Lords & Ladies

Red Ribbon

New member
Lords & Ladies

הקדמה ----- שלום רב לכולם. בשעה טובה ומוצלחת, ראיתי לא מכבר את פרק הסיום של העונה השלישית של בנות גילמור. והאמת יש משהו שמפריע לי.
החל מכאן: ספוילרים ! סנל"לים! שומר נפשו ירחק! (עד סוף העונה השלישית)
הבעיה שלי היא יחסיה של הנאווה בנשים, רורי גילמור מטרויה, עם שני הבחורים שמחזרים אחריה - Dean Forester, הידוע בכינויו בבית משפחתו של רד כ- "Dean-da-king", ו- Jess Meriano, הידוע בכינויו היותר קליט - "Ass". על גיבורים ואנטי גיבורים ------------------------ הגיבור (יותר במובן הספרותי ופחות במובן הסופרמני), הוא האחד אותו כולנו אוהבים ועמו כולנו מזדהים. גיבור, ספק מודע למעמדו וספק לאו, בעל תכונות אופי חיוביות, הן מוסריות והן סוציאליות - הוא מנהיג, כריזמטי, בעל אישיות סוחפת, וחפץ מאוד לעזור לאלו המקיפים אותו. למשל, סופרמן של סדרת סרטים. האנטי גיבור, דומה מאוד לגיבור מבחינת תפיסתו המוסרית - באופן כללי, הוא טוב. הוא יודע שנעשה עוול. אך ההבדל הוא שהוא אינו רוצה לזכות במעמד הגיבור. לרוב הוא עומד בצל, פסיבי, ונדחף לבצע את התפקיד אותו אינו רוצה ובכל רגע יהיה מוכן להחליף מעמדו. למשל, סופרמן של סדרת הטלויזיה. דין וג'ס לכאורה מתאימים בדיוק לפרופילים דלעיל - דין הוא ה"גיבור", ה Good Guy, אותו "כל אם יהודיה רוצה כחתן". הוא מתחשב ברורי, נחמד, מתגייס לעזור בתשלום, אומר לה שהוא אוהב אותה, מסדר לה מכונית, the works. ואילו ג'ס הוא ה- "אנטי גיבור", מורד ולא מתבלט, שותק אך חכם, שנון, ועומד על שלו, ובסך הכל שונא את המערכת ואת כל העולם. הבעיה החלה שג'ס הפך להיות מ- "אנטי גיבור" קלאסי לסוג הדמות השלישי בספרות - הנבל. כמו טריסטן בשעתו, מישהו שאתה רק מת שיחטוף, ויפה שעה אחת קודם. מה רע בג'ס? ----------- אמת, אין לי בעיה שהבחורה תתאהב בטיפוס האפל. זה שנלחם במערכת. זה עם הפוטנציאל הלא ממומש, או כל קלישאה פלצנית אחרת. יש לי בעיה עם _חלאות_, וג'ס מתפקד כחלאה במשרה מלאה. הוא סובל משלושה חסרונות עיקריים - הוא שחצן (היבריס!), הוא לא משחק הוגן (אני חושב שקוראים לזה "צ'יטר" בשנות האלפיים) והוא מתנהג לרורי מגעיל. ג'ס מגיע מנקודת פתיחה גרועה - רורי היא כבר חברה של דין, חברה די הרבה זמן. שתי עונות וחצי, בערך. לכן, הוא דוגל בשיטה שבדיעבד מוצלחת (צאו וראו מה התוצאה הסופית), אך מעבירה אותו ל dark side שמעבר לו הוא יקבל ממני רק מבטים צוננים. ג'ס באופן פעיל מכרכר סביב רורי כל הזמן. הוא מזמין את עצמו אליה, מבלה איתה, מפלרטט היתה, ובאופן כללי מחזר אחריה נמרצות, למרות שברור לו שהיא עם דין והוא חותר תחת הקשר שלהם. אבל לג'ס לא אכפת - הוא רוצה אותה, והוא מוכן לעשות הכל. ג'ס "ממשיך" את המכות שלו לכיוונו של דין "בטעות", ושואל אותה "למה את עם דין, כאשר ברור לי שאתם לא מתאימים". מאוחר יותר בעונה קונה את הסל שלה וזוכה איתה בארוחה, כל זאת במיוחד כדי להתחפר עמוק בתוך הקשר המתרופף של