Love Is In The Air

Love Is In The Air ../images/Emo14.gif

בינתיים כל עוד הפורום לא מוצף באלפי משתמשים (
) עלתה בי השאלה
המתח המיני בין סם לג'ק בסדרה מרקיע שחקים...בין איזה דמויות הייתם רוצים לראות רומן ? תרגישו חופשי להתפרע (ולא לשכוח את ד"ר פרייז'ר המסכנה שנעולה כל היום במרפאה...)

המפף ../images/Emo163.gif

אני מניח שבמע' היחסים הזו טיאלק ילבש את המכנסיים בבית
אני לא יכול לראות איך שניהם יסתדרו, ג'ונס עם כל הנחמדות והנימוסים וטיאלק עם כל ה...דברים אחרים

digidestined

New member
ת'ור ../images/Emo153.gif וג'ק! ../images/Emo163.gif

רק חבל שהם לא יכולים...
וכמובן הזוג המתבקש, דניאל וג'ק! תודו, הם יכולים להיות זוג יפיפה ביחד וג'נט וסאם(הן כבר מגדלות *כמעט ביחד* ילדה אז...) או שששששששששש... ג'ק וסנטור קינזי!!! סך הכל,אתם יודעים מה אומרים "Love and hate, two sides of the same coin"

ברנש505

New member
סליחה! אם כבר אז ת'ור וסאם!

לא ראית את הניצוץ בעיניו של ת'ור כשהם התחבקו פעם?? זה ברור שיש ביניהם משיכה מינית הרבה יותר חזקה מאשר בין סאם ואוניל!!

Esmena

New member
ליז פרייזר?../images/Emo2.gif

(נעולה במרפאה?מעניין.בצורה דומה למייגן מירמיהו?)

סמייילי

New member
אם כבר אז כבר..

שנים הם משרטים באותו בסיס.. יום אחרי יום.. משימה אחרי משימה.. הגיע הזמן שיהדקו את הלולאה.. אז פרייז'ר והמונד.. תעשו משהו בנידון.. הרופאה ופדחת הבדולח.. לא נראה לכם? או שסתם בא לכם להעלות משהו פראי כמו..מממ..מייבורן וקסנדרה..איייקקק...... -עדי

רומן

הסדרה היא מד"ב ולא מתאים לפתח רומן לכן צריך לשלול את האפשרות מה השחקנים עושים לאחר טוב.....זה לא צריך לעניין אותנו

האם בגלל

שהסדרה היא מד"ב אין לגיבורים הל שחי אהבה ? עד כמה זכור לי בסטארטרק היו כמה וכמה מערכות יחסים

אני הייתי חושב

שדניאל וסאם היו מזה מתאימים כי שניהם מצויים באותו תחום חקר וכל זה אבל הם מזה מתוקים ביחד וכמובן דניאל הוא סקסי

למעלה