Lost

בלי אני

New member
Lost

נמשכת, פונה בפניה והדיונות קוראות לי אם יכולתי לרחף עליהן מכוניות משוטטות הלוך ושוב בכולן גברים בודדים בוחנים מחפשים נזהרים לא להתקרב זה לזה. חוזרת לחניה, נועלת את הרכב עם התיק הליפסטיק משקפי השמש והמעיל. הרוח פורעת אותי אניצים חסרי שם מתערבלים בי מסתחררים הולכת אל החוף בדחף עצום, מחפשת אבל לא יודעת מה חתולים נלחמים על הגג, אחד מהם עף למטה גם הוא כמוני מתנפנף בעוצמה בלי מטרה מורידה את הנעלים שוקעת בחול הרך כל כך רוצה אבל לא יודעת מה משתחררת מכליאת החזיה מורידה את התחתונים זורקת אותם לחול בלי מחשבה משילה מעצמי עוד שכבת ידיעה הולכת נודדת בין שמיים מים חול וים לאורך קו החוף פסיעה ועוד פסיעה, ועוד פסיעה על מחצלת גדולה שוכב זוג הוא בטן היא גב הוא קורא היא שלווה שלום הוא אומר, ואני לא עונה רק נשכבת לידה היא מתבוננת בפני מתחת לשיער שנפרע עיניי עצומות, אבל דמעות זולגות ממני כשביד עדינה את השיער היא מסיטה הוא עובר לשכב מאחורי משלים מאחור אותה קפסולה בטוחה. רעש הים באזני ריח המלח קרם השיזוף ונשימתה גופו צמוד אלי מאחור ידו משחקת בשערי עיניו בגופי חשופה אחרי שהרוח הפשילה את חצאיתי הולכת לאיבוד וחוזרת הביתה בו זמנית כשהיא מנשקת ברכות את עיני העצומות, את פני, את שפתי קחו אותי אני אומרת סהרורית בואי הוא אומר, קודם כל נקנה לך תחתונים.

למעלה