דין ורורי. אך לא כאן מסתיים הסיפור. ג'ס מתנהג באופן צבוע לאורך כל הדרך - מתייחס במתק שפתיים לרורי ובגועל לכל השאר, מעמיד פנים כאילו באמת אכפת לו משיין למרות שהיא רק כלי משחק בידיו על מנת לגרום לה לקנא. ולסיום הנושא, תקרית הצמיד כמשל. כשאתה אוהב מישהו, אתה לא רוצה שיהיה לו רע. גם אם הוא עם מישהו אחר. ג'ס לא צריך _להפגין_ שמחה לאיד על כל תיקול של דין ורורי. אם הוא מחבב אותה, היה עליו להחזיר את הצמיד במיידי, ולא לגרום באופן פעיל לחיכוך. חיכוך הגורם, בנוסף להתפוררות הקשר, לעצבותה של רורי. כלומר, ג'ס מנסה לגרום באופן פעיל להיפרדותם של הזוג, וזה דבר ש"גיבור", מכל סוג שהוא, לא אמור לעשות. חטא ראשון - רמאות. שחצנותו של ג'ס הייתה מפלתו. הוא מקניט את דין בכל הזמנות, נהנה מהעובדה שדין לא יכול להחזיר לו כגמולו, בגלל רורי. וכאשר דין נפרד ממנה, הוא נודם כילד טוב (ובכך דין סונט בו). הוא מרגיש מעל דין "החנון", מעל העיירה, מעל הכל. ההתנשאות שלו אל מעל הזוגיות של דין ורורי מביאה אותו להיבריס רציני - וטיפוס שחצן סופו ליפול, כמו בכל טרגדיה יוונית. ולבסוף, ההתנהגות הגועלית שלו לרורי. נדלג על נושא הצמיד, שבו דנתי מקודם. ג'ס לא מספר לרורי על הבעיות שלו (טוב, מזה לא כ"כ אכפת לי. "אנטי גיבור", זוכרים? ג'ס הוא לא ה- sensitive guy), אדרבא - הוא משקר לה. הולך לעבוד. ולא חס ושלום עבור מטרה נעלה, כסף עבור הרעבים בעולם, המלחמה בסרטן, אביו החולה או חתולתו הגוססת. "לא בא לו" ללמוד. ולרורי? מתק שפתיים ו"הכל פסדר". בעעעה. והגראנד פינלה - עזיבתו. ג'ס נושר מהלימודים, לא מוכן לעשות אותם שוב, ובכך מביא על עצמו סילוק מביתו של לוק. ולכן, עוזב את לוק בכפיות-טובה מלכותית (לוק חסך ממנו משפט והרשעה בגרימת נזק, השקעה לא מעטה בשבילו). ג'ס לא מודיע דבר לרורי, ונעלם. בלי להגיד דבר. כאילו אין בינהם כלום. על חוסר רגישות והתנהגות זוועתית אל היפה בנשים מגיע לו eternal torment. יפה מעמידה אותו רורי בנאומה אל מתוך הסערה בפרק האחרון לעונה. לסיכום ------ החל מהמכות בפרק 19 ציפיתי שדין ורורי יתפקחו. יחזרו אחד לשני, כמו ש things are meant to be, בהאפי-אנד טבין ותקילין, כמו בעונה הראשונה. משהו ברמת העוצמה של "Because I love you, you idiot". איזה סיום טוב, שיתן לי להרגיש מרוצה מהידיעה שהזוג המלכותי עבר את המכשול ששמו ג'ס, וכעת הם חזרו להיות ביחד, חזקים יותר. אבל לא. החתונה עם לינדסי (מה?!? חתונה?!? דין חטף מכה חזקה בראש? הם יחד כולה חצי שנה, ועוד הם בני 18!) מפריעה לסיום הטוב. ורורי שוב לבד. למעשה, כל קו העלילה הזה נשמע מצוץ מהאצבע (משהו כמו "השחקן שמגלם את דין לא יכול להיות בעונה הבאה, אז חייבים למצוא תירוץ למה הוא לא יופיע בה"). חבל. כ"כ אהבתי את הזוג הזה. אופטימי נצחי (ולא רק בנושא דין ורורי), רד ריבון. נ.ב. במבט מהיר על הפורום ראיתי פה ושם תומכי-ג'ס. האמנם? נ.ב.ב. לא ראיתי את פרקי העונה הרביעית, אם אתם מתייחסים אליה... תוסיפו סימן.

