LOVE SPELL

LOVE SPELL

שלום אני רוצה לנסות כישוף, אני יודעת שכישוף אהבה זה מאגיה שחורה וזה חוזר אלייך פי שלוש או משהו כזה. וזה לכפות על מישהו לאהוב אותך. אני רוצה לדעת מה הסיכונים..למשל אם הבנאדם שאני עושה עליו את הכישוף ונגיד עכשיו הוא אוהב אותי כבר...אז אחרי הכישוף הוא יפסיק ? כאלו.. הכל יתהפך או משהו כזה ?ובכלל מה יכול לקרות לי שאומרים שזה יחזור אלי בעוצמה כפולה...? ובכלל כדאי לי לנסות ? בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר תודה

Zipadidoda

New member
אל תחשבי על זה אפילו :)

מה הסיכונים? בני אדם מתאהבים... קורה בחיים... אבל אני מספק אם את מתאהבת בשביל לכפות את זה על מישהו... את יודעת שזה לא הדדי? על תלכי ישר לכישוף... זה חוזר וזה מסוכן! פתאום את תחשבי איך התאהבתי בכלל באיש כזה מריר בלה בלה בלה... ותעזבי אותו... או שהוא יתאהב בך והכישוף יעבוד. כל החברים שלו יעזבו אותו כי הוא ירצה ליהיות רק איתך בלה בלה בלה את מבינה לאן אני חותר... לא כדאי לך לנסות! רוב הסיכויים שאת לא מאוהבת בכלל וסתם נדלקת על מישהו... גם לי זה קורה... לכולם... ואז פוגשים מישהו אחר ושוכחים את השני פתאום! לא זה לא שווה ניסיון! לא בשבילך ולא בשבילו! אם זה ממש חושב לך... תנסי... אני לא יכול לעצור בעדך אבל את תחיי אם זה! ערב טוב ושיהיה לך בהצלחה

Zipadidoda

זו לא סתם שנדלקתי על מישהו אני אוהבת את המישהו הזה שנה וחצי... והאפשרויות שכתבת לי נראות לי מאוד.. או שהוא ירצה אותי.. או שאני ישכח ממנו ויסתיים הסיפור שנמשך כל כך הרבה זמן.. אני לא חושבת שהסיכונים שהצגת כאלה גדולים.. אני למשל חשבתי על משהו בסגנון : לעולם לא יאהבו אותך ולא עולם לא תאהבי... משהו כזה.. אז נראה לי סביר בכל מקרה תודה אולי אני ינסה ממני :)

nepthys

New member
אני נגד כישוף אהבה

כי אני נגד השפעה על מישהו אחר בעזרת כישוף. ואני גם חושבת שזה פשוט מיותר... עוד לא אמרת לנו, את מכירה את כל הנושא, או שאת עושה את זה כדבר חדש? ואם תנסי לא יקרה אסון, אני לא אפחיד אותך.. מקסימום זה פשוט לא יפעל..

Zipadidoda

New member
טוב אבל

אחרי שתעזבי אותו... מה את חושבת יקרה לו? אחרי הכל לא ביטלת את הכישוף או משהו כזה... למה שהוא יפסיק ליהיות מאוהב בך? (אין לי ניסיון בכישופי אהבה אבל למה שזה לא יהיה ככה) את עושה לו כישוף אהבה.... הורסת לו את החיים... את הדבר היחיד שנשאר לו ואז את עוזבת פשששששש שמעי תעשי מה שבא לך אל תשכחי שלא שוכחים לך כאלה דברים! וחוץ מזה אני מניח שאת דיי חדשה בכישוף ככה שאו שהוא לא יפעל... או ישפיע בצורה קטנה... בלה בלה בלה... כאלה דברים

nepthys

New member
טוב,

לפני שאת עושה כזה דבר את חייבת להבין שמאגיה זה הרבה יותר מהשגת מטרות סתמית. מאגיה זו אמונה שחייבים לגבש. אל תאמיני בחוק השלושה כי קראת את זה, תאמיני בו כי ראית את זה בעינייך. לגבי כישוף כלשהו - אם את מגדירה מטרה ברורה ומתרכזת בה, הכל יצא כמו שצריך. לגבי כדאיות - לדעתי זה פשוט מיותר.

wicca_sphere

New member
מצטער לייצג בו את הצד הרע אבל:

תעשי את הכישוף! הסיכונים אם את יודעת מה את עושה קטנים מאוד ואם את תצליחי ההרגשה שלך תהיה אדירה! השגה של משהו... של מישהו! אבל את חייבת לדעת מה את עושה כי אחרת את ממש תסכני את עצמך, וחבל סתם, תלמדי ושאת יודעת תחזרי לפה ואם את רוצה אני אלמד אותך דבר או שתיים... שלך wicca sphere

למעלה