LP זכו בBEST ROCK היום בערב!!!! מזל טוב ידעתי שהם יקחו!!!!
מ מלחמה שקטההה New member 19/11/04 #2 גם אני ראיתי עכשיו מהאינטרנט את הטק ס... חחחח ראיתי את הטקס מהאינטרנט... לינקין טובים אין מה לעשות... אין לי מושג מה עושים פה עם הסמלים... רציתי לעשות מזל"ט....
גם אני ראיתי עכשיו מהאינטרנט את הטק ס... חחחח ראיתי את הטקס מהאינטרנט... לינקין טובים אין מה לעשות... אין לי מושג מה עושים פה עם הסמלים... רציתי לעשות מזל"ט....
ה הדס מנסון New member 19/11/04 #5 ראיתי!!!!!!!!!! ענק מזל טוב להם הטקס היה יפה.. ואיימי לי הגישה פרס.. איזה מותק הייתי עושה אותה.. חחח אהההההההההההההההההה אבל הכי שמחתי בשביל מארון איזה מתוקים..איזה הופעה הם נתנו לדעתי הם הרבה יותר טובים בלייב.. הקול של אדם פשוט יפה יותר וטוב יותר בלייב.. כמעט גמרתי שמה חחח וגם הם זכו.. [כמובן] החולצה של מיקי לא מצאה חן בעיניי.. וגם לא הדעות הפוליטיות שלו! עזבו... אני מדברת על מארון בפורום של לינקין.. לא טוב
ראיתי!!!!!!!!!! ענק מזל טוב להם הטקס היה יפה.. ואיימי לי הגישה פרס.. איזה מותק הייתי עושה אותה.. חחח אהההההההההההההההההה אבל הכי שמחתי בשביל מארון איזה מתוקים..איזה הופעה הם נתנו לדעתי הם הרבה יותר טובים בלייב.. הקול של אדם פשוט יפה יותר וטוב יותר בלייב.. כמעט גמרתי שמה חחח וגם הם זכו.. [כמובן] החולצה של מיקי לא מצאה חן בעיניי.. וגם לא הדעות הפוליטיות שלו! עזבו... אני מדברת על מארון בפורום של לינקין.. לא טוב
B black spot New member 19/11/04 #6 איזה ענק הקולסאום......ראיתי ו..... נורא שמחתי בשביל לינקין.....מעניין איך הם חוגגים עכשיו את הזכייה... אבל באו רק צ'סטר ואממממ...נו שכחתי את שמו...למה רק הם באו????? נ.ב הדס....גם אני מאוד שמחתי בשביל מארון....חבל"ז.. כשהם שרים בלייב הם שרים ממש טוב....כמו בקליפ.....
איזה ענק הקולסאום......ראיתי ו..... נורא שמחתי בשביל לינקין.....מעניין איך הם חוגגים עכשיו את הזכייה... אבל באו רק צ'סטר ואממממ...נו שכחתי את שמו...למה רק הם באו????? נ.ב הדס....גם אני מאוד שמחתי בשביל מארון....חבל"ז.. כשהם שרים בלייב הם שרים ממש טוב....כמו בקליפ.....
ה הדס מנסון New member 19/11/04 #7 לא כמו בקליפ.. בקליפ זה רגיל.. הם פשוט נשמעים מעולהההההה בלייב ראיתי את זה שוב! עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא כמו בקליפ.. בקליפ זה רגיל.. הם פשוט נשמעים מעולהההההה בלייב ראיתי את זה שוב! עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L LINKINBOY New member 19/11/04 #9 זו גם דעתי!!! הטקס היה די יבש השנה פשוט לא היה אקשן..שיעמם אותי רוב הטקס
S SAMAR New member 19/11/04 #10 וגם... אקזיביט, עם כל הכבוד ובאמת לא חסר, ייבש בבדיחות קרש...והקהל הרומי הזה, או כל הקהל, מה עם קצת שריקות צעקות משהו? התעכזבתי...אבל בכל זאת מזל"ט לLP
וגם... אקזיביט, עם כל הכבוד ובאמת לא חסר, ייבש בבדיחות קרש...והקהל הרומי הזה, או כל הקהל, מה עם קצת שריקות צעקות משהו? התעכזבתי...אבל בכל זאת מזל"ט לLP
א אמילי קופר New member 19/11/04 #11 ../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifידעתיייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ידעתיייייייייי שהם ייקחו!!!!!!!!!!!!!!!1 (וגם הצבעתי להם, אז בכלל ) מלכים שלנו! לוקחים את הפרסים שוב ושוב ושוב
../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifידעתיייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ידעתיייייייייי שהם ייקחו!!!!!!!!!!!!!!!1 (וגם הצבעתי להם, אז בכלל ) מלכים שלנו! לוקחים את הפרסים שוב ושוב ושוב
K KaUrO DoNo New member 19/11/04 #12 אני כ"כ שמחה שהם זכו! למרות שאני כבר לא כותבת פה אני עדיין מעריצה את לינקין ושמחתי לשמוע שהם זכו!! מגיע להם! זה מראה עד כמה שהם טובים...
אני כ"כ שמחה שהם זכו! למרות שאני כבר לא כותבת פה אני עדיין מעריצה את לינקין ושמחתי לשמוע שהם זכו!! מגיע להם! זה מראה עד כמה שהם טובים...
X xMy imMortaLx New member 19/11/04 #13 ברוררר שייזכו!!!!! כל האחרים שהיו איתם בבסט רוק הם חרא!!!! לדעתי!!!! הם בכלל פופ---רק רד הוט צ'ילי פפרז ולינקין הם רוק!!
ברוררר שייזכו!!!!! כל האחרים שהיו איתם בבסט רוק הם חרא!!!! לדעתי!!!! הם בכלל פופ---רק רד הוט צ'ילי פפרז ולינקין הם רוק!!