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gif3

האמת, נכון שג'ס הוא כביכול הילד הרע בכל הסיפור הזה אבל אני עדיין לטובתו. למה? כי הוא מעניין, הוא מושך כי הוא מסתורי. הוא בסה"כ ילד שסבל לא מעט ולא ממש מצליח לחייך אל העולם. נכון שהוא הרבה פעמים לא התייחס לרורי יפה אבל לא הייתי מגזימה ואומרת "נבל". הוא לא מכיר את המושג מערכת יחסים כנראה וכל הכבוד לרורי על הסבלנות... יכול להיות שאני הייתי מעיפה אותו בבעיטה כבר במקומה. שמחתי שהיא לא ויתרה עליו כ"כ מהר. היא ניסתה אני לא יכולה להגיד שלא, הוא לא נתן לה להכנס וחבל כי בסה"כ הם מאד מתאימים ודווקא זה שהם כ"כ שונים אחד מהשני הפך אותם לעוד יותר מתאימים. דין לעומת זאת.... הוא בחור חמוד, מהסוג שמביאים לסבתא הביתה אבל בסופו של דבר, מי רוצה כזה בחור? הוא משעמם, הוא לא אינטיליגנט במיוחד, הוא מתעניין בדברים שלחלוטין לא מעניינים את רורי ולהיפך. אני שמחה שהסיפור איתו נגמר ולא נלעס עוד קצת אחרי שג'ס עזב. זה מיצה את עצמו עד תום. החתונה...? נו טוב, קטע דבילי אני מסכימה אבל יכלו באותה מידה לשלוח אותו ללמוד בנ"י וזהו.. כנראה שרצו לסגור סופית את הסיפור הזה ביניהם. ג'ס בסה"כ מתנהג כמו נער טיפוסי מבית די מפורק. אני בעדו לגמרי

feeler

New member
reflections ../images/Emo58.gif3

המממ.... מביאים הביתה לסבתא? דווקא לא ממש... נסי להיזכר, שבעונה השלישית (או אפילו השניה, מי זוכר בדיוק...) רורי אכן מביאה את דין הביתה לסבתא. והיא, איך לומר,לא בדיוק מרוצה. כי הבעיה עם אמילי היא שנורא קשה לרצות אותה, בעיקר אחרי מה שקרה לה עם לורליי, כאשר היא אמנם לא ניהלה נכון את מערכת היחסים איתה בערך מרגע שהיא נולדה, אבל היא עדיין ביתה היחידה. אסור לשכוח בשום רגע שאמילי, למרות המראה, אוהבת את לורליי, ועקב כך גם את רורי. אז אין ממש בחור להביא הביתה לסבתא כשהסבתא היא אמלי, או פרנסין (אמא של כריס) שבכלל לא ממש קשורהלרורי וראתה אותה בערך פעמיים. בקשר לחתונה
4 דין כן מופיע בעונה הרביעית, בפרק החתנה שלו שמתקיים בעיירה. בגלל שרורי כבר נפרדה מג'ס באותו זמן, יש מקרה בו נוצר ביניהם מין מתח עקב החתונה שלו, שמתגבר עקב זה שהוא מזמין אותה לטקס. היא אומרת שתבוא אבל בסוף מבריזה. הייתה לה ההזדמנות שלה לחזור אליו, בעיקר כי היה מפגש ביניהם לפני החתונה וראו עליו שהוא מבטל את החונה ברגע אם היא רק אומרת משהו. אבל דין הוא לא איש שאפשר לחיות איתו, או להיות איתו במערכתיחסים שעוברת קולג'. הוא איש מצוין שיהיה החבר הראשון שלה, לעומת זאת...

