Looptroop - The Struggle Continues

volatile

New member
Looptroop - The Struggle Continues

אוקיי ביקורת חדשה (השמעה מודרכת) על אלבום חדש של Looptroop הרכב שוודי של שתי ראפרים (Promeo ו - Cosmic) וד´יג´י אחד DJ Embee. החברה כבר הוציאו אלבום בכורה מצויין (Modern Day City Symphony) בלייבל העצמאי שלהם David vs. Goliath. האם האלבום הממשיך עומד בציפיות שלי לפחות היו ממנו? את התשובה תדעו מיד. Don´t Hate the Player - השיר הפותח את האלבום כבר דואג להבהיר את אחת הסיבות למה הטרופ נשמעים טוב. על הפקה פרומאו וקוסמיק מבהירים למה לא לשנוא את המשחק שבסופו של דבר מכלכל את כולם. The Struggle Continues - אויש איזה שיר טוב... לא פה שהאלבום גם נושא את השם הזה... שוב הפקה מעולה ושקטה. והפזמון מדבר בשם השיר לחלוטין "Cause All The Trouble We Been through and all the evil that men do, it makes us stronger the struggle continues Common my sisters and brother and sing too" שיר אופטימי ויפה ליריקה מעולה של הטרופ. Looptroopland - שיר שמוקדש לעיר הולדתם בשוודיה. הפקה מעולה לאללה. השיר מדבר על החשדנות והיחס הרע של המשטרה שם. ולפי השיר לא נשמע מקום טוב במיוחד לגור בו... Looking for Love - הנה פנינה. שיר מיוחד לאללה שנפתח בפרומאו עם סטורי טלינג... ההפקה המקסימה ממכרת בזכות בעיקר בזכות הכינור הנחמד שבה... הליריקס עם המסר של האהבה פשוט אופטימים ומקסימים ומזמן לא שמעתי כזה שיר מקורי ומחאתי בדרכו הלא כוחנית! השיר מסיים בשורות הבאות: "Even George Bush Is (Looking For Love), Osama Bin Laden (Looking For Love) Even Sharon (Looking For Love) And Arefat (Looking For Love And Everybody Is (Looking For Love)" Revolutionary Step - פה מגיע לנו שיר פאנקיש לחלוטין. הלופ טרופ לרוב אוהבים לשיר בפזמונים שלהם והם פשוט עושים את זה טוב. ההפקה פה ממוצעת אבל חביבה למדי. ובסה"כ איכותית מאוד. Musical Stampede - קצת הארדקור קצבי לא מזיק הא? זה בדיוק הקטע של השיר הזה! Who Want it - עוד שיר עצבני למדי ההפקה שוב מעולה. Fly Away - Up to the Sky - שיר סטורי טלינג אישי ויפה על צרות החיים של חברי ההרכב. ההפקה מדהימה כרגיל! Bandit Queen - פה החברה מתארים את האישה האידאלית בשבילם. ההפקה חמודה מאוד. Get Ready - שיר בינוני על ראפר ביחס לרף הגבוה שהאלבום הציב עד עכשיו אבל לא רע כשלעצמו. רק שורה אחת ישבה לי בראש טוב ממנו "Music is a misson not compotion". Fruits of Babylon - יא מאן איזה הפקה מדליקה ולאונג´ית. מחאה נגד ממסד. כאן שוב יש פזמון שירה לא רע בכלל! עוד שיר מעולה! Last Song - השיר האחרון באלבום עם קונספט מעניין ובו הם מדברים על החיים שלהם עד עכשיו וכמה הם מלאי תודה עליהם כשהפזמון מעלה את השאלה התהומית If i die tommorow and this is my last song? יש בו גם ראגאיי. ההפקה כמה שנמאס להגיד דברים חיוביים בלבד
מדהימה! לסיכום אלבום מלא בשירים חכמים מעניינים ובאותו העת In YOur Face בגובה העינים בלי פואטיות אנדרגרואנד טיפוסית, מעריצי טאליב קוואלי ימצאו פה הרבה קווי דימיון בינו לבין פרומאו ומעריצי מוס דף ימצאו הרבה דימיון בינו לבין קוסמיק. האם לופטרופ הם הגרסא השוודית לבלאק סטאר? יכול מאוד להיות שכן. אבל משהו אחד שבטוח שזה אחד מהאלבומים הטובים של 2002 ואחד מהטובים שהיו לנו בשלושת השנים האחרונות של המילניום. מומלץ בהחלט!

volatile

New member
כמה תיקונים זה מה שקורה כשרושמים

ביקורת לפני הגהה. לא פה = לא פלא שנפתח בפרומאו = שפותח פרומאו אויש אני שונא שזה קורה לי!

**yoav**

New member
הם שבדים??? לא הייתי מנחש בחיים ../images/Emo13.gif

הם נשמעים לי אמריקאים לחלוטין, טוב מילא... אחלה ביקורת, אני אנסה לתת דעתי עליהם... דיי אהבתי ת´דיסק הראשון שלהם למרות שבד"כ כלל זה ממש לא הטעם שלי... כמה שירים שאהבתי מהאלבום הראשון: yes ayah - השיר שהכי אהבתי, אולי בעצם בגלל שהוא קליל יחסית לאלבום, הפקה מגניבה למדי... goverment music - למרות הכבדות שלו, הפזמון עושה ת´שיר
positive & negative - הפקה מדהימה, קוסמיק עושה פה ראפ נמרח ומתכיין שמזכיר קצת את דובי מפיזדה - זה נחמד לאללה... THK 1138 - עוד שיר שהם שרים בו בפזמון, ממש ממש נחמד!! וכן גם אני שמתי לב לדמיון הגדול בין פרומו לטאליב, במיוחד בשיר yes ayah. זהו יואב

volatile

New member
אתה מדבר על הדיסק שלו פרומאו

לא על הדיסק הראשון שלהם... הוא באמת יותר כבד אבל מעולה גם לדעתי

volatile

New member
שום סמוי ושום בטיח

הקפצה ברורה וצפוייה כאור המבקיע מבין חריץ בחלון ביתי

volatile

New member
טוב עכשיו אני סתם קרציה

בלהבלהבלבהלבלהלבהלבלהלבהלבלהלבלהלבהלבלהלבלהלבלהבלהלבלהלבלהבלה