Loyalty

Loyalty

פרק מצויין! פרק שבעצם החלק האמצעי מתוך 3 פרקים חשובים, הראשון היה אתמול, שבעצם בנה והראה לנו את הקשר של אנג'ל ו-ווסלי, הפרק הזה הוא כבר בונה את השיא, והפרק של מחר הוא השיא. אנו רואים את ווסלי, ששקוע בעבודות תרגום, רדום על השולחן שלו. גאן ופרד מסתכלים עליו. וגאן כבר אומר משהו חשוב שצריך להעריך את "הנאמנות" של ווסלי. היה משעשע שגאן אמר שהוא צריך למצוא חיים. ווסלי מתעורר ולא נותן לפרד לראות את התרגום. אנג'ל נכנס עם קונור. ו-ווסלי מדמיין שאנג'ל משתנה ועומד להרוג את קונור. היה מגניב שהידיים של ווסלי התמלאו בדם. לבסוף אנו מבינים שזה בעצם חלום של ווסלי. קטע פתיחה מצויין. כל הסצנות במרפאה היו משעשעות ביותר. קרע אותי שאנג'ל נתן עצות לאימהות. ווסלי עדיין עייף ומודאג. היה גדול שאנג'ל התנהג כמו אמא היסטרית בבדיקה עצמה. הצחיק אותי שהוא לחץ כל הזמן את היד של הרופא ו-ווסלי אמר לו שהוא יכול לעזוב אותו. אמא עם תינוק נכנסת, ומחליפה את מבחנת הדם של קונור במבחנה אחרת. היה משעשע כל ההסבר איך אנג'ל מזמין דברים מהאינטרנט. הצחיק אותי שאנג'ל התלהב מהמקלות הוקי, ומהחולצה הקטנה. אנג'ל שותה דם (יפה איך שהכניסו את זה כדבר קטן, שיהפך למשמעותי בהמשך). היה מצחיק שאנג'ל וגאן התחילו לשחק. ואז נכנסת אישה שבאה לבקש עזרה. האישה מספרת שהבן שלה נהפך לערפד, ולבסוף הוא נשרף בזריחה. היה יפה שהיא דיברה על זה שהיא פחדה מהבן שלה וכו'. ואז אנג'ל הסביר לה שערפד ישאר ערפד, ובינתיים ווסלי המודאג מפוחד עוד יותר, וזה גם מחזק אצלו את הרעיון או ההצדקה איך לטפל בעניין. הטוויסט שבעצם האישה עובדת בשביל הולץ, היה יפה. אנו מבינים שהיא נשלחה כדי לאסוף מידע ולהכין פרופיל של הגנג. הולץ מספר לג'אסטין מהי הסיבה שהוא אוסף לוחמים וכו'. סהג'אן מגיע. דורש מהולץ שיהרוג את אנג'ל כפי שהם סיכמו. הצחיק אותי שסהג'אן, ביקש פרטיות ואחרי זה קרא ללוחמים "פריקס". הולץ אומר שסהג'אן לא יכול לעשות לו כלום, ושהוא יטפל בעניין בזמן שלו. אהבתי שסהג'אן הזכיר להולץ את אשתו והילדים וכו', קטע חזק. אנו רואים את ווסלי מדבר על מכשף כלשהו בטלפון, מבקש שהוא יעשה את העבודה שבשבילה הוא משלם לו. פרד מגיעה כולה קופצנית וחייכנית, דואגת לשלומו של ווסלי המודאג והעייף, מחמיאה לו על הטיפול באישה ההיא ומציעה לו לצאת איתה. ווסלי מסרב ואומר שזו העבודה שלהם. אהבתי את השיחה של לילה עם אמא שלה. משהו שמראה לנו, שבלילה עדיין יש נקודה רכה וטובה. הצחיק אותי כשסהג'אן הופיע, הוא התעצבן מזה שלילה לא נבהלה או נדהמה מהצורה שבה הוא הופיעה. סהג'אן מבין שלילה כבר מעודכנת בכל מה שקורה. הוא מבקש את עזרתה. היה גדול שלילה תוך כדי שהיא אמרה שהיא מחוייבת לחברה וכו', היא כתבה בינתיים שהיא מסכימה. עוד קטע מצחיק היה, שסהג'אן התחיל לדבר שצריך להשיג משהו נדיר, ולילה קטעה אותו ואמרה שיש לה את הדם של קונור. כל השיחה של גאן ופרד בגן השעשעועים הייתה חמודה. גאן מנסה גם לבלות, אבל פרד אומרת שהם באמצע העבודה ושהם לא צריכים להתנהג כך, אבל גאן משכנע למרות מה שווסלי אמר, הוא רוצה גם וגם, ופרד מסכימה לבסוף. אנו רואים את אנג'ל משחק עם קונור, ו-ווסלי אומר שהוא יוצא לזמן קצר. שוב רואים את אנג'ל שותה דם. והוא גם מודה לווסלי