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gif3 +4

תיאורטית הוא כזה. ואמילי קיבלה אותו לגמרי, זה ריצ'רד שהתנהג אליו בצורה מגעילה. הכוונה היא שהוא מסוג הבחורים שכל אמא נורמלית תשמח לקבל בתור חתן מה הקשר לחתונה לא הבנתי אבל ראיתי כבר את כל מה שאת מתארת. זה שדין עוד לא השתחרר מרורי כולנו ידענו, זה שרורי לא שקלה אפילו לחזור אליו רק מראה כמה ג'ס לא היה הסיבה היחידה שהיא נפרדה מדין בכלל... הנה ג'ס הלך והנה דין מוכן לחזור אליה עוד היום והיא מבינה שדין זה כבר חדשות של אתמול, לא מעניין, לא מרגש, לא מלהיב יותר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif3

שלום, קודם כל. אני הדר, ואני תומכת ג'ס. בכל מאודי. ולא, לא בגלל שהוא כוסון. אלא בגלל שג'ס - מבחינתי - היא דמות מרתקת. הרבה יותר מדין הפלקטי או מטריסטן הממזר הקטן. הרבה אנשים הם אנטי-ג'ס. ולמה? כי ג'ס הוא לא מושלם. הוא לא מתאים למסגרת המצומצמת העונה לשם "סטארס הולו", או לעטיפה המהודרת שהיא "בנות גילמור". הוא לא כנה. הוא תחמן, הוא מתחצף, הוא "פרחח", הוא לא חושש להשיג את מה שהוא רוצה. והוא עושה את זה בדרכים לא הכי קונבנציונליות - כי ככה הוא ג'ס. יש לו אמנם המון ניסיון בתחומים אחדים, אבל לא בתחומים אחרים. הוא עושה מה שהוא רוצה, בלי להתחשב בתוצאות. בגלל זה הגענו למקום בו אנו נמצאים היום (בגלל זה ובגלל איימי והספין אוף שרצה ולא יצא). ג'ס רצה להרוויח כסף במקום ללכת לבצפר - עשה. ג'ס רצה לא לשים זין ו"לזכות" ברורי - רצה. מה שהוא לא ידע זה שלכל דבר יש תוצאות. ועם כל הכבוד, הוא לא היה מוכן לבחורה כמו רורי, אחת שדורשת תחזוקה, התנהגות נאותה והתאפקות. הוא גם לא ידע שאם הוא לא יילמד, הוא גם לא יסיים תיכון, והוא יהיה חייב לעזוב את סטארס הולו. הוא גם לא ידע שאבא שלו יחזור לחייו וישנה את הפרספקטיבה שלו, שכבר הייתה על סף שינוי/שבירה. לקראת סוף העונה השלישית, עולמו של ג'ס חרב עליו, וכן, ג'ס היה היחיד שתרם למגדל הלא יציב הזה, שסופו היה להתמוטט. הוא לא מושלם. כמה שהוא חכם, הוא לא יודע מה הוא עושה. יש שיקראו לו "תחמן", "אידיוט", "שטן" או "בן-זונה מניאק, הלוואי שימות". אני קוראת לו אי-שלמות בהתגלמותה. בחור שחושב שזכותו לעשות מה שירצה כי הוא זה שאחראי על חייו, ואז גם מגלה שהוא באמת אחראי לחייו, וכי הוא דפק לעצמו את החיים, ושהוא חייב לעשות משהו כדי לא למצוא את עצמו מוכר כובעי קש ברחוב. ורורי ודין... אהבה ראשונה, אולי. אבל אין להם כלום. אין תשוקה, אין אתגרים, אין התאמה. אבל כל אחד ודעתו. דהיינו, יש גם שיגידו שג'ס לא היה מכשול, אלא גאל אותנו מאסון הטבע ששמו דין פורסטר, ואשר תרם לרורי רבות ברכישת ניסיון לא רק טוב לחיים, אבל שוב, טעם הוא עניין רגיש. העיקר שעוד לא ראיתי עלם חמודות חדש קופץ היישר לזרועותיה של העלמה גילמור, כי החיים הם לא סידרה של ה-WB וגם לרורי מגיעה הפוגה מבני המין השני.

