Lost Boys: The Tribe

קרניjack

New member
Lost Boys: The Tribe

מסתבר שהסרט יצא כבר ב29 ביולי בארה"ב (בפעם האחרונה שאני בדקתי זה היה סוף אוגוסט, אבל זה כבר לא משנה
). סרט המשך ל the lost boys - בתירגום לעברית "נשיכות קטנות". תקציר: סרט ההמשך ללהיט הקאלט משנת 1987 מחזיר אותנו למפרץ לונה, קליפורניה ששם הערפדים מהר מאוד נפטרים מכל מי שעומד בדרכם. לעולם האפל הזה מגיע כריס אמרסון ואחותו הקטנה, ניקול. האחים שאיבדו את ההורים שלהם בתאונת דרכים, עוברים לגור עם דודתם ג'יליאן ומתרגלים לאורח החיים החדש. שניקול נופלת קורבן לערפד מקומי, כריס יוצא לאתר ולהשמיד את חבורת הערפדים לפני שהשינוי של אחותו לערפדית ייגמר טריילר: http://www.youtube.com/watch?v=8ZFA4tOntfE מי שרואה- חוות דעת או ביקורת בפורום לא תזיק

קרניjack

New member
לא ראיתי באף מקום שזה יוצא בארץ

מצד שני גם לא ראיתי שלא, אבל אני לא חושבת שייצא...

קרניjack

New member
אז ראיתי את הסרט

ו....ממש לא משהו. כל הקסם של הסרט הישן לא נשאר. זה כאילו ניסו לעשות סרט בקצב של סרט ישן משנות ה80 על בסיס סרט חדש של שנות ה200, ומה שיצא זה סרט דיי מטופש

קרניjack

New member
זה מה שהיה חסר בו

את התמימות המצחיקה של הסרט הראשון...ובגלל זה הוא היה דיי טיפשי למרות שהרעיון הוא אותו רעיון.

ShAhArnavonXD

New member
יש בעיה עם סרטים על ערפדים...

הם בדר"כ ממש עלובים... היו סרטים מעטים על ערפדים שבאמת אהבתי..אבל רק מעטים מתוך תעשייה שלמה.. אני חושבת שדיי קשה ליצור סרט על ערפדים ושיהיה בו משהו מעניין וטוב.. אין כמו לקרוא ספר ולדמיין אותו בראש..ככה זה יותר קסום ויותר סוחף...

junk angel

New member
../images/Emo45.gif צודקת ../images/Emo3.gif

ותכלס- ערפדים באים הכי טוב בספרים D: למרות שיש סדרות אנימה מעולות על ערפדים (כן, יש דבר כזה סדרות אנימה על ערפדים ח-ו-ץ מהלסינג -.-")

בדנתמ

New member
../images/Emo45.gif

זה כל כך נכון, שמרוב כל הבולשיט המסחרי והזול שראיתי, אני לא זוכר את השמות של מעט הסרטים הטובים שראיתי בנושא... הוליווד צריכה ללמוד משהו חשוב מאוד מהיפנים: סרט אימה טוב, הוא לא סרט אקשן דל תקציב שמציג תלמידי תיכון פזיזים ומנוונים שכלית, שמדממים בכאלה כמויות שתוך שתי דקות זה כבר מפסיק לרגש את הצופים... סרט אימה טוב צריך להיות מותחן אפל ומסתורי, שבו מושא האימה מקבל זמן מסך מינימלי, אם בכלל. סרטי ערפדים הם מעט שונים, כי חייבים להראות את הערפד, מה שמראש מגביל את היכולת שלהם לצמרר. אבל הם כן יכולים להיות עשויים כמו מותחן אפלולי ומתוחכם, ובצורה אלגנטית עד כדי צמרמורת מסוימת... לספר יש יתרון גדול מאוד על סרט, שבולט מאוד כשזה נוגע לערפדים: בספר אפשר לתאר את התחושות הפנימיות והמחשבות של הדמויות, בצורה שתגרום לקורא להרגיש אותן בעצמו במידת מה.

למעלה