looking for partner

levkin

New member
looking for partner

היי . אני מחפש שותפה לריקוד . גובה 160+ . גיל 22-33

Vera Bennington

New member
אני גם מחפשת פרטנר..

אבל לצערי אני לא בת 22
אז אם מישהו מעוניין אשמח מאוד

cruvi101

New member
בשביל מה?

מה הטעם בלהתחיל לחפש פרטנר/ית? מה הבעיה למצוא במועדון עצמו, אני בערב שאני מגיע לא יצא לי שלא מצאתי לי פרטנרית לריקוד, ובשיעורים תמיד מסתדרים אם זה חוסר של בנים או בנות, איכשהו עושים איזה אילתור ומעגל ומתחלפים ובסוף כולם מסתדרים, הסיבה היחידה זה אם באמת נכנסים לקורס סגור ואז מילא למרות שגם שם בד"כ כבר ימצאו לכם בני זוג, ורה, את מוזמנת להגיע לערבי ריקוד אצל ראובן סיון כמו שציינת בימי חמישי בספורטן בפ"ת ושלישי ומוצ"ש בשבלול בר"ג ולמצוא לך שם ממיטב בני ישראל וגם לוקין מוזמן למצוא לו באמת ממיטב בנות ישראל...

Vera Bennington

New member
כן אתה צודק כרובי

אבל פשוט הבעיה היא שלפעמים יש מצבים שאני נופלת בלי בן זוג בהרבה ריקודים וזה מבאס.. וגם שאני לא כל כך מתקדמת, אני בינונית ורוצה ללמוד הרבה יותר אז הייתי רוצה שיהיה לי בן זוג קבוע שילמדני או שנלמד ביחד אם הוא באותו מצב כמוני. זה יותר נוח מאשר לקוות כל פעם מחדש שיהיו לי בני זוג לריקודים. אבל זה נכון שברוב המקרים באמת יש הרבה אנשים טובים אצל סיוון

dalida1988

New member
../images/Emo11.gifבוא אני אסביר לך...

לא מסכימה איתך בהכל... אנשםי לאחרונה ממש ממש סנובים!! בוא אני אסביר למה אני מתכוונת... אז נגיד הכל טוב ויפה בלימוד (כי המדריכים מרגישים רע אם הם לא משדכים אותך למישהו) אבל מה אח"כ...זה או שמי שמכיר אחד את השני רוקד אחד עם השני (בכמה מקומות יש כבר קהילות קטנות כאלה..) או שפשוט אתה לא רוקד!!! מהסיבה שלא מזמינים אותך...גם אם אתה רוקד מצוין..הם פשוט לא ראו אותך קודם רוקד אז הם לא מזמינים.... ותחשוב שניה בן אדם שבא פעם ראשונה למועדון..יתבייש להזמין אחרים הוא יצפה שהסנובים---אותם אלה שיותר מפעם ---יזמינו אותו לרקוד אבל בתכלס זה לא ככה!! ועוד משהו..אני עכשיו נגיד ברמה סבירה.. ולא ממש בזכות הסנובים מהמועדונים..אבל בהתחלה...כשבאתי אף אחד כמעט לא זמין אותי זה מוריד את בטחון העצמי וזה ממממשש לא גורם לך לרצות לחזור!! מסקנה: יש מלאאאא סנובים אני כבר אמרתי את זה שיש מלא סנובים!?!?!!??!!

cruvi101

New member
ווואו

דלידה האם הבנתי נכון? האם את חושבת שיש סנובים בסלסה??? לא הצלחתי להבין בדיוק מה התכוונת לומר... סתם, תראי אין ספק שיש לכל מקום את הסנובים שלו ואלה בד"כ הקהילה המאסטרית משהו, אני די מתנגד לזה ומשתדל גם כן כשאני לא מדריך לגוון בריקוד שלי ולהזמין גם כן כאלה שהן מתחילות ולא רק המתקדמות שמוכרות כבר משכבר הימים... הסיבה לכך היא שאני חושב שקודם כל כולנו התחלנו פעם הויינו מתקדמים ורצינו את ההזדמנות לרקוד אז עכשיו שאני מתקדם אני כן נותן בחזרה את מה שקיבלתי, ומעבר לכך שזה מאוד מקדם במיוחד את הבנים שלומדים להוביל יותר טוב כשרוקדים עם המתחילות, ובלי קשר שיש המון מתחילות שבאו והן נחמדות ומקסימות להפליא ותמיד כיף להכיר עוד אנשים חדשים, מעבר לכך אני לא חושב שצריכה להיות לא לבנות ולא לבנים כל בעיה להזמין את בן המין השני לרקוד ולא רק לחכות שיזמינו אותם, כמו שאומרים שמי שמתבייש מתייבש, אז גם כן פה זה נכון, הרבה בנות מזמינות אותי ואני שמח על כך ובד"כ גם כן נענה בחיוב, אז אין בעיה להגיע ולהזמין וליזום ולא סתם לשבת בצד... ספציפית פה אצל ראובן סיוון אני ממש לא יצא לי לראות שם אנשים סנובים למינהם ודווקא ממש כולם שם אוהבים ותומכים ועוזרים ורוקדים וחמים מאוד אחד כלפי השני, תבואי ותיווכחי... ואחרי שסיימתי את המגילה פה יש לכן את האתר, אתם מוזמנים להיכנס לפרטים נוספים... כרובי

