Love Boat Captain הקליפ...

Jezebel Woman

New member
Love Boat Captain הקליפ...

ניתן לצפיה באתר: http://launch.yahoo.com/musicvideos/ זה מאותו סט של הופעה בצ´ופ סואי בסיאטל. כמו i am mine ונראה לי גם save you... Cause to the universe i dont mean a thing and there´s just one word i still belive in that´s love love love

ידעתי, ראיתי, אהבתי, כרגיל

מה שאני באמת אוהבת בקליפים שלהם זה שבדרך כלל הם באמת מנגנים את זה שם ומצד שני הם לא ממש משקיעים בקליפ ככקליפ (אם האבולוציה או ג´רמי יפרחו מזכרוננו..) מאד פרל ג´אמי מצדם..

Jezebel Woman

New member
לא הבנתי...

מה זאת אומרת "מנגנים את זה שם"? את מתכוונת שזה מגניב שהם לא עושים שטויות או משקיעים ופשוט מנגנים נטו וזהו? תגידו מישהו ראה את הקליפים האלו ב-mtv או משהו כזה? הם מנוגנים? (אני פשוט לא רואה TV בכלל).. אם כן, זה לא נראה מוזר אחרי ג´ניפר לופז או להקות בנים כאלה...שיש קליפ פתאום שאין בו כלום חוץ מכמה בחורים זקנים רציניים שמופיעים? בטח יש אפקט קונטראסט היסטרי. בטח אנשים מדברים על זה שזה קליפ יוצר דופן. תחשבו על זה...פתאום מישהו בא ושם זין על חוקי המשחק. כאלו- לא אנחנו לא נשים כוסיות רוקדות בבריכה ולא נשתמש בגרפיקה ממוחשבת ולא נשים תסרוקות מטורפות ולא נמשוך שום תשומת לב חוץ מלשיר עצמו. מה אתם חושבים? יש לי נקודה כאן?

כן

בהחלט יש לך נקודה כאן, וזה מה שהיה עם i am mine לפחות אצלי, כששמו אותו בVH1 אחרי איזה מישהו עם הרבה שיער מחומצן פוזה ובגדי עור.. אבל רוב הפעמים ראיתי אותו בM2 ששם זה היה טיפה פחות יוצא דופן. וכן זה מה שהתכוונתי, שהם פשוט מנגנים נטו. וגם התכוונתי שהם באמת מנגנים ולא סתם עושים תנועות שפתיים. ברוב המקרים. את love boat capitan ואת save you לא ראיתי בטלויזיה עדיין לצערי. ואני די עוקבת, לא יודעת למה האמת, מה שיש בטלויזיה הפסיק לעניין אותי מזמן.. אבל זה פשוט כבר הרגל אצלי לעקוב בערוצי המוסיקה כנראה..
ודרך אגב!!! אני ג´ף אמנט!!! כן כן! רוצים הסבר? לא?
בכל זאת: אלון היקר שלנו, papito, שלח לי כובע ג´ף אמנט שנורא רציתי כבר הרבה זמן, ועכשיו אני מתערבת איתכם שאם תתנו לי בס - אני אדע לנגן מה שתרצו! (טוב אז רק את ג´רמי, תודות לענת, אבל מותר לי לחלום לא?) תודה לאלון!!!! תודה!!! תודה!!!! תודהההה!!!! שלכם, ג´ף

שידרו את I Am Mine לא מעט ב-MTV2,

וגם ב-VH1 אוהבים לשים אותו בתוכנית של "אז ועכשיו" כשהם שמים לפניו משהו מ-Ten. הם באמת נראים זקנים, דרך אגב... אבל לא זו הנקודה... אני לא חושבת שאנשים תופסים את הקליפ של פרל ג´אם כמשהו שמורד או שם זין. זה פשוט שיר בוגר ומאופק של להקה בוגרת ומאופקת אז גם הקליפ כזה. למה להשוות לג´ניפר לופז? בוא נשווה לדברים שבכל זאת קצת קשורים. לאודיוסלייב, לדוגמה, היה חשוב הרעש והאנרגיות ב"קוצ´יס" אז הם שמו זיקוקים. הכל חלק מהמשחק (אבל לא במובן הרע של המלה): מעצבים את הקליפ ככה שהוא יגיד משהו על הלהקה. אודיוסלייב רצו להגיד "אנחנו פה ואנחנו רוק-סטארים מגניבים ובועטים". פרל ג´אם רצו להגיד "אנחנו לא בוש ולא ניקלבק, אנחנו אריק קלפטון". בכלל, את יודעת שבשבילי קליפים = טוב.
אני אוהבת וידאו קליפים בכלל וקליפים של גראנג´ בפרט, ולמרות ההשלכות הרעות הידועות של תרבות הקליפים על עולם המוסיקה, אני רואה אותם כחלק אינטגרלי מחוויית הגראנג´ שלי.

למעלה