Lost In Space - משחק שפיתחתי

ablix

New member
Lost In Space - משחק שפיתחתי

שלום חברים.
המשחק נמצא בקטגוריית Puzzle והוא חינמי.
במשחק יש לוח. (כרגע יש שלבים רק של 5X5)
על הלוח יש את השחקן שהוא מין חייזר רובוטי, ומטאורים.
באמצע הלוח יש כדור אדום זוהר והמטרה היא שהשחקן יגיע לאמצע, לכדור.
אפשר להזיז גם את השחקן וגם את המטאורים אבל אפשר להזיז כל דמות רק בכיוון שבו יש דמות אחרת באותה שורה או עמודה.
כדי להזיז דמות גוררים אותה בכיוון של דמות אחרת ועוזבים. כמו כן אפשרת לשנות בהגדרות לכך שתלחצו על דמות ואז יופיעו חצים של הכיוונים אליה היא יכולה לזוז. לאחר מכן תלחצו על החץ כדי שהיא תזוז לכיוון זה.
החוקים הם כמו במשחק ישן שנקרא Lunar Lockout.
אשמח אם תורידו, תשחקו, ותגידו לי מה אתם חושבים :)

קישור לחנות:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ABLIX.LostInSpace

makiko

New member
הורדתי. תגובות:

משחק נחמד, אבל:
1. אם לא היית רושם את ההוראות, אין מצב שהייתי יודע איך לשחק את זה.
2. כדאי, לפחות בשלבים הראשונים, להסביר צעד-אחר-צעד מה המטרה, מהן אפשרויות התזוזה של כל מטאור / חייזר.
3. כמו כן לציין (לפחות בשלבים הראשונים) ע"י חצים קטנים את אפשרויות התזוזה.
4. זה מעצבן לשמוע את ה 'ביפ' הזה בכל נגיעה על המסך (למרות שניתן לבטל אותו). נסה לשים מוזיקה נעימה ברקע, ולעדן את הצפצוף הזה.
5. צריך מאגר של רמזים. נתקעתי (אולי בשלב 8 / 9) ולאחר מספר נסיונות - פשוט הרמתי ידיים.
6. צריך לשפר את הגרפיקה (למרות שניסית לשים דברים פשוטים ברזולוציה נמוכה)

אגב, סתם מסקרנות (אתה גם יכול לענות בפרטי): מהי המטרה / הרווח שלך? האם ע"י פרסומות וזהו? (או שיש עוד דברים שפספסתי?)

תודה

ablix

New member
תודה על ההורדה ועל הביקורת

תודה על הביקורת, זה מאוד עוזר לשפר את המשחק :)
יש בתוך המשחק מדריך אבל אולי כדאי לשפר אותו..
חשבתי על לשנות את הצליל של ההקשה על המסך כי הוא לא הכי נעים.
כנראה אנחנו נוסיף רמזים עד תחילת שבוע הבא.
בקשר לגרפיקה.. היא מספקת אותנו ואני חושב שזה יצא לא רע. ברור שיש משחקים שנראים יותר טוב אבל עיצוב זה משהו שלפחות כרגע אנחנו לא טובים בו במיוחד ורוב התמונות שהתשמשנו בהן אלה תמונות חינמיות מהאינטרנט.
בקשר לרווח ומטרה:
א.פיתוח משחקים זה אחד הדברים הכי מהנים בשבילי וגם אם אני לא ארוויח מזה שום סכום משמעותי אני לא רואה את עצמי מוותר בשנים הקרובות.
ב.כרגע כן, הרווח(שהוא כלום חח) מגיע רק מפרסומות. אבל כשנוסיף רמזים יכול להיות שיהיה אפשר לקנות רמזים בכסף או שאפשר יהיה לראות פרסמות וידאו כדי לקבל רמזים. (ואולי גם וגם) זה עדיין פתוח..

למעלה