חלק מצמד, שזאת ממילא הקונפיגורציה שמרבית קבוצות הליגה עוברות אליה. עם קצת מזל הוא אפילו יצליח לשבור את שיא הט"ד לראנינג בק (את ג'רי רייס ו-209 הט"ד שלו הוא לא יעבור כבר)

s t i f f l e r

New member
אתה מוזמן לראות את הסטטיסטיקה של ריקי כדולפין

ב-2002 שהייתה העונה הראשונה שלו כדולפין הוא שיחק 16 משחקים ונשא 1853 יארד בכולל, בעונת 2003 הוא שיחק 16 משחקים ונשא 1372 יארד בכולל, בעונת 2005 הוא שיחק 12 משחקים ונשא 743 יארד בכולל, ב-2008 הוא שיחק 16 משחקים ונשא 649 יארד בכולל והעונה הוא שיחק 16 משחקים ונשא 1143 יארד בכולל. עד לפציעה של רוני בראון כמות היארדים הכי גבוהה שלו במשחק הייתה 85 ורק ב-2 מ-9 משחקים הוא נשא יותר מ-80 יארד במשחק, לאחר מכן עד 2 משחקים לסיום העונה הכמות הכי נמוכה שלו היתה 75 יארד(רק פעמים הוא סחב פחות מ-100 יארד). עד למחזור 9 כולל הוא סחב קצת יותר מ-456 יארד, אתה חושב שבמידה ורוני בראון לא היה נפצע הוא היה סוחב עוד כמעט 700 ב-7 משחקים נוספים? אני בספק, והרבה יותר הגיוני שהכמות הייתה 750-770 יארד בכולל בסוף העונה.

arielgreisas

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד

ברור שהפציעה של רוני בראון נתנה לו הזדמנות להראות מה הוא יודע אבל אין שום בסיס להשוואה בינו לבין טומלינסון. טומלינסון סחב על הגב שלו בתור הפריימרי בק את הצ'ארג'רס כמעט עשור שלם. ריקי וויליאמס היה אחלה שחקן בשנים הראשונות שלו ואז הוא התחיל עם סאגת הסמים ובסוף כשהוא חזר לליגה זה בתור רץ משני. זאת אומרת שהעומס עליו בשנים האחרונות היה נמוך (אם תרצה, הפדומטר שלו לא רץ) ולכן הוא הצליח לעכב את השפעות הגיל והעומס על הגוף שלו ולתת עונה טובה. תשווה את טולמינסון לרצים כמו אמט סמית' בזמנו (טומלינסון הוא בהחלט בסקאלה שלו) או קרטיס מרטין או ג'רום בטיס - ברגע שהם הגיעו לגיל שלושים, אחרי שנים של עבודה קשה, הגוף שלהם פשוט בגד בהם והם היו עם צעד פחות, כמו שהאמריקאים אוהבים להגיד. בטיס, למשל, עבר הסבה להיות רץ של דאון שלישי קצר כי הוא לא היה מסוגל לסחוב את פיטסבורג על הגב שלו. קרטיס מרטין בכלל נעלם באיזשהו שלב בגלל פציעה. אמט סמית משך ומשך אבל השנתיים האחרונות שלו היו מאוד חלשות במדי אריזונה

DAnalyst

New member
היחיד המעניין בקבוצה שציינת

הוא קרטיס מרטין, שאחרי גיל 30 (אם אני זוכר נכון) נתן 2 עונות מצוינות, בניגוד למה שאמרת. כמובן גם לזה יש סיבה, הוא העביר את האוף-סיזן באימונים לראשונה בקריירה שלו במקום לחכות למחנות האימונים של הקבוצה, ושינה את שיטת האימון הרגילה שלו ועבר לטיפוס מדרגות ענק אינסופיות באיזשהו חוף בסאן פראנסיסקו. שוב, אם אני זוכר נכון. בראיון איתו הוא אמר שבזכות האימונים האלו היו לו רגליים יותר חזקות מאי פעם וכנ"ל לגבי הכושר. במקרה בגלל שהשיטה יוצאת דופן היא והראיון נחרטו בזכרוני, וכשהתחילה העונה ראו את זה כששיחק. אני חושב שהוא אפילו הוביל את הליגה בריצה באחת מהשנים האלו... קיצר - לשלוח את LT לסאן-פראן.

JayneCobb

New member
עם כל הצער והכאב

LT הוא כבר לא EVERY DOWN BACK... הוא פצוע מדי, והפציעות שדדו ממנו את המהירות שלו והיכולת שלו "להשתלט" על משחק בכל מצב נתון (בדומה למרשל פולק למשל או בארי סאנדרס). הוא ירוויח משינוי מיקום ושינוי בתפקיד... שימו לידו BACK גדול וחזק ויש לכם אחלה התקפה...אבל לא כש LT הוא רץ סולו של 20-25 פעמים במשחק, כי הימים האלו כבר לא יחזרו.

DAnalyst

New member
הממ.... אולי להיפך?

אמנם לא שמתי אליו לב בצורה ספציפית, אבל התחושה שלי בעונות האחרונות היא שהוא עושה את המעבר מלהיות רץ מהיר וחמקן לרץ שהוא יותר פיזי (יוזם מגע ומנסה לרמוס מגינים) ופועל יותר טוב between the tackles, כמו מארשל פולק ואמט סמית בסוף דרכם, או ג'רום בטיס, ההיפופטם עם רגלי הבלרינה. במילים פשוטות - התחושה שלי היא ש-he's lost a step, והוא משנה את צורת המשחק שלו בשביל להישאר אפקטיבי. אז אם החשיבה מאחורי ההצעה לצוות אליו back גדול וחזק הייתה שיהיה אחד מכל סוג (אחד מהיר ואחד חזק), אני חושב שאולי ההיפך יהיה הנכון ובשלב הזה של הקריירה צריך לצרף אליו אחד כמו ספרולס שיהיה ה-back הדינאמי, ולהשאיר ל-LT להשיג את היארדים הקצרים שבאמצע. למרות שביל קווהר אמר (ובתחום הזה אני מקבל אותו כסמכות) שהוא ניסה את כל הקומבינציות (והוא ניסה) ושני big backs זו הדרך הכי טובה לבנות משחק ריצה. ואני רק אוסיף שזה עוזר שהם גם יהיו מהירים... אבל זה כבר בונוס.

למעלה