dalida1988

New member
../images/Emo11.gif

טוב אצל ראובן סיון לא רקדתי אבלל אני עדיין עומדת בדעתי כן! אנשים סנובים.. שמעתי את מה שיש לך להגיד אבל קח בחשבון שזה לא כזהה נכון אז אולי אתה בן אדם מקסים שמזמין מתחילות וגם נענה לבקשות של בנות אבל לא כולם כמוך! כי רוב הבנים שאם מזמינים אותם הם מסתכלים עליך כאילו אתה המוזר!! ועוד פעם הרבה אנשים הם לאאאאאאאאאאאאאאא כמוךךך רובם תופסים מעצמם--שהם הגיעו לרמה גבוה--ורוקדים רק עם בנות שהם בטוחים..או שהם ראו שהם ברמה גבוה! בקיצר אני אגיד לך את האמת אני מאוכזבת מהסלסה...ואיך זה מתקשר להודעה ששירשרתי אליה שאני מעדיפה למצוא לי פרטנר..ככה שתינו נוכל לתרגל... ולהנות!! בלי להרגיש שעושים לי טובה... (כי אני הזמנתי או כי שידכו לי אותו )

XUXA141

New member
חייבת להעיר..

בחלק מהמועדונים שהייתי - הזירה , ורוטב סלסה, ביילטינו - המדריכים ניגשים ומזמינים לרקוד כל פעם מישהי אחרת. בפוקוס לא שמתי לב כל כך ובביכורי עיתים המדריכים כמעט נעלמים בזמן ההרקדה. לגבי בנים - כל פעם שהזמנתי מישהו, אף פעם לא היה סירוב. לכל היותר אם היה רואדה והבנאדם לא ידע, הוא ניסה לשכנע אותי לרקוד בזוג במקום.

cruvi101

New member
מה אני יגיד לך...

דלידה נורא צורם לי לשמוע ככה שהיחס שאת מקבלת הוא כזה, אני אישית מכיר ויודע על הרבה שהם דווקא כמוני, האנשים שאני מכיר בסלסה וזה די הרבה בעיקר מהפוקוס והשואו והביילטינו בימי רביעי וכמובן שאצל ראובן סיוון ששם זה קהל אחר ופשוט אחד המקומות הכי חמים שאני מכיר (תבואי פעם אחת לפחות לבדוק את המקום...) רובם דווקא כמוני, זה לא שאני היוצא דופן והחמוד והמקסים (אני כן אבל לא רק אני..) נכון שיש קבוצה של אנשים שאכן הם ככה מתנהגים אבל לפי מה שאני מכיר הם לא הרוב השולט

dalida1988

New member
../images/Emo140.gif

אני אבוא אל תדאג וכן המצב ככה... תודה שהגבת לי
אתה יודע שזה לא משהו אישי נגדך נכון? סתם הייתי צריכה לכתוב את התסכולים שלי..

dalida1988

New member
../images/Emo4.gif

אוקי אז כנראה שאני ואת זה משהו אחר... אז כנראה העולם באמת מאוזן חצי ככה וחצי ככה

s h e r i 1

New member
לבד

אני חייבת להגיד לך שלרקוד עם בן זוג קבוע זה אחד הדברים הכי גרועים שיש כי ככה את לא רואה ולא לומדת דברים חדשים במהלך הריקוד את מתקבעת על דברים מסוימים ולא מתפתחת. דבר שני לי היו הרבה פעמים שהגעתי לבד ללימוד ועד היום שאני מגיעה אני לומדת לבד. ככה אני מכירה אנשים במהלך הריקוד ונפתחת לדברים חדשים. אני אקשר אם אני אגיד לך שלפעמים לא ישבתי לבד אבל גם אז זה לא היה להרבה זמן המדריכים רואים תלמידים שנושרים להם במהלך השיעור בגלל מחסור בבני זוג והם אלו שבדר"כ יחפשו לך בן זוג או יעשו סבב בין כל האנשים שנותרו לבד

למעלה