Love is temporary

מאור456

New member
Love is temporary

היום היה לי מהעבודה איזה יום מיוחד שכלל את כל העובדים בחברה. פגשתי מישהי שלא עובדת איתי בד"כ וגם אין לי שום אינטרקציה איתה במסגרת העבודה היום יומית.
היה לי איתה חיבור מטורף שכמעט ולא קורה לי בכלל, בטח לא עם אנשים שאני מכיר יום. הינו כל היום ביחד, דיברנו מלא, צחקנו מלא.. מהרגע הראשון שהיא אמרה לי שלום עם העיניים הכחולות ובאמצע ירוקות שלה הייתי שלה. היה לי את היום הכי כיף בעולם.
בקיצור לקראת סוף היום בפעם הראשונה קצת נפרדנו, ואח"כ באמת זה היה סוף היום וכנראה כולם מיהרו הביתה ולמרות שחיפשתי אותה בקטנה נגמר היום בלי שבאמת נפרדנו אחד מהשניה.. תכננתי ב"פרידה" הזו של סוף היום להחליף פלאפונים או פייסבוק..
ואז מגיע הרגע בערב בבית שאתה חושב שמצאתי את האחת שהכי כיף לי איתה, מישהי שתתן לי משמעות לחיים ושמחת חיים, מישהי שאני אוכל לאהוב.. משהי שכנראה לא אראה עוד פעם בזמן הקרוב אם בכלל.
ואחריו הדכאון של עד שאני מוצא מישהי כזאת איך נתתי לה ללכת..גם איכותית וגם נראית טוב, וגם שמתי לב שהיא בענין שלי אז למה היא לא עשתה איזשהו צעד... ומה הסיכוי לעזעזאל שיקרה לי עוד חיבור כזה עם משהי בזמן הקרוב?!????
ומגיעות המחשבות של מה שווים החיים בלי אהבה.... נכנסתי דיכאון חולני שאין לי כח לכלום. אני לא מפסיק לחשוב עליה, אני כבר רואה שמחר אני בכלל לא אהיה אפקטיבי בעבודה, בא לי זה להשאר בבית ולבכות. אורח החיים שלי לא קל, אני לא באמת שמח מהשגרה של הלימודים-עבודה. קשה לי. אני קם בבוקר בלי חשק וחוזר בלי חשק. אני כל הזמן חושב איך כל החיים שלי יראו אחרת אם תיהיה לי אהבה. כמה כח זה יתן ואיך כל החרא של היום יום יעלם. ישנה לי לגמרי את החיים. וכשאני מפנים שזה לא יקרה והמוטיבציה יורדת.. מה שווים הלימודים והעבודה והכל בלי אהבה. ואני גם נזכר איזה אנשים זבל יש לי במשרד.. שחוץ משלום בבוקר שום מילה איתם. כל אחד יותר מתנשא מהשני ולא רואה מטר מסביבו. איכס. ולמה היא לא עובדת איתי.........
בקיצור כנראה שלא אראה אותה יותר, שבוע אני אהיה בדיכאון הדבילי הזה עד שהזמן יעביר לי את זה, ואז אני אחזור (יותר נכון כבר מחר) אני אחזור לשגרה המגעילה עם האנשים המגעילים שאני רואה ביום יום..(ואין לי אופציה להחליף כרגע עבודה).
ואני אתנחם בזה שאולי מתישהו בעתיד אפגוש אותה שוב..
שאני יודע שזה לא יקרה בחיים.

איך אני מצטער שיצאתי ליום הזה

איזו המחשה נהדרת

לקונספט שאומר שהכל זה בחירה שלך
היה לך יום נפלא, פגשת מישהי שהיה לך איתה קליק נהדר וביליתם יחד כל היום
ואיכשהו השורה התחתונה שלך היא שאתה מצטער שיצאת ליום הזה.
היא לא אמרה לך איך קוראים לה?
היא הרי עובדת באותו מקום עבודה שלך. מה הבעיה לאתר אותה?
לא ממש בעיה.
אבל אתה כנראה בוחר במודע להיות במקום שבו אתה נמצא.
וזה לא שאם תמצא אותה היא תהיה אהבת חייך (אולי, ואולי לא)
וזה לא שכשיש אהבה בחיים הכל נהיה נפלא (אבל זה באמת נותן כח להתמודד)
אז תבחר - להיות נורא מסכן ואומלל (עושה רושם שאתה כבר מתורגל בלעשות את זה טוב)
או למצות משהו שיש בו פוטנציאל לאושר.

