low and order

peligrosa1

New member
low and order

הי לכולם,,בטח הודעה שלי לא תשאר כאן הרבה זמן- הנהלה הביקורתית תדאג כבר למחוק אותה. אבל היתי חיבת- לי אישית זה בטח מציק יותר מאחרים אבל רציתי לראות ולת כמה ימים מאז שהורסמאן לא פה. ואלה לצערי הרב עד שסוף סוף יש לי זמן לפורום אני אפילו בכוח לא מצליחה למצוא מה לכתוב פה. הפורום משעמם,רחוק מנושאים מקצועים,אנשים פה עשוקים בלענות לא יפה בכתיבה "יפה" לאחרים-פשוט מגעיל-יותר גרוע מ"רוכבים צעירים" ביקשתי את הורסמאן לחזור, שהוא באמת מהבודים פה עם ידע, אבל אין סיכוי- הוא כועס ודצדק,עד התנצלות באמת נירא לי מגעיל ולא מצועי שכמה בנות פה שכל מה שהן למדו בחים זה לרוץ במעגל במגרש ולא יודעות איך להתמוד עם סוס שעלה על שתיים-ינהלו את הפורום לפי חליל שלהם. מה קורה לכם אנשים? תסתכלו בקישור של הנעה ברכיבה-נירא מזעזע-ניראה שכולם פה עסוקים בעיות שתותיות ומעט בכל נהנים לרכב. קיצור אנשים כמו הורסמאן חסרים פה בטרוף-זהו פורום של "אוי, מאמי מזל טוב" ולא פורום סוסים

../images/Emo4.gif../images/Emo107.gif

דבר ראשון, ההנהלה רק מנסה להשליט פה סדר בפורום. הודעות שנמחקו הן הודעות שהייתה להן סיבה מוצדקת למחיקתן: הודעות שפגעו במישהו, הודעות של טרולים וכו'... באמת חבל שהורסמאן לא פה, ואני מאמינה שהיה לו המון מה לתרום, אבל במקרה האחרון הוא פשוט עבר כל גבול ונראה שהוא ניסה לחפש אנשים ולקטול אותם על הדברים הכי קטנים, ויש לו עוד מה ללמוד על תרבות דיון ועל לקבל דעות של אחרים, או לפחות לא לשלול אותן. אם כל כך רע לך פה, למה את נשארת בכוח? אם אין פה נושאים שמעניינים אותך, או נושאים שהיית רוצה לדבר עליהם, בבקשה, את מוזמנת להעלות, אף אחד לא אמר שאסור. יש פה גם אנשי מקצוע דוגמת וטרינרים שיוכלו לענות לך. אני דווקא חושבת שהפורום הזה יותר מקצועי מרוב פורומי הסוסים שאני מכירה, יש פה כמה מדריכי רכיבה שכותבים פה, וטרינרים ועוד אנשים עם ניסיון רב בסוסים. אם חסרים לך אנשי מקצוע מסוג מסוים, את מוזמנת להזמין כאלה בעצמך. חוץ מזה, מי את שתשפטי על מה המנהלות של הפורום יודעות ומה הן לא יודעות, או עם מה הן מסוגלות להתמודד? לשתיהן יש שפע של ידע ברכיבה מערבית ובגידול סוסים, ואני בטוחה שהן לא נבחרו סתם לנהל את הפורום. חוץ מזה שלנהל את הפורום לא בהכרח דורש להיות מומחי סוסים ורכיבה ברמה עולמית, המטרה של ניהול הפורום הוא לשמור על הסדר ועל תרבות הדיון פה, ואת זה המנהלות דווקא עושות מצוין. דווקא השרשור של ההנאה ברכיבה היה נחמד מאוד לפי דעתי, ממש לא שטויות. חבל לי שזה מה שאת מרגישה. לא חייבים להיות מקובעים רק בנושאים מקצועיים, מותר גם להשתעשע לפעמים. ואגב, איחולי מזל טוב דווקא עושים אווירה חמה ונעימה בפורום. זה רק מראה שהפורום הזה יודע גם לפרגן כשצריך.

