ווואו
דלידה האם הבנתי נכון? האם את חושבת שיש סנובים בסלסה??? לא הצלחתי להבין בדיוק מה התכוונת לומר... סתם, תראי אין ספק שיש לכל מקום את הסנובים שלו ואלה בד"כ הקהילה המאסטרית משהו, אני די מתנגד לזה ומשתדל גם כן כשאני לא מדריך לגוון בריקוד שלי ולהזמין גם כן כאלה שהן מתחילות ולא רק המתקדמות שמוכרות כבר משכבר הימים... הסיבה לכך היא שאני חושב שקודם כל כולנו התחלנו פעם הויינו מתקדמים ורצינו את ההזדמנות לרקוד אז עכשיו שאני מתקדם אני כן נותן בחזרה את מה שקיבלתי, ומעבר לכך שזה מאוד מקדם במיוחד את הבנים שלומדים להוביל יותר טוב כשרוקדים עם המתחילות, ובלי קשר שיש המון מתחילות שבאו והן נחמדות ומקסימות להפליא ותמיד כיף להכיר עוד אנשים חדשים, מעבר לכך אני לא חושב שצריכה להיות לא לבנות ולא לבנים כל בעיה להזמין את בן המין השני לרקוד ולא רק לחכות שיזמינו אותם, כמו שאומרים שמי שמתבייש מתייבש, אז גם כן פה זה נכון, הרבה בנות מזמינות אותי ואני שמח על כך ובד"כ גם כן נענה בחיוב, אז אין בעיה להגיע ולהזמין וליזום ולא סתם לשבת בצד... ספציפית פה אצל ראובן סיוון אני ממש לא יצא לי לראות שם אנשים סנובים למינהם ודווקא ממש כולם שם אוהבים ותומכים ועוזרים ורוקדים וחמים מאוד אחד כלפי השני, תבואי ותיווכחי... ואחרי שסיימתי את המגילה פה יש לכן את האתר, אתם מוזמנים להיכנס לפרטים נוספים... כרובי