LP + JAY Z פחחחח עלקקקק

NightVampire

New member
LP + JAY Z פחחחח עלקקקק

חברים שלי אחים שלי אני מתתתתת על לינקין פאר חולה עלייהם מתעורר עם מוזיקה שלהם הולך לישון איתה זוכר מילים בעלפה 2 שירho אהוב מכל דיסק: place for my head pushing me away P5hng Me A-wy KRWLNG numb figure.09 אבל אחים שלי חייבים להודות לפחות לי זה קרה הם ביאסו אותי!!! אחים שלי אסור לתת לרוק להפוך לראפ LP + JAY Z = פחחחחחח זה לא מוזיקה, זה סתם מנגינות של שירים קודמים ברקע של דיבורים של איזה קושי ראפר שחושב שהוא עושה כבוד ללהקה.. תגידו לי באמת אהבתם את הדיסק האחרון של לינקין פארק??? פסדר אי אפשר להגיד שהשירים מגעילים כי הם על בסיס של שירים קודמים נגיד NUMB החדש ו LYING FROM YOU החדש יפים רצחחחח אבל כל ה4 שירים האחרים פשוט זיעזעו אותי היה לי קשה להאמין שלינקין פארק שרו אותם... דיסק של 6 שירים וגם לא יפים תגידו שזה לא אכזבה.... מישהו יודע מתי יצא הדיסק החדש של לינקין פארק.. אם כן אני מקווה מאוד שהוא יהיה רוק ולא ראפק בעעעעע

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאוקי, אח שלי, לדעתי אתה צודק,

אני גם מתה על לינקין פארק, אבל את ג'יי זי אני שונאת, וביאס אותי רצח כשהם התחילו לשיר איתו... NUMB למשל זה שיר כל כך מדהים, אבל עכשיו שהוא יחד עם ג'יי זי, הוא לא יפה, המילים של ג'יי זי לא מתאים לכלום, זה כאילו יש מוזיקה ג'יי זי מדבר ומדי פעם צ'סטר מצטרף... מראים בMTV כל-הזמן את הקליפ שלהם יחד עם ג'יי זי, אבל את הקליפ של NUMBבלי ג'יי זי יצא לי לראות רק פעמיים (ואני רואה דיי הרבה MTV), באמת חבל... ואני גם מצטרפת לשאלה בקשר לדיסק החדש, מישהו יודדע?

NightVampire

New member
ש לי את הקליפ על המחשב

אני לא רואה הרבה MTV.. בקשר למה שאמרת זה שצ'סטר מצטרף לפעמים זה מזה נכון אשכרה השיר של JAY Z אבל צ'סטר יכול להגיד רק WHAT THE HELL ARE YOU WAITING FOR.. ואני לא יודע אם שמת לב אבל זה הקטע הכי יפה בשיר חחח חבת כמה אם אפשר לשאול..

ט2לולה

New member
בקשר לקליפים../images/Emo80.gif

Numb\Encore הוא להיט בגלל זה שמים אותו ממממלללללאאאא בMTV (פעם הוא היה באותו זמן בשתי ערוצי MTV....) הם חורשים עליו בטירוףףףף שם! וגם ברדיו! ו Numb הרגיל הוא אמנם שיר מדהים אבל הוא ישן אז לא שמים הרבה את הקליפ שלו

tomerd777

New member
הדיסק החדש

פיכסססס איזה דיסק מגעיל יצא להם...... לא השקיעו בכרוש....... משהו רוצה מידע או משו עליהם תגיבו לי צ'אווווווו

tomerd777

New member
ממצב שי זה תומר

היי מקורה אתה אוהב את ליקנין פארק....... אתה חולה עליהם.... יש לי שאלה (בסגנון רועי לוי): אם כולם אחים שלך......... ורוק זה סוס אשכניז?? אז מה אתה ?? עגל אשכנזי?? ממממ מה זה הדבר הזה ממממ??!!

T a l o l a

New member
שלומלום..אני לא חושבת כמוכם!