2461

New member

ואחי צא מהדיכאון, אהבה זה לא הכל ורוד

מאור456

New member
הכל זה בחירה

זה שיש לי את המייל, הפלא' והפייסבוק לא אומר שיש לי את האומץ לפנות..
מסכים איתך שאני טוב בלהיות מסכן.
אני קצת מפחד שאם אשלח מייל היא לא תענה או לא תתן.. למרות שאני באמת לא יודע.. תוהה למה היא לא עשתה אף צעד..
אולי מה שקרה לה איתי קורה לה לעיתים קרובות עם גברים וזה לא הרגיש לה מיוחד כמו שלי הרגיש, אולי היא לא באמת הרגישה מיוחד והכל זה רק בדמיון שלי, כי אני רוצה להאמין שככה היא הרגישה כי אז יש לי סיכוי איתה.
אוף.....

אייני

New member
דבר ראשון

למה להחליף רק בסוף היום פלאפון או פייסבוק? מחליפים במהלך השיחה! גג של הגג בסוף השיחה אם אתה ממש ממש מורח את זה. תפסיק לנסות לדחות דברים רק כי אתה ביישן. אתה רואה הזדמנות - קפוץ עליה!

בכל מקרה, אם היה לך כ"כ כיף לדבר איתה וכל היום הייתם ביחד (שזה לא כזה נפוץ בתכלס, אם הייתם ביחד כל היום וצחקתם וזה - נטו אין ספק ששניכם מעוניינים אחד בשנייה לדעתי), והיא עובדת בעבודה שלך, ואתה יודע את השם שלה סביר להניח, ואולי אפילו עוד פרטים שעלו במהלך השיחה כמו איזו מחלקה היא, מה היא בדיוק עושה, וכד'. מה אתה צריך יותר מזה? לך ותחפש אותה! במקום זה אתה אשכרה יושב לך פה ובוכה? מה הקטע?

כמו שזה נראה - היום קיבלת הזדמנויות מטורפות אחת אחרי השנייה. פגשת בחורה מדהימה, היה לך זמן לאורך כל השיחה לבקש מספר טלפון, היה לך זמן לאורך כל היום לבקש מספר טלפון, עכשיו אתה יכול לנסות לחפש אותה בעבודה שלך ולהשיג את מספר הטלפון שלה.

ומה אתה עושה? דוחה את כל ההזדמנויות, יושב ובוכה על מר גורלך.
זה מזכיר לי את בדיחת הקרש ההיא על הפרסי שהתפלל לאלוהים יומם וליל שאלוהים יסייע לו לזכות בלוטו. אחרי כמה שנים של תפילות הגיעו לאלוהים קבוצת מלאכים ושאלו אותו "תשמע, אנחנו כבר מרחמים עליו, אולי תתן לו לזכות לפחות פעם אחת?" ואלוהים ענה "ממזמן הייתי נותן לו לזכות, אם רק הקמצן הזה היה שולח לפחות פעם אחת לוטו!"

אז קדימה - שלח את הלוטו שלך. לך ותפוס את ההזדמנות שקפצה מול הפרצוף שלך במקום לבכות כל היום. זה חשוב שלפחות תנסה, יודע למה? כי אם תנסה זה יגיד לך בינך לבין עצמך שהצלחת לשנות את החשיבה שלך, ואז זה אומר שכן הרווחת משהו מהיום הזה - למדת לקפוץ על ההזדמנות, ובפעם הבאה לא תפספס. ככה שלא יהיה לך מה להצטער או להרגיש רע.
שוב - בתנאי שלפחות תנסה. אז קדימה!