על כך שהוא חבר טוב. היה חמוד שאנג'ל חזר לשחק עם קונור והיה כל כך מרוכז בזה ולא שמע את ווסלי. משהו שגורם לווסלי להיות עוד יותר מבולבל, איך יכול להיות שאנג'ל יהרוג את קונור. חוזרים לגאן ופרד, הם עוקבים אחרי ערפד לתוך בניין, שם מתברר שזה בעצם מארב, והם נאבקים במספר ערפדים. גאן אומר לפרד ללכת, היא לא מסכימה ועוזרת לו להכניע את הערפדים. תוך כדי אנחנו מבינים שג'אסטין מצלמת את כל הקרב. אנו רואים את ווסלי סופר צעדים, ובעצם מגיע לראש המבורגר ענק. אני חייב לציין שכל הקטע הזה פשוט גאוני. הוא קורע, כואב ועמוק כאחד. היה גדול ששני הבחורים צחקו כשווסלי דיבר לראש. לבסוף הראש מתעורר לחיים. ווסלי מבקש לדעת למה ואיך לעצור שאנג'ל לא יאכל את בנו. הראש אומר שאי אפשר, ושזה יקרה. הצחיק אותי שווסלי אמר "You try chatting with a cranky hamburger." לאחר שהראש העיף אותו. הראש גם מזהה את הכאב העמוק שבו ווסלי נמצא, שהוא לא יכול לשאת יותר בכאב של אהבה אבודה, שהוא צריך לראות את פרד וגאן יחד כל יום, וגם לשאת את הידיעה על הנבואה ואיך להתמודד בה. ווסלי שואל מתי כל זה יקרה, והראש נותן לו 3 סימנים. רעידת אדמה, שריפה, ושהשמיים יצבעו בדם. היה משעשע שווסלי אמר: "An earthquake? That's the first portent? We live California!" היה גדול שלילה התנהגה כמו כלבה אמיתית וניפנפה את הבחור שלא הספיק אפילו להתחיל איתה. גם השיחה עם סהג'אן הייתה משעשעת. לילה מנסה להבין מה המניעים של סהג'אן, הוא מסרב לחשוף. היה יפה שאוברי (האם שבנה מת), הגיעה וניסתה שוב לשטות בווסלי, אבל הוא עלה עליה וכך גם אנג'ל. אנג'ל לא הורג אותה, כי הוא מבין שבנה באמת נהפך לערפד ומת, הוא מבין את הכאב שלה, אבל מזהיר אותה שאם משהו יקרה לקונור הוא יהרוג את הולץ, ונותן לה ללכת. הבניין רועד, ו-ווסלי מרגיש שהנבואה קרובה להגשמה. אנו רואים את הולץ עובר על קטע הוידאו של הקרב של גאן ופרד, אומר ללוחמים שלו שהם צריכים למות למען המטרה, ושילמדו את הקטע. אוברי חוזרת, הולץ מבין שחשפו אותה, ואז אנו רואים שווסלי עקב אחריה והגיע למקום. היה משעשע שהבחור בא להכות את ווסלי, ווסלי הפיל אותו ואמר: "Or perhaps you could lie on the floor and gag for a while". כל הסצנה של השיחה בין ווסלי להולץ, הייתה פשוט מצויינת. כמו שאנו רגילים בבאפיוורס, אין שום רע או טוב מוחלט. ווסלי מנסה לדבר ולהסביר שאנג'ל הוא טוב עכשיו. הולץ מבין שווסלי מפחד שאנג'ל יהרוג את קונור. הולץ אומר שהוא לא קונה את זה, ושאנג'ל הוא האיש שהרג את אשתו ואת הילדים. היה חזק שהולץ דיבר על כך שהוא קבר את הבן שלו והיה צריך לבדוק שהוא באמת שמה. ווסלי שוב מנסה שוב לשכנע, אך ללא הצלחה. אנו רואים את פרד וגאן שוב בדיינר. פה יש קטע יפה. אם בפרק הקודם, בסצנה בדיינר, גאן ופרד היו מאוהבים לגמרי, פשוט שקועים אחד בשני בלי לדאוג או לחשוב על מה שמסביב. בפרק הזה, באותו המקום, הם דואגים, חושבים על כל מה שמסביב. הם דואגים מה שווסלי יאמר, או יגרום להם לבחור בין העבודה או הקשר שלהם. גאן אומר בצורה הכי יפה, שלמרות שהעבודה הזו היא כל מה שהוא עושה כל חייו, "But I never had a Fred before.". משפט יפה. הם בטוחים שווסלי יניח להם ויעשה את הדבר הנכון, ובינתיים עוברים לווסלי.

