LOW KICK,שאלה חשובה מאוד...!!!!

LOW KICK,שאלה חשובה מאוד...!!!!

לפני כמה ימים בקרב באימון קיבלתי LOW KICK חזק מאוד לכיוון השריר הארבע ראשי של הרגל....המשכתי באימון אך הרגשתי כאבים די חזקים,היה קשה לי ללכת ,לבעוט או לקבל מכות עם הרגל הזאת... בסוף האימון הרגשתי צליעה קלה עד שהכאב החריף וגרם לי ממש לצליעה ברגל הפצועה וכאבים עזים בזמן של כיפוף הרגל,ישיבה יישור הרגל וכ"ו... הכאב לא ממש עובר ואני די מודאג אולי זאת פציעה יותר חמורה ממתיחת שריר הארבע ראשי..?למישהו קרה משהו בסגנון?למישהו יש השערה אם זה משהו אחר ממתיחת השריר?

כל מה שאני יכול להמליץ

זה ללכת לרופא. מכה עם העצם (שימו לב שלאו קיק צריך להיכנס עם העצם, ולא עם הנעל או כף הרגל) גורמת לכאבים חזקים עם היא נכנסת לשריר. קשה לי להאמין שנגרם לך נזק רציני אבל פשוט לך לרופא המתאים.

השערה ואבחנה

במקום לחכות שיתנו לך כאן חברה, השערות, על פציעה שהם לא ראו, או לא מומחים לתת עליה חוות דעת, כדאי שתלך לרופא שיבדוק את זה. באמת, הבריאות חשובה יותר מהכל, תרגיש טוב

השאלה שלי היא....

אם שמעתם או נתקלתם במישהו שנפצע מבעיטה כזו מעבר לזה שהשריר נתפס חזק?

ice prince

New member
רגל עץ

כן אני שמעתי ישנה פגיעה דיי נפוצה בשריר הארבע ראשי מלוו קיקס קוראים לזה בסלנג של אימוני הקרב מגע של כוחות הביטחון "רגל עץ" וניתקלתי בכמה מקרים כאלה בקורס מאבטחים שעשיתי לפי התיאור שלך זה נשמע כמו רגל עץ... צריך לנוח לא לידאוג וזה יעבור וכמובן ללכת לאיבחון רפואי כמו כן השריר הארבע ראשי יכול לספוג הרבה מאוד !אני נוטה להאמין שאין לך יותר מידי מה לידאוג ואם אתה הולך אז השריר כמובן לא נקרע(וזה נדיר מאוד שהוא נקרע).

למעלה