מאור456

New member
באמצע היום

הייתי נראה נואש, או לחוץ מדי אם היתי מבקש ממנה את הפלא' אפילו שיש לי עוד המון זמן לבקש. תמיד מבקשים בסוף, אפילו שזה היה ברור לי מהשניה הראשונה שהיא אמרה לי שלום שאני רוצה את הפלא' שלה, כשזה מגיע בסוף כדרך אגב, זה נראה קצת פחוץ נואש או לחוץ.. לא יודע איך לקרוא לזה..
כרגע החלטתי שבפעם הבאה שתיהיה איזו פעילות מפגרת מהעבודה ואני מקוה שיהיה משהו בקרוב, אני אשלח לה מייל אם היא באה ומשם העניינים יתפתחו..
בינתיים אני אחכה.. ואני שונא לחכות.

אייני

New member
בדיוק להיפך.

כשאתה רץ ומחפש אותה בסוף היום כדי למצוא אותה זה נראה נואש בהרבה מאשר לעשות לה בסוף השיחה "אז תגידי, אפשר את המספר שלך?". אפילו באמצע השיחה זה נשמע זורם בהרבה מאשר בחיפוש של סוף היום כשהיא כבר מתה ללכת הבייתה ולא באמת יש לה כוח למשהו. (תחשוב בעצמך לשם שינוי - מתי מבקשים מאישה את הטלפון שלה? אחרי שאתה מצליח להלהיב אותה ולגרום לה להתעניין! לא בסוף יום כשהיא כבר עייפה והבקשה שלך פשוט מעכבת אותה בדרך הבייתה ואין לה באמת כוח לכלום).

ורגע אחד - יש לך פאקינג את המייל שלה? אז מה בדיוק הבעיה שלך?! יש לך אמצעי קשר! שלח לה מייל של "היה לי ממש כיף איתך, ולצערי לא יצא לי להשיג את מספר הטלפון שלך, תוכלי לשלוח לי אותו?" (כמובן, כתוב את זה במילים שלך וכתוב את זה בצורה יותר טובה, לא כמו שכתבתי). או שאתה אשכרה חושב שזה נואש יותר מלשלוח לה מייל אחרי כמה חודשים שהיא כבר לא תזכור אפילו איך אתה נראה או מה השם שלך? או, סיכוי סביר לא פחות - שכבר יהיה לה מישהו? לשלוח לה מייל אחרי תקופה ארוכה נראה כ"כ נואש, ביישני ופדחני....

בכל מקרה, שיהיה לך לבריאות. כמו שזה נראה - אתה *מאוד* אוהב לחכות. לחכות ולצפות בהזדמנויות שלך עוברות על פניך. וכמובן - לקוות לנס.
אבל אני לא אדם רע או אכזר. אז אני אקווה בשבילך שגם אתה וגם היא תישארו בעבודה הזאת (כי לפי הגיל שלכם יש סיכוי שלא מדובר בעבודה לטווח כזה ארוך), שגם תהיה פעילות מהעבודה בזמן הקרוב, שגם אתה תוכל ללכת (ולא תגיד "הסיכוי שאראה אותה קלוש, בטח סתם ארגיש שוב רע אחרי זה" ולא תלך), שגם היא תוכל ללכת, שהיא בכלל תזכור אותך, שלא יהיה לה חבר או מישהו אחר, והכי חשוב - שהיא לא תחשוב שאתה סתם טמבל ביישן ופדחן שמרוב מבוכה אשכרה לא דיבר איתה כמה חודשים עד הפעילות הבאה שבה הוא מנסה את מזלו שוב (כי בוא אני אגלה לך משהו - ביישנות ברמה כזאת לא מושכת אף אחד או אחת).

בהצלחה!

מאור456

New member
לא מסכים

אם הייתי מבקש עוד באמצע/תחילת היום אני חושב שהייתי יוצר רושם של אחד שכבר מודאג לגבי מחר, לא חי את הרגע.. לחוץ. אני חושב שנסחפת עם הקטע של העייפות בסוף היום, להחליף מספרים זה בדיוק 2 שניות וזה לא היה מעכב אותה בדרך הביתה, וזה גם באמת היה קורה אם לא הפוסטמות שנדחפו אלינו בסוף והרסו הכל.

