חחח איך זה קרהה?
N November R a i n New member 25/7/07 #65 סיפור ארוך....../images/Emo11.gif התחלתי לנגן על הבאס, ואז הבנתי שזה קצת משעמם כאילו,לשבת כל היום עם הבאס, ואז ראיתי את פראנקי סטראדלין שלי בפינת החנות.. והתאהבתי. -end-
סיפור ארוך....../images/Emo11.gif התחלתי לנגן על הבאס, ואז הבנתי שזה קצת משעמם כאילו,לשבת כל היום עם הבאס, ואז ראיתי את פראנקי סטראדלין שלי בפינת החנות.. והתאהבתי. -end-
P PerfectSP New member 25/7/07 #18 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif מצטערת...אהבתי ת'תמונה...
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif מצטערת...אהבתי ת'תמונה...
L Lies for the Liars New member 25/7/07 #73 הוא עושה כמו ברט!../images/Emo2.gif../images/Emo176.gif >>
F FallOutGirl New member 25/7/07 #74 ../images/Emo80.gif אז מה.. הרבה עושים ככה חחח נוו גם ויל עשה ככה ~,~ אוך.. חבל שלא הייתי בעמידה למטה אומשהו ><"
../images/Emo80.gif אז מה.. הרבה עושים ככה חחח נוו גם ויל עשה ככה ~,~ אוך.. חבל שלא הייתי בעמידה למטה אומשהו ><"
L Lies for the Liars New member 25/7/07 #75 ../images/Emo7.gif../images/Emo176.gif את ראית את איידן;;;;; אמא שלי אמרה לי שיכול להיות שאבא שלי ייקח אותי לטייסט אופ כאוס כשזה יהיה, מתי יש בארה"ב את יודעת? |זה לא שהרבה עושים את זה, זה שכולם מחקים את ברט |
../images/Emo7.gif../images/Emo176.gif את ראית את איידן;;;;; אמא שלי אמרה לי שיכול להיות שאבא שלי ייקח אותי לטייסט אופ כאוס כשזה יהיה, מתי יש בארה"ב את יודעת? |זה לא שהרבה עושים את זה, זה שכולם מחקים את ברט |