looking for songs

mini mili

New member
looking for songs

hi everyone i'm looking for some love songs, oldies, 60's 70's and so on like: bob dillan- you belong to me velvet underground cowboy junkies .etc. etc i hope you can help me

jonjo

New member
אולי דייויד בואי מהתקופה המוקדמת

או רולינג סטונס (אנג'י למשל)

psychoit

New member
אעע

david bowie life on mars starman all the madmen station to station space oddity quicksand lady grinnig soul moonage daydream heroes time width of a circle sweet thing the rolling stones fool to cry brown shuger angie Wild Horses bitch rock off Paint It Black Under My Thumb crazy mama Dead Flowers get off of my cloud Reelin' & Rockin' Live Tour Footage the doors spanish caravan people are strange strangers days Moonlight Drive Wild Child Five To One The Unknown Soldier When The Music's Over albama song Riders On The Storm light my fire My Eyes Have Seen You Touch Me Waiting For The Sun janis joplin move over maybe Try Trust Me half Moon Piece of my heart Cry Baby Mercedes Benz Ball and Chain Summertime bell and ch One Good Man Lou Reed Vicious Berlin Perfect Day The Bed Walk On The Wild Side Satellite Of Love

אחלה שירים של דיוויד בואי

אפשר גם להוסיף את Rocknroll suicide, Ground control to major Tom,The man who sold the world

psychoit

New member
אעע

Ground control to major Tom זה space oddity והכנסתי אותו לרשימה. the man who sold the world גם שיר טוב אבל לא מאהובים עליי ומאלה שהייתי ממליצה. ואת rockenroll suicide בהחלט הייתי צריכה להכניס. אחד השירים היותר מרגשים ששמעתי בחיים שלי.

בהחלט, השיר השני הכי מרגש

לדעתי של דיוויד בואי זה רוקנרול סויסייד, שיר ענק, בכלל הבס שם מעולה. אמן מצויין..

psychoit

New member
חח מה השיר הראשון הכי מרגש לדעתך?

הצעקה של בואי שהוא אומר you wonderfull give youre hand כל כך נוגעת. לא פעם בכיתי מהשיר הזה.

אני אגיד לך מה,

ספייס אודיטי לדעתי השיר הכי מרגש שלו, לא יודע, אני מכור שדיוויד צועק "Can your here me major Tom? Can you here me major Tom.." השיערות ברגליים שלי סומרות, זה שיר מדהים. אבל גם בRock N Roll suicide יש מלא רגש, לא יצא לי לבכות מהשיר הזה, לא יצא לי לבכות משיר, אבל אם הייתי ילדה קטנה אני בטוח שהייתי בוכה כמו תינוק. כמעט כל שיר של דיוויד בואי יפה(חוץ מצ'יינה גירל, אני נאמן למקור), אני מת עליו(למרות שהוא קצת קוויר)

psychoit

New member
אעע

אם הייתי צריכה לתאר את ההרגשה שלי ל-spce oddity הייתי אומרת שהוא מאוד מאוד מצמרר אותי. בעיקר ההתחלה. זה מן שיר מסתורי כזה עם סוף פתוח וטעם של עוד. שמעתי אתמול ביצוע של דיוויד ל-בRock N Roll suicide בליווי פסנתר(בסיבוב ההופעות של diamond dogs) במסגרת סרט תיעודי שעשו עליו. אחרי המוות של זיגי סטארדסט שהיה מסכה לפניו של בואי, דיוויד פתאום גילה את עצמו וביטא את עצמו באמצעות האישיות שלו ולא באמצעות האישיות של דמות מסויימת וזה מה שבעצם רצו להראות בסרט. את סיבוב ההופעות של דיוויד כעצמו ולא כדמות. ראיינו אותו והיה לו קול כל כך שברירי ורגיש. הוא כזה אמר im glad i'm me down והייתה לו מן התרגשות בעיניים שסוף סוף הוא הצליח לבטא את עצמו בזכות עצמו ולא בזכות הדמויות. זה היה מדהים.

space oddity מאוד מרגש אותי, כפי

שכבר ציינתי בעבר.. אבל, גם לדעתי הוא שיר מאוד מסתורי השיר לאט לאט הולך ונחלש נעלם עם הרקע, קולות ה-PICK SLIDE שעוברים, מאוד מסתורי - יש פה חכמה. אפשר לעשות לשיר קאבר Noise מעניין מאוד.. תודה על ההמלצה, זה נשמע מעניין, אני אחפש את הסרט התעודי\או אנסה לשמוע לראות חלקים ממנו

למעלה