המשך...

הסצנה הזו, היא פשוט מעולה. ווסלי נכנס לבקר לשלומ ושל אנג'ל וקונור. אנג'ל שואל לשלומו של ווסלי, שכמובן אין לו מה לענות כל כך ובאותו המצב. אנג'ל בינתיים מכין חלב לקונור. אנג'ל מסביר לווסלי, שהוא דווקא מזדהה עם הכאב של אוברי, שהוא היה עושה בדיוק כמוה אם מישהו היה פוגע בקונור, שהוא באמת לא יודע מה הוא היה עושה.. זהו עוד משפט שבונה אצל ווסלי את ההצדקה למה שהוא יעשה בהמשך, שאנג'ל בעצמו דואג. ווסלי לא יכול להגיד לאנג'ל אחרי דבר כזה, שהוא זה שיפגע בקונור. לכן מרוב שיגעון ווסלי צוחק, אומר שהחיים משעשעים, על זה שאהבה זה דבר נורא, ולשמוע אנשים מדברים על המבורגרים גדולים זה מצחיק. לאחר מכן, הסימנים מתחילים להתגשם. קודם רעידת אדמה, שתוך כדי אנו רואים את הולץ מציל את ג'אסטין (תחילת העמקת הקשר ביניהם), לאחר מכן הגז מתפוצץ והאש מכלה את האויר כמו שנאמר. ולבסוף לאחר שאנג'ל מציל את קונור ו-ווסלי. ווסלי רואה את הדם של אנג'ל נוזל על השמיכה הכחולה של קונור. ואז ווסלי מסיק, רעדית אדמה, אש ושמיים צבועים בדם. הוא נבהל ואז הוא שומע את אנג'ל אומר: "At least I would have had something to snack on." והפרק נגמר. משהו לגבי ווסלי, המניעים של ווסלי הם מנאמנות טהורה, הוא כל כך מבולבל (והוא גם כך במצב נורא, הוא רואה את פרד וגאן יחד כל יום), הוא היחיד שנושא בידיעה על הנבואה. והוא לא יודע איך לטפל בכל זה. הוא חייב להציל את קונור, אבל הוא גם לא רוצה להדאיג או להרוס לאנג'ל את הקשר עם הבן שלו. מעניין אותי, אם אחרים רואים את זה כך או שהם באמת רואים את מה שווסלי עשה כבגידה?

קידבו

New member
בטח שהוא נאמן להם

פשוט אפשר להגיד שכל הבלאגן עם הנבואה, וכל הסימנים פשוט שטפו לו את המוח שהנבואה תתגשם, ההמבורגר הענקי אמר לו, בכל מקום כתוב, והוא התרגל להאמין לנבואות, בייחוד כשסימנים מהם קורים. אומנם הם מזויפים אבל הוא לא יודע את זה. ווסלי הוא בעיקרון דמות נורא מאוזנת. הוא אוהב את כולם, הוא אומר את זה אחר כך, הוא רצה להסביר להם הכול, את המניעים שלו, כל מה שקרה שהוא עשה הכול כי הוא רצה לעזור ולהציל את אנג'ל וקונור. נראה לי שמה שבאמת שבר אותו והפך אותו ליותר אפל (חחח, אני תמיד בדיון המצחיק בינו לבין ווילו (שבכלל יותר מצחיק היות והיא אשתו והכול) על מי יותר אפל)זה לא המעשה שהוא עשה, זה הנטישה שלהם אותו אחרי שהם מצאו אותו גוסס. אומנם הצילו אותו, אבל אחר כך דיי ניתקו קשר, חוץ מהקטע בפרק 19 כמובן שם הוא אומר חלק מהדברים שאמרתי כאן. בקיצור, אם לא היה מתברר שהנבואה הייתה שקרית אז אני מניח שאפילו אנג'ל היה מסכים למה שהוא עשה, אחרי הכול הוא נתן להולץ לקחת את קונור כדי שהוא יחיה. נ.ב. ג'סטין הייתה צריכה למות, ווסלי ריחם עליה. חבל.

למעלה