Red Ribbon

New member
NetLess Me

היי הדר. שבוע קשה ונטול אינטרנט עבר. אבל בתקווה, הכל יהיה בסדר. לא תכננתי להתעכב כ"כ הרבה (מצד שני, גם אין לי ממש הרבה זמן פנוי...).
אתם יודעים את התרגולת; אם לא ראיתם את כל העונה השלישית, קישטה
אוקיי. ולעניין. ג'ס דמות מרתקת? אין עוררין. ג'ס הרבה יותר קוסם מכל שאר הדמויות. הוא אאוט-סיידר נצחי, אבל נשאר בעל פוטנציאל עצום. הבעיה שלי היא עם ההתנהגות שלו, ולא הצ'ארם של הדמות. לא מושלם? לא כן? תחמן? מתחצף? פרחח? בהחלט. מפריע לי? ממש לא. באמת. בגלל זה נתתי את הדיסקליימר הקצרצר על גיבורים ואנטי גיבורים. ג'ס, לכאורה, הוא אנטי גיבור קלאסי *בגלל* שהוא תחמן, מתחצף, פרחח, ולא כן. הוא גם לא רגיש, עומד בצד ולא מנהיג. כל אלו תכונות בסיסיות ומאוד לא מפתיעות. אם ג'ס משמיד את פסל השלג כדי שהפסל של בנות גילמור יזכה, הוא מקיים את הסטריאוטיפ שלו. אין לי התנגדות לכך. יש עשרות סרטים בהם ה"גיבור" הוא הגנב, למשל, ולא המנהל העשיר (למשל כי האחד עושה לפעמים מעשים טובי לב, והשני שחצן) . כאשר ג'ס עושה מעשה קונדס לא חוקי כדי להפיח חיים בעירה המשמימה, אנחנו סולחים וצוחקים. ככה זה. אממה, ג'ס לאט לאט מפתח תכונות של נבל. ופה קבור הכלב. ג'ס רצה להרויח כסף במקום ביצפר? מוסכם. חלק מהדמות. הבעיה שלי היא עם השקר והפגיעה שלו ברורי. פגיעה שהובילה לעזיבה שלו. פגיעה שהיא לא מנת חלקו של סוג דמות כלשהו של "גיבור". מצטער, לא קונה - כאשר ג'ס מוכן לבצע מעשים שיפגעו כפועל יוצא בקשר של דין ורורי, אך כתופעת לואי ברורי עצמה - ג'ס מנושל ממעמדו של "אנטי גיבור", ונשאר פרחח דרגה שנייה. אני לא מוכן לקבל התפתלויות סטייל "הוא לא ידע מה התוצאות" - הוא _יודע_ שהדברים שהוא עושה פוגעים ברורי, הוא _יודע_ שהם לא "הוגנים", הוא _יודע_ שאם הוא עוזב בלי לומר דבר הוא מבצע משהו לא נכון. הוא מסכים ל- Deal with the Devil, רק בשביל לזכות ברורי. מסכים, ובכך הופך להיות ממתחרה לגיטימי על ליבה לבחור שנחשב "המפריע". כמו הנשיקה עם טריסטן - פאשלה של רורי, אך גורם מחזק-קשר ומניע עלילה. מהרגע שהוא מוכן לקחת על עצמו את הפגיעה ברורי, הוא כבר לא גיבור. הוא נבל. רורי ודין? ובכן, טעם-טעם-טעם, אבל אני ראיתי את ג'ס כמכשול. שלאחריו יבינו שמה שאינו עוד מובן מאליו הוא היקר ביותר, ויחזרו זה לצידה של זו. אך... בנות גילמור לא האפי-אנדית (מבחינתי, כן?) ולבסוף רורי מוצאת עצמה לבד. בלי גראנד פינלה. ודין? דין מסכן. אוכל רק קש מרורי (הייתי כותב 'מרורים' במקום 'קש', אבל קשה לבטא ככה את כל המשפט), יודע לזוז מרורי כשצריך, ומוצא בחורה שהוא אוהב. ובכל זאת, תוקע בג'ס כמה חיצי שנינות מקיזי-דם. ג'נטלמן לאורך כל הסדרה, החל מהעונה הראשונה. מלך? מלך! לא מגיע לו הסבל הזה :^) נ.ב. איימי? כאילו, איימי שרמן-פלדינו?