שלום!! אני חדשה פה...קוראים לי טל..שתהיה לכולם שנה טובה!
לפי דעתי השיר יפה, אולי אין קשר בין המילים אבל צריך להודות השיר הזה עשה הרבה רעש (במיוחד בMTV). ואולי יש פה אנשים שלא יודעים אבל לינקין פארק התחילה בתור להקת ראפ אך כאשר פיניקס עזב את הלהקה הם חיפשו סולן חדש והם שמעו עליו (על צ'סטר) והוא הוסיף להם כמה דברים, וזה מה שאנו רואים היום (קיצרתי ת'סיפור הארוך) וגם בשירים שלהם יש קצת ראפ, אומנם הוא קל אבל עדיין יש קצת.

NightVampire

New member
השיר NUMB ENCURE יפה אבל..

אני מדבר על בדיסק עצמו.. שיתביישו ליקרוא לדבר הזה דיסק עדיף לקרוא לזה סינגל או משהו.. והעובדה היחידה שקונים אותו בעולם היא שיש בו גם דיוידי.. ודרך הגב לא ידעתי שלינקין פארק הייתה אמורה להיות להקת ראפ חידשת לי אבל אין מה להגדי CHESTER עשה את שלו..

ט2לולה

New member
אוקיי..../images/Emo80.gif

יש אנשים שאוהבים את לינקין ולא אוהבים ראפ אז הם לא אוהבים את השילוב ביניהם {כמוך..} אני למשל אוהבת את לינקין בטירוף אבל אני גם ממש אוהבת ראפ ולדעתי המש- אפ ביניהם מדהים אבל כל אחד והטעם שלו ^_^

NightVampire

New member
אולי שילוב טוב אבל

אני מעדיף שאת הדיסק הבא שלהם הם ישקיעו בשירים חדשים.. מה את/ה אומר/ת?

T a l o l a

New member
THE BEST

כל שיר שלהם יתקבל בברכה..אני אוהבת את כל השירים שלהם..וברור שיש טובים THE BEST ויש פחות.. וד"א אני בת!! חחחחחחחחחחחחח :)

NightVampire

New member
קישקושים....

וואלה סבבה לא שמתי לב שאת בת כי רציתי לענות מהר וזה.. אני אוהב כח שיר של לינקין פארק ובאמת כל שיר מתקבל בברכה אבל.. לא שירים שבהם מעורב JAYZ.. אם את מבינה אני אוהב את לינקין פארק שישארו לבד ושלא יצטרפו אלייה אפסים מכל העולם... בת כמה ד"א?

miss evil

New member
שמע..

לינקין פארק אין עליהם.. ובאמת השילוב הזה ככ מוזר ולא מתאים להם אבל אתם חיבים להודות שלינקין פארק ידועים בניסיונות לחדש ולגוון אז הם הצליחו לעשות דבר ככ מפתיע שאף אחד לא ציפה לו. אז רק על זה יש לי ריספק אליהם. השילוב הזה לא הכי יפה אבל הרעיון נחמד what the hell u waiting for.. תגידו שצ'סטר לא שר את זה מדהים??

אוהוייייייייייייייייייייייייייייייי

מה אתה צריך לכתוב לנו מגילות!?!??! כל אחד והטעם שלו!!! תגיד שאתה לא אוהב את ג'יי זי וזהו!!! אתה לא חייב לספר עוד ועוד!!!

NightVampire

New member
בלי מילים מיותרות יהיה קשה

להבין מי אני ומה אני בדיוק רוצה להגיד ולמה אני מתכוון... לא באתי להגיד רק שאני שונא את JZ רציתי קצת להראות איזה סוג מעריץ אני...

LINKINBOY

New member
אני לא מסכים איתך וזו התגובה שלי

בלי מילים מיותרות אני לא מסכים איתך אחי וזהו...

mcGooo

New member
אכזב אותי שהם עשו עם JAY Z

יצא לה ממש אבל ממש מעפן.. איכס שמעתם את NUMB איתו? הם כיאילו שרים רגיל ופתאום הוא נדחף ושם איזה בית של ראפ בשי של רוק בכלל.. קיצר לא משו בכלל ה JAY Z הזה.. שיזדיין..

למעלה