LP

אדניי

New member
LP

יש כאן במקרה מישהו שאוהב את LINKIN PARK? מאוד מעניין אותי אם מישהו מחשיב אותם כרוק\מטאל\ניו-מטאל ולא כדארק פופ, כמוני... אסור לתת ללהקות כאלו זכות קיום...

D.B

New member
מאיפה נפלת? אפגניסטן?!

אני יודע שטחנו את זה אלף פעם פה.. אבל אם לא בא לך, פשוט תדחוף פקקי שעם לכל חור אפשרי בגוף שלך שלא בטעות תשמע את לינקין פארק או להקות בסגנון. לא בא לך, אל תשמע!!! מה זה פה?! נהיית לי צאר רוסי!? עוד מעט נשליט משטר מטאליסטי שירצח את כל מי שסוטה מהזרם! בנאדם, אם החליטו שבערב הסעודית נשים מקבלות היום (סוף כל סוף) ת.ז ולא כתובות סתם בתעודת לידה ונישואין, הגיע הזמן שבישראל כל אחד ישמע מה שבא לו! תתבגר.

D.B

New member
לבטל זכות קיום זה לא דעה...

להגיד שלהקה היא לא לטעמך או חרא או איך שתרצה להגדיר את זה אז מקובל, אבל לשלול משהו מכולם רק כי אתה לא אוהב...? אתה יודע מה.. אהבתי את הביטוי המזכיר נשכחות NOT COOL... לשלול זכות קיום זה NOT COOL

dishate

New member
גיא, נשמה, תירגע... ../images/Emo101.gif

תירגע, אז מה אם עברת ניתוח בצוואר היום ולא קיבלת גימלים... צלבת את הבן אדם...

גיל051

New member
פאקווווווו... ! יא אדיש ...

מה קורה אחי ..? סגרתי לגיא את המקודה הזו של הגימלים....

theAMP

New member
דארק פופ

זו בעצם הגדרה קיימת כעקרון לדברים כמו הקיור, ניק קייב, דפש מוד (בדברים מסוימים), ניו אורדר ודברים כאלה... אתם יודעים... אייטיז. אולי באמת אפשר להגדיר את לינקין פארק כדארק פופ של שנות ה 2000, אבל להקות כמו לימפ ביזקיט קצת יותר קשה, מהסיבה הפשוטה שהם לא דארק בכלל... הם עושים מוסיקה די שמחה שמטרתה לגרום לאנשים לזוז... בכל מקרה, את כל הסגנון הזה, תקראו לו איך שאתם רוצים, אני ממש ממש אוהב, וסליפנוט הם מטאל בצורה הכי מטאל שיש, ולא יעזור לכם כלום. כדי להגיד שסליפנוט זה לא מטאל צריך להיותחתיכת בנאדם חרש...

Nomaed Dominus

New member
ואחרי הודעה כזאת,

אני מבין למה אמרת שהשמות של הלהקות המטאל והשמות של האלבומים שלהם מצחיקים ומתלהבים. וואלה, אתה צודק אחי, איך לא שמתי לב!!! לדעתי, כל להקות המטאל צריכות להתחיל ללכת כמו SLIPKNOT, להתלבש כמוהם זה רציני!!! ושיתחילו לקרוא לעצמם כמו LIMP BIZKIT, LINKIN PARK, או כל החבר´ה האלו!!! למשל, HYPOCRISY ישנו את השם שלהם ל-JUMPIN HORROR... ו-PETER יתחיל להתלבש כמו ראפר, עם כובע כזה, של NY, הפוך! זה יהיה קול! והוא יזיז את הידיים שלו בצורה של כושים בהארלם, כי זה COOL!!! ורציני!!! WHAT THE FUCK IS THE FUCKEN CONNECTION BETWEEN SLIPKNOT AND METAL?!?!??! THE FACT THAT THEY HAVE GUITARS WITH DISTORTION MAKES THEM METAL ?!?!? YOU ARE SO DUMB, YOU KNOW THAT ?!?!?! מצטער על הרוח שבה נכתבה ההודעה, אבל נשבר לי הזין מהטימטום של חלק מהאנשים פה!!!

קספר

New member
אמממממממ

יש אנשים שמגדירים את לימפ-ביזקט ולניקן פארק כמטאל אני מכיר שנים לפחות. יש אנשים שאוהבים את לימפ-ביזקט ולינקן פארק ואני מכיר שנים לפחות. בתור אדם שלא שמע אף פעם לדיסקים שלהם תסלח לי אם אני לא אקטול אותם. וגם אם כן וגם אם לפי דעתי המוזיקה שלהם מסריחה אני עדיין לא אקטול אדם על סמך מה שהוא שומע. אלא רק לבקר את הלהקה. כבר נתקלתי לא פעם באנשים שאמרו שאני אוהב שטן בגלל שאני שומע בלאק מטאל. מה אתה אומר נכון שהם סתומים מסריחים? תנסה לשמור על ראש פתוח זה יעזור לך הרבה. לא ראיתי שתלויה לך תוויות של מומחה.

Metal_F

New member
איזה עצוב זה...

אני תמיד *הגנתי* על ויכוחים לגבי הגדרות, ועל עצם קיום הגדרות במטאל, אבל זה כבר יוצא מכל פרופורציה. Dark Pop? Adidas Metal? עצוב. פשוט, עצוב.

†zLiLi

New member
למי שלא יודע את הסגנון שלהם...

דארק פופ!!?!?!? דארק פופ!!!?!?? אווווווקי למי שלא יודע הסגנון של לינקין הוא כדלקללקלקלמן: לינקין פארק הם קבוצה של 6 אנשים שלכל אחד רקע במוזיקה משלו וזה יוצא שהם עירוב של אלטרנטיב, רוק, ראפ ו... שכחתי משהו?... טוב נגיד. ואני מודעת לזה שהם לא בדיוק נגנים מצטיינים ואין להם קטעי גיטרה משהו אבל עובדה שהם מאוד מאוד מצליחים עכשיו ומה שחשוב הוא שהם נשמעים טוב, וטוב לשמוע אותם ... LP don´t suck!!!

למעלה