feeler

New member
ספוילר עונה שלישית ורביעית

יודע לזוז מרוי כשצריך?!?!?! לא ולא ידידי!! בערב שלפני החתונה שלו, דין משתכר. מובן, אך לגמרי לא חוקי בקונטיקט. הוא וארבעה חברים שלו, אחד מהם נכנס בדיוק לצי והוא במדים והכל, designated driver שעוד לא הורידו לו את הגשר, שותים בירה, לא יודעת כמה, מספיק כדי שכולם חות מהנהג ישתכרו, ונכנסים לדיינר של לוק. דין נפשך על הcounter וכל מה שהוא יכול להוציא מהפה זה rory. אז לוק מעלה אותו למעלה, ומשכיב אותו לישון במיטה שלו (של לוק). לפני שדין נרדם, הוא מדבר רק על כמה היא יפה וחכמה, וזה לא בסדר שהם לא ביחד יותר. כשהוא עוזב אותה, לעומת זאת, הוא לא עד כדי כך דעין במעשיו, ולא נראה כאילו איכפת לו שהוא משפיל אותה מול אנשים שהיא חיה איתם. אפשר לומר שנמאס לו כבר מהכל, שהגיע לה, שהיא בגדה בו רגשית, מה שאתם רוצים, אבל הוא היה צריך לעשות את זה אחרת. וג'ס. ככה הדמות בנויה, וזה לא תמיד מה שטוב לרורי, אבל לא הכל בחיים יוצא כמו שרוצים, וככה גם בבאג.

Red Ribbon

New member
נקודת מפנה (ספוילר עונה 3 ו- 4)

המפף. אני לא יודע בדיוק מה נכנס בדין בעונה הרביעית, דיברתי על כך שכל ההתנהגות שלו, החל מהפרק הראשון ועד הפרק האחרון בעונה השלישית, היא ג'נטלמנית למהדרין. הוא כמעט ולא מועד ולו פעם אחת בלבד. הוא תמיד עושה את המעשה הנכון, ומוציא את עצמו 'גבר' בכל פעם. הוא יוצא עם טריסטן מלך("I'll call you about my taxes"), הוא יוצא עם ג'ס מלך ("I like that A LOT"), הוא יוצא עם רורי מלך ("be friends"), הוא מלך. אגב, תצטרך להסביר לי קצת יותר... "כשהוא עוזב אותה"? מתי הוא עוזב? בפרק בעונה הראשונה בו הוא אומר לה שהוא אוהב אותה? בפרק של הריקוד המתמשך? מדובר בפרק בעונה הרביעית? לא הבנתי מה בדיוק קרה שם... את מי הוא השפיל? הוא היה שיכור? זה היה לפני הקטע עם לוק בדיינר או אחרי?

feeler

New member
אהא! זה תצטרכי! + הסברים וספוילרים

אוקיי... כשאמרתי שהוא עוזב אותה, התכוונתי לפעם שזה סופי, םרק 8 בעונה שלישית, במרתון ריקודים. אמנם, כבר שעה 23, והאולם כמעט ריק, אבל הוא השפיל אותה בדרך שהוא עשה את זה, במקום ציבורי ומול אנשים שאתה יודע שאיזכרו את זה, כי כל החיים שלהם זה לשבת בבית ולשנן דברים לגביה. היא הילדה הקטנה של כל העיירה הזאת. דין היה שיכור במהלך הקטע בדיינר, כי הוא פלט את הדברים על רורי בעת שכרותו, ובגלל שהוא היה שיכור לוק בכלל העלה אותו למעלה.