היה לי יום מיוחד שלא זכור לי מתי הרגשתי ככה פעם אחרונה. עברו 3 ימים ואני עדין חושב עליה. אני יודע שאני רוצה לעשות צעד אבל אני מפחד מתשובה שלילית. בתיאוריה זה נורא יפה מה שאתה כותב שאם אני מעוניין בה אז במקום לזיין פה את השכל הייתי צריך כבר לשלוח לה מייל, במציאות זה יותר מורכב..

אייני

New member
"חי את הרגע"? ברצינות?XD

אני באמת מקווה שמתישהו התאוריות והמגדלים הפורחים באוויר שאתה בונה היו שימושיים בשבילך....
(ואתה רציני או שבכלל לא הבנת מה כתבתי? לא דיברתי על הזמן או על העיכוב שברור שלא ממש קיימים כשמבקשים מספר טלפון. דיברתי על *מצב הרוח*. כשאתה בסוף היום ואתה מת להגיע הבייתה, לא משנה מה יגידו לך, אפילו עיכוב של מילישנייה אין לך כוח. סביר להניח שהכי נחמד שהיית מקבל באותו רגע זה שהיא הייתה עונה לך "שלח לי מייל!" והולכת בכל זאת. אתה לעומת זאת פוצח בניתוחי "איך היה נראה מה שהייתי עושה אם הייתי עושה ככה וככה או אם הייתי עושה ככה וככה, ואולי הייתי צריך לעשות ככה וככה". בשביל מה?? גרמת לה לצחוק והיא נהנתה מהשיחה? קדימה זרום במקום להתפלסף על החיים, היקום, וכל השאר. התשובה היא 42, לא צריך מעבר לזה! ו*זה* אגב מה ש*באמת* היה גורם לך להיראות אחד שחי את הרגע. זורם ומבקש את מספר הטלפון. להגיע בסוף היום או שטויות כאלה זה אחד שמתחרט, שלא ביקש, או שתכנן מראש כי הוא לא היה מסוגל מקודם).

ולא, אני לא רואה כאן שום דבר מורכב. לי זה נראה דווקא נורא פשוט - אני רואה כאן מישהו שמפחד פחד מוות מלנסות להתחיל עם מישהי ולכן ממציא לעצמו סיפורים שלפיהם לשלוח לה מייל אחרי כמה שבועות שבהם היא כבר סביר להניח תשכח את השם שלו ואת המראה שלו - זה יותר "מוצלח" מאשר לשלוח לה מייל כבר אחרי זה. זה הכל.
ספר לי אח"כ אם התאוריות שלך עבדוXD

Megie

New member
היי מאור

זה נכון שאהבה מרימה אותנו, אבל היא מגיעה בזמן שלה.. אל תתן לעצמך להרגיש ככה.
אז אם לא הצליח איתה-אולי יצליח איתה, יהיו הזדמנויות אחרות.. מספיק שהרגשת את העוצמה של זה, גם לרגע- כדי לחייך ולדעת שההרגשה הזאת יכול להיות חלק ממך.. רק תתן לה את הזמן והיא תגיע.

את כל עולמך תלית ביום מהעבודה?

קודם כל, מה הבעיה לאתר אותה?

שם יש לך אם הייתם צמודים כל היום לא?

אז למה לא לחפש בפייסבוק ולהתחיל שוב מחדש? לא חושבת שגם אם נפרדתם בלי לומר שלום, זה הסוף, אין סיבה שיהיה, פשוט צריך להתאמץ קצת..

וגם אם היא לא תהיה האחת.... אז ..? כמובן שיהיו לך עוד בחורות איתן תרגיש חיבור, אפילו ההיפך, שנה את הגישה, החיים מראים לך איך במקומות לא צפויים

או לא מתוכננים אתה יכול לפגוש אנשים מקסימים !!

קיצר, אל תהיה מהמוותרים, נתנו לך הצצה למשהו טוב, תתאמץ עבורו ! נסה ... מקסימום לא יצא אז לא, אבל מזה תקח שיש אינסוף הזדמנויות בחיים...

למעלה