Love Actually

AvitalRickman

New member
Love Actually

לא יודעת אם כבר הזכירו...אבל... תאריך ששווה לזכור: 7.11.03 בתאריך הזה יוצא הסרט של אלן (ויו גרנט, קולין פירת', אמה תומפסון והמתחרה הסקסי של אלן מ"ראש בראש"..גררר)- Love Actually. ד"א...מישהי שמה לב ל"מסמר" (Mesmer) ששידרו לפני כמה ימים בסינמה 1? יש לי אומנם את הדיוידי...אבל בסינמה 1 יש גם הזדמנות להבין את הסרט (!)

מלאכית16

New member
*מזילה ריר בכמויות*../images/Emo110.gif

יווווווווו
אני מתתתתה לראות את הסרט הזהההההההה.... (את יכולה לשים את התמונה השאווה של כל החשנים בסרט שיש לך
אני חושבת שאיבדתי אותה...
) את חושבת שהוא יגיע לאקרנים בתאריך שהוא ייצא בחו"ל, ואם הוא ישודר יותר מבבית קולנוע אחד
אני ממש התאכזבתי שזה מה שקרה עם ראש בראש...
אני חיפשתי בכל העולם מקום שמקרין את הסרט...בסוף, לקחתי עם בת דודה שלי וחברות שלי ושלה את הסרט בדי וי די...*מבט חולמני* *מכינה טבלת ייאוש*

AvitalRickman

New member
אין לי נושא ../images/Emo3.gif

את רצינית? את לא יודעת כמה חורשים על ראש בראש בתבל דיגיטל. כבר יצא לי מכל החורים (בעצם לא..) ראש בראש לא היה הצלחה מסחררת, לא בישראל ולא בחו"ל. עם Love Actually הסיפור הוא שונה (תרתי משמע), כי יש הרבה שחקנים מעולים (אנשים ילכו לראות את הסרט רק בגלל יו גרנט), התקציב של הסרט מאוד גבוה, הבמאי ידוע- זה שעשה את ארבע חתונות ולוויה אחת (לא שראיתי אותו
).. וזה גם עניין של זמן- הסרט, שהוא קומדיה רומנטית (הקומדיות הרומנטיות האלה מכניסות הרבה), יוצא בחג המולד- אז לדעתי כבר מובטחת לו הצלחה גבוהה. אצלנו הוא בטח יוקרן חודש אחרי. אני חושבת שאין סיבה לדאגה

מלאכית16

New member
*נרגעת*../images/Emo110.gif

יופי... תמיד יש סמוך על יו גרנט שיגרום להגעה מהירה של הסרט אלי... אמא שלי חולה על יו גרנט, ואני ברוב טיפשותי סיפרתי לה שעוד מעט יוצא סרט בכיכובו של יו האהוב שלה...ואלן המושלם... אז היא רוצה שנלך לראות ביחד..

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאלן שיחק בעוד סרט עם יו

גרנט ולפי מה שהבנתי הוא לא בדיוק הצליח כל כך אז לדעתי עדיף שלא לפתח ציפיות....

מלאכית16

New member
בעוד שני סרטים../images/Emo110.gif

"בגידות מאחורי הקלעים" ו"על תובנה ורגישות".. "בגידות מאחורי הקלעים" ממש מעפן...וגם ממש כחול... אבל "על התבונה ורגישות" הוא סרט מקסיםםם

מלאכית16

New member
תבונה* (בשני המיקרים)../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

זה הדיבור על אלן שגורם לשגיעוט
|מזיל ריר|

AvitalRickman

New member
התייחסת רק לעובדה

שיו גרנט בסרט..אבל יש עוד שחקנים. פשוט לדעתי, השחקן הכי מצליח (וזה לא אומר שהוא הכי טוב) מכולם שם, let's face it זה הוא (היו! חחחח כמה מבטאים יו באנגלית.....עזבו
) ד"א, הילה.. אני משוגעת על הסרט "בגידות מאחורי הקלעים" ! זה הסרט שגרם לי לחבב את יו גרנט. הוא ענק שם! ואני רוצה להבין...זה שהסרט כחול זה רע?

מלאכית16

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

לא, העובדה שהסרט כחול זה בכלל לא רע. אבל הציקה לי העובדה שהוא שוכב עם מישהי שפי הבדלי הגילאים יכלה להיות אני. אבל זו לא הייתה אני. טוב, אני פשוט אשתוק עכשיו.
למרות שהוא הבחלט חתיך לא נורמלי שם. וגם היה שם אחד שהזכיר לי את פרסי..(פרסיבל...*נקרעת מצחוק*
)

Minerva

New member
יא, זה עוד מלא זמן.../images/Emo12.gif

אלוהים יודע איפה אהיה אז.
אודה לך אם תוכלי להודיע על סרטים לפני שמשדרים אותם.

שניש

New member
אתם חושבים שיהיה אותו בשוהם?../images/Emo56.gif

אם לא- שייזהרו לנפשם|!! אם כן- הילה, אני כבר עכשיו קונה כרטיסים!!!!!

למעלה