Red Ribbon

New member
ספוילר עד עונה רביעית

<לקח לי כמה שניות להבין למה בדיוק התכוונת בשורת הנושא... אופס, סורי> להשפיל...? תראה (סתם, סתם. תראי), לזרוק מישהי זה אף פעם לא סטרילי ונעים. הוא יכל לשלוח לה מכתב או משהו, אבל באמת לא מדובר במשהו מגעיל לחלוטין. הוא לא לקח את המגפון של טיילר או משהו. הוא התעצבן, הוא דיבר קצת בקול רם (והעמיד אותה במקום), הוא זרק אותה, והלך משם. להגיד שמדובר בהשפלה אל מול כל העיירה, או איזה מעשה לא יסולח כזה או אחר... אה... I've seen worse. בקיצער, גם כשדין מעוצבן, ובהחלט הוא היה מעוצבן, הוא לא שובר את כל הכלים. ועוד משהו - כשכתבתי "יודע לזוז מתי שצריך" אומר שדין יודע מתי רורי לא רוצה להיות איתו, ונפרד ממנה. העובדה שהוא עדיין חושק בה לא משנה כהוא זה - אם דין משתכר ומלמל משהו על רורי, מדובר במעשה מאוד לא מפתיע. דין עדיין מאוהב ברורי. הוא עדיין רוצה להיות איתה. אבל הוא יודע שזה לא הדדי, ולכן הוא נפרד ממנה בליל המרתון. הוא לא מחזיק בקשר המתפרק. ג'נטלמן, עד הסוף. Heck, גיבור, עד הסוף.

Je Cours

New member
גורם לי לתהות... ../images/Emo58.gif3

למען האמת ראיתי עד הפרק התישעי בעונה השלישית אבל אני לא אדם חזק במיוחד ולכן הפיתוי גדול... דין מתחתן ?? מה ?! זה הסוף הכי... הכי... טיפשי/אדיוטי/חסר דימיון/טיפשי/טיפשי/מטומטם (אמרתי 3 פעמים טיפשי ? הראיה שוב הולכת לה ?). עכשיו, אעתי על דין היא שהוא "בסדר" ותו לא. לא בשר ולא חלב. בינוני. נגיד שדין היה קורא אותם ספרים שרורי הייתה קורא, חצי שנון כמו רורי ופחות כלבלבי (לא שיש משהו רע בכלבלבים ! פשוט שאם אומרים את המשפט "אני אוהב אותך" זה מאבד מהקסם של לומר את זה ברגעי שיא. זה נהיה- משעמם) רורי אולי הייתה נשארת איתו ובכלל לא מתקרבת לג'ס. המשיכה של רורי לג'ס לא הייתה רק בגלל שהוא רע (אם בכלל) אלא בגלל שהוא יותר "מתאים" לה. הוא שנון, חכם, קורא טיפה מיסתורי. הוא לא היה חייב להיות "רע" כדי לרורי תאהב אותו. וזה היה החסרון של דין. הוא פלקט ! הוא סתמי ! חסר צבע ! אפילו משעמם ! סטנדרטי בהחלט ! ואיזו בת רוצה את זה? מי רוצה - פלקט ? אני יודעת שאני לא.

ayaliar

Well-known member
אני מסכימה לגמרי../images/Emo58.gif3 וקצת 4

החתונה של דין לא כזו ברורה בעונה 3... זה נגמר בזה שהוא מודיע לרורי שהוא מתחתן עם איזו בחורה שהוא יוצא איתה בכמה פרקים אחרונים (אולי קצת יותר מכמה לא זוכרת, זה היה די שולי) אני לא חשבתי שהוא באמת יתחתן... חשבתי שיעבירו אותו ללמוד במקום אחר וזהו. אבל בעונה ה-4 יש אכן חתונה. קצת מטופש אבל שוב, שולי. זה לא ממש חשוב לדעתי כי דין כבר לא חשוב מבחינת רורי. זה לא שהראו שהיא סובלת או מתחרטת, פשוט היה לה מוזר ללכת לחתונה. זה דווקא היה פרק נחמד דין לגמרי משעמם. אני לא מגיעה למצב שאני לא אוהבת אותו אפילו כי הוא כאילו... כמעט חסר אופי. דמות מאד שטוחה לפחות ב-2 העונות האחרונות לפני שג'ס הגיע די חיבבתי את דין אבל פתאום לעומת ג'ס הוא נראה כ"כ חיוור ומשעמם

Pink Lavender

New member
3 חתונות...../images/Emo58.gif3-4

שמתן לב שכמעט בכל עונה יש חתונה? בעונה השנייה של סוקי (וכמעט חתונה של לורליי) בעונה השלישית של קרוב\רחוק של משפחתה של ליין קים בעונה הרביעית של דין הם אוהבים חתונות... :)

למעלה