לריסה, אני לא אגיד שאני לא מסכים

אבל את יכולה להגיד את הדברים בצורה יותר טובה, בלי נסיונות מסכנים להעליב... ו"מאמי מזל טוב" זה חלק מפורום סוסים בדיוק כמו "עפתי ושברתי את הרגל כי אני מתעללת בסוסי מירוץ" וכמו "אתם שקרנים! סוסי מירוץ לא נפגעים יותר משאר הסוסים"

dixie chick

New member
שימי לב על מה מדברים פה הכי הרבה

הורסמן הלך הורסמן נחסם הורמן הורסמן הורסמן הורסמן נחסם בצדק לא נחסם בצדק מבריח אנשים מעודד אנשים אולי בגלל זה הפורום משעמם ולא מקצועי? אני יודעת שלי נמאס לדבר עליו ולנהל אותו צריכים 5 אנשים במשרה מלאה, את הדיונים איתו עליו ובלעדיו חוץ מזה שום סעיף אחר בהודעה שלך לא היה מספיק ענייני להתייחסות וכמובן שלא תעיזי לפנות אלינו ישירות עם נושאים רלוונטיים והצעות ראליות והגיוניות כי את זוכרת מה קרה פעם שעברה כשניסית... דרשו ממך ממש לעמוד מאחורי דברייך...

dixie chick

New member
אז הנה לכם קבל עם ועידה

הפרצוף האמיתי של איך מתנהג טרול שימו לב, הטרול הממוצע... הוא לא אמר אפילו לא פעם אחת על גבי הפורום (אפילו לא אחת!) אני מסכים הוא לא קיבל דיעות בשום צורה אחרת גם כן הוא ניהל וויכוחים על נושאים מאוד חשובים, כמו באיזה ענף יש הכי הרבה רוכבים שמנים והביא לכאן את החברים המציפים שלו מפורום צער בעלי חיים שיציפו לנו את הפורום אחרי שחסמו אותו הוא פתח לפחות 5 יוזרים שונים והמשיך לחזור כדי לנסות להציף עד כדי כך שאנחנו מסננים כל הודעה של משתמש חדש, כי הקצב היה גדול מדי הוא שלח מסרים אישיים לאנשים עם הכפשות והשמצות ושקרים והשתמש באנשים תמימים אחרים שלפי דעתי הוא היה או קוטל או לא שם עליהם אם הם היו כותבים בנוכחותו חשוב לו מאוד להשאר אבל לא מספיק חשוב כדי להשתנות וכל זה ל(שימו של שימו לב) - פורום סוסים בתפוז, כן כן לא בשביל העבודה האמיתית שלו לא בשביל החיים הרגילים שלו בשביל פורום סוסים וירטואלי ברשת!

jgut

New member
אני תומכת בכל מה ששותפתי לניהול

אמרה. את מוזמנת לעלות פה נושאים אים חסר לך, וכמוך כל מי שחסר לו משהו מומלץ שיוסיף. חבל שאת תלויה באנשים אחרים כדי ליזום ולא יכולה לחשוב עצמאית. בנוסף אני עומדת ב100% מאחורי ההחלטות שקיבלנו ולא רואה שום מקום להתצל עליהן. יום טוב לכולם

../images/Emo4.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הורסמאן איש סוסים שיודע הרבה אמוד, והוא יכול לתרום מהידע. הבעיה היא תורצ ההתבטאות שלו. הרבה פעמים קראתי הודעות עם ירידות שלו על אנשים, בשרישרו עם אורי בכלל לא האמנתי שאדם כל כך חכם כמוהו יכול להגיע לכזאת רמת דיון עם מישהו מקצועי גם כן. ברגע שקראתי את ההודעות שלו בדיון ידעתי שיגיע יום ובו הוא ייחסם. לדעתי החסימה היא בצדק. הוא רוצה התנצלות, אך הוא צריך להתנצל בפני אנשים שבהם הוא פגע (ותאמיני לי שאני מכירה מישהו/מישהי שנפגע/ה ממנו והרבה). עדיף פורום פחות פעיל, ע"פ פורום פעיל שכולל השמצות והעלבות ופגיעות. אגב, יכלת לכתוב בצורה פחות פוגעת את ההודעה.

