LP זכו בBEST ROCK היום בערב!!!!

גם אני ראיתי עכשיו מהאינטרנט את הטק

ס... חחחח ראיתי את הטקס מהאינטרנט... לינקין טובים אין מה לעשות... אין לי מושג מה עושים פה עם הסמלים... רציתי לעשות מזל"ט....

לינקי

New member
זה היה צפוי

מזל טוב לינקין

ראיתי!!!!!!!!!!

ענק
מזל טוב להם
הטקס היה יפה.. ואיימי לי הגישה פרס.. איזה מותק
הייתי עושה אותה.. חחח אהההההההההההההההההה אבל הכי שמחתי בשביל מארון
איזה מתוקים..איזה הופעה הם נתנו
לדעתי הם הרבה יותר טובים בלייב.. הקול של אדם פשוט יפה יותר וטוב יותר בלייב.. כמעט גמרתי שמה חחח
וגם הם זכו.. [כמובן] החולצה של מיקי לא מצאה חן בעיניי.. וגם לא הדעות הפוליטיות שלו! עזבו... אני מדברת על מארון בפורום של לינקין.. לא טוב

black spot

New member
איזה ענק הקולסאום......ראיתי ו.....

נורא שמחתי בשביל לינקין.....מעניין איך הם חוגגים עכשיו את הזכייה... אבל באו רק צ'סטר ואממממ...נו שכחתי את שמו...למה רק הם באו????? נ.ב הדס....גם אני מאוד שמחתי בשביל מארון....חבל"ז.. כשהם שרים בלייב הם שרים ממש טוב....כמו בקליפ.....

לא כמו בקליפ.. בקליפ זה רגיל..

הם פשוט נשמעים מעולהההההה בלייב ראיתי את זה שוב! עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAMAR

New member
מגיע להם!!!

אגב טקס, עוד מישהו ראה וחש שהשנה הטקס היה יבש?

LINKINBOY

New member
זו גם דעתי!!!

הטקס היה די יבש השנה פשוט לא היה אקשן..שיעמם אותי רוב הטקס

SAMAR

New member
וגם...

אקזיביט, עם כל הכבוד ובאמת לא חסר, ייבש בבדיחות קרש...והקהל הרומי הזה, או כל הקהל, מה עם קצת שריקות צעקות משהו? התעכזבתי...אבל בכל זאת מזל"ט לLP

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifידעתיייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ידעתיייייייייי שהם ייקחו!!!!!!!!!!!!!!!1 (וגם הצבעתי להם, אז בכלל
) מלכים שלנו! לוקחים את הפרסים שוב ושוב ושוב

KaUrO DoNo

New member
אני כ"כ שמחה שהם זכו!

למרות שאני כבר לא כותבת פה אני עדיין מעריצה את לינקין ושמחתי לשמוע שהם זכו!! מגיע להם! זה מראה עד כמה שהם טובים...

xMy imMortaLx

New member
ברוררר שייזכו!!!!!

כל האחרים שהיו איתם בבסט רוק הם חרא!!!! לדעתי!!!! הם בכלל פופ---רק רד הוט צ'ילי פפרז ולינקין הם רוק!!

למעלה