Lovers Walk

Buffy1

New member
Lovers Walk

איזה פרק מעולה
קודם כל, ספייק מגיע להופעת אורח! yey! התגעגעתי
בפרק הזה הוא אומר את הנאום המדהים שלו לבאפי ואנג´ל, ששמתי בתור ציטוט נבחר: Spike: "You´re not friends. You´ll never be friends. You´ll be in love ´til it kills you both. You´ll fight, and you´ll shag, and you´ll hate each other ´til it makes you quiver, but you´ll never be friends. Love isn´t brains, children, it´s blood. Blood screaming inside you to work its will. I may be love´s bitch, but at least I´m man enough to admit it." אין מה להוסיף, ספייק תמיד אומר את האמת, גם אם לא כל כך נעים לשמוע אותה. בפרקים אחורה רואים כמה הוא הסתדר עם ג´ויס. איזה שיחות חמודות יש להם!
ההמשכיות של הסדרה פשוט גאונית. הקטע עם שד הכאוס ודרוסילה לא נשכח, וג´וס הראה לנו בדיוק מה קרה שם ב-"FFL"! אפילו היו לו קרניים כמו שספייק אמר... ואיך שג´וס עובד עלינו כל פעם מחדש עם הקטע שקורדי נפצעה ואז רואים הלוויה, ופתאום ווילו אומרת לבאפי שקורדי תהייה בסדר... הפרק מראה איך שמצבים יכולים להשתנות כל כך מהר. ספייק מגיע פתאטי לסאנידייל אחרי שדרו זרקה אותו, ולעומתו הסקוביס מאושרים עם מערכות היחסים שלהם: באפי ואנג´ל ידידים, אוז נותן מתנה לווילו, קורדי שמה תמונות של זאנדר בלוקר וארבעתם קובעים דאבל דייט. בסופו קורדי פצועה קשה ומסוכסכת עם זאנדר, גם ווילו ואוז מסוכסכים ובאפי החליטה שהיא ואנג´ל צריכים להפרד. וספייק? הוא מאושר, והולך להחזיר את דרו בחזרה (אפילו שהוא לא יצליח...) אה, ועוד מישהו חושב שבאפי, אנג´ל וספייק הם צוות חמוד? (ראו תמונה
) ולסיום, ציטוט נחמד: Willow: Drusilla broke up with him. Xander: Gee, and we had all hoped those crazy kids would make it work.

buffstar

New member
אכן צוות לעניין../images/Emo11.gif

Baby like his supper? Baby like his supper?
אין אין על ספייקי איזה חמוד...(אפילו שאני בטוחה שהוא יעלב מההגדה הזו...) ובכלל הקטע שהוא מדבר עםם ג´ויס ומבקש מרשמלו, ענק! פשוט אין מילים... והסצינה עם ההלוייה בסוף, ממש אהבתי, גאוני...

יאם!

אני אוהבת את הפרק הזה! זה אחד מאלה שזכרתי מהעונה הזאת הכי טוב, משום מה.. ווילו וזאנדר, וספייק מנסה להחזיר את דרוסילה :) Spike: I used to bring her rats. With the morning paper. Buffy: Great. More moping. That´s gonna get her back. Spike: The spell´s gonna get her back. Angel: Lot of trouble for somebody who doesn´t even care about you. Spike: Shut your gob! Angel: She really is just kind of fickle ואל.

ד י י ז י

New member
מסכימה! פרק מצוין!

ובאמת ספייק באפי ואנג´ל יכולים להיות צוות מעולה! זה כל כך חבל על קורדי וזאנדר , בדיוק כהמערכת יחסים שלהם התחילה להיות נורמאלית , כל זה קורה.. והקטע עם באפי - דיי לזרוק את אנג´ל! מסכן! כמה פעמים כבר אפשר לעזוב את הבנאדם? אהבתי את הקטעים: Joyce: He´s crazy. He´ll kill us. Spike: Not while I breathe. Well, actually, I don´t breathe. (taunts Angel) Angel: Joyce, listen to me. Joyce: You get out of this house, or I will stake you myself. Spike: You´re a very bad man. Angel: (seething with anger) Joyce, you can´t trust him. Invite me in. Spike makes like he´s going to bite Joyce. Angel: You touch her, and I´ll cut your head off! כשאנג´ל מנסה להכנס , ולהזהיר את ג´וייס ואת Mayor Wilkins: But I guess we´re past that now. This year is too important to let a loose cannon rock the boat. Allan: Should I have Mr. Trick send a... committee to deal with this? Mayor Wilkins: Loose cannon. Rock the boat. Is that a mixed metaphor? Allan: (confused) Uh... Mayor Wilkins: (musing out loud) Boats did have cannons. And a loose one would cause it to rock. Oh, honestly. I don´t know where my mind goes these days. (chuckles) Why don´t you take care of that Spike problem? A committee, like you said. אחחח.. מיור ווילקינס.. כמה התגעגעתי אליו!

~*~gaL

New member
You´re a very bad man

LOL! אין כמו ספייק... אני אוהבת כשהוא צוחק על אנג´ל, מה אפשר לבקש יותר?? Heee! ובאמת חבל על קורדי וזאנדר, הם זוג מצויין. וחבל לי על ווילו ואוז (למרות שהם כן חזרו זה לזו... לא חשוב).

B a n j o

New member
פרק עצוב... ../images/Emo58.gif אנג´ל 3 התחלה

כ"כ עצוב לי כשקורדי נפגעת... מסכנה, כל הזמן היא אוכלת אותה !

למעלה