primetime1

New member
נורא קל להאשים

וכנראה קצת יותר קשה לקחת אחריות אישית ולעשות משהו עם המצב, במידה ואת לא מרוצה ממנו.. החבר שלך התנהג בצורה שהיא לא מקובלת, ונחסם בצדק (קצת מאוחר מידי לטעמי, היה צריך לעשות את זה מזמן).בעיני עצמו הוא איש סוסים מקצועי, לטעמי הוא לגמרי טרול מקצועי

fliperit

New member
../images/Emo31.gif

גם לי הורסמאן חסר בפורום, אבל ההודעה שלך כתובה בצורה מטומטמת. הפורום הוא מקום לחלוק ידע, אבל גם מקום לחלוק חוויות וכדומה.

fliperit

New member
ועוד תוספת...

אומרים שמי שחושב שהוא יודע הכל, לא יכול ללמוד...אז תני לי לחדש לך- מי שחושב שהוא יודע הכל גם לא יכול ללמד...והורסמצאן בהחלט חושב שהוא יודע הכל

fliperit

New member
אם אותי היו מכנים

"כמה בנות פה שכל מה שהן למדו בחים זה לרוץ במעגל במגרש ולא יודעות איך להתמוד עם סוס שעלה על שתיים-ינהלו את הפורום לפי חליל שלהם" הייתי מצפה מכם להגיב כמו שאני הגבתי...

jgut

New member
ניראה לי שהוראות הגננת לא היו

מכוונות אלייך, אלה לתגובה כלפייך

dixie chick

New member
../images/Emo6.gif ביום שאני אתחיל להתרגש מכל

הערה לא יפה שמישהו אמר על הרכיבה שלי אין לי מה לחפש בעולם הרכיבה בכלל... באופן כללי יש להרבה אנשים בענף הסוסים בעית אגו ופרגון אמיתית, והמון פעמים כבר אמרו לי דברים ממש גועליים על הרכיבה אז ממישהו שלא מכיר אותי, לא ראה אותי רוכבת לעולם, ואומר את זה מתוך רשעות לשמה, אחרי שאני מתנהגת אליו בנחמדות (ראה שרשור ה"שברתי את הרגל") והוא עונה לי בכזאת מטבע? אין לי במקרה הזה ממה להעלב...

טוחנים פה מים

אף אחד כאן לא היה נישאר בתחום הרכיבה אם הוא לא היה נהנה ממנו. בארץ כידוע לא ניתן לעשות ממש כסף מהענף ומעטים האנשים שראיתי שעולים על סוס ומתעסקים בו מבלי לאהוב את החיה עצמה (כמובן, מדובר פה בעיקר על ילדים עשירים שאבא קנה להם סוסה ערבייה שיעשו עליה קאנטרים לפני חברים). אני לא חושבת שיש לך סיבה מוצדקת לבוא ולתקוף את המנהלות שסך הכל שומרות על הפורום יפה מאוד, אולי אין להם ידע ברמה בינלאומית אבל הם בהחלט מצליחות לשלב בין מספיק ידע על סוסים לבין שמירה על תרבות הדיון. מלבד זאת, אם אכן כולנו כאלו ילדות קטנות שלא יודעות שום דבר על סוסים מדוע הורסמאן ניפגע? אני חושבת שיש לו הרבה ידע ואני בהחלט אשמח (כמו כלח שאר הפורום) אם הוא יחזור, אבל כמדומני, אף אחד לא הולך להתנצל בפני מישהו שעשה דבר מה שעבר את הגבול וניפגע